Mixel 15.07.2003 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Przepraszam jeśli temat wydaje się bywalcom forum trywialny ale dopiero zabieram się za papiery i do Dyrekcji Lasów Państwowych potrzebuję wypis z Rejestru Gruntów. Nie mam zielonego pojęcia gdzie takiego czegoś się szuka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 15.07.2003 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 W gminie. Przynajmniej ja to tam załatwiałam. Trwało to dwa tygodnie (tzn. od złożenia prośby do odebrania wypisu). Tak tylko teraz się zmieniło i w WArszawie pozwolenia już nie w gminach, bo ich nie ma Mimo wszystko udałabym się do urzędu (najpierw telefonicznie), który kiedyś należał do gminy, a teraz do dzielnicy. Wypisami z rejestru zajmował się inny dział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 15.07.2003 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Zazwyczaj w geodezji - we Wrocławiu przy pl. Kromera (dla tych co z wrocka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 15.07.2003 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Mixel, nie wiem, gdzie w W-wie jesteś, ale jeśli w Białołęce to w wydz. geodezji (ale przez kancelarię), czekałem 10 dni (głownie na podpis Prezydenta Warszawy-cóż mamy nowy ustrój ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 15.07.2003 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Ja załatwiłem w:Starostwo Powiatu Krakowskiegoul. Przy Moście 1Krakówtel 656 57 43dostałem od ręki mapki,wypisy ... (5 minut pracy panienki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka5 16.07.2003 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Zazwyczaj wypis z rejestru ewidencji gruntów otrzymuje sie w Starostwie Powiatowym we wlasciwym Wydziale ds Geodezji , który zgodnie z prawem geodezyjnym i kartograficznym prowadzi ewidencje gruntów , Taki wypis przy ewidencji gruntów zapisanej w komputerze to kwestia kilku minut . Proszę się ładnie usmiechać !!! - to zawsze pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts