mami_X 07.08.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Mam dylemat dotyczący sufitu podwieszanego w kuchni. Zrobiony jest z płyt k-g. Czy taki sufit się cekoluje? Moi robotnicy twierdzą, że nie. Ja uważam, że tak, ale się na tym nie znam. A co z poddaszem, tam jest sufit i ścianki z płyt k-g. Czy to wszystko powinno być cekolowane? Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 07.08.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Jeśli "cekolowanie" to dla Ciebie nałożenie na całą powierzchnię (łączeń i płyt) sufitu Cekolu C-45 to nie jest to konieczne. Natomiast wykonuje sie taką operację w ceu uniewidocznienia łączeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mfirma 07.08.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Z założenia nie ma to sensu, o ile stelaż i płyty są równo położone. Tak jak napisał poprzednik, tylko łączenia płyt. A jeśli się będziesz upierać, to za dopłata na pewno zaciągną całe płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mako5 08.08.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Mam dylemat dotyczący sufitu podwieszanego w kuchni. Zrobiony jest z płyt k-g. Czy taki sufit się cekoluje? Moi robotnicy twierdzą, że nie. Ja uważam, że tak, ale się na tym nie znam. A co z poddaszem, tam jest sufit i ścianki z płyt k-g. Czy to wszystko powinno być cekolowane? Proszę o pomoc A co to cekolowanie??? Coś jak wienerbergowanie, atlasowanie, rockwoolowanie czy kreiselowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts