Pod fikusem 07.08.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Wiem że do podlewania ogrodu najlepszy jest system nawadniający, ale ze względów finansowych chciałabym kupić zraszacz. Jakiś czas temu kupiłam takie "dysze na patyku" ale po za podlewaniem ogrodu myły mi też okna parteru. Czy może ktoś z Was może polecić coś co "strzela" wodą blisko ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pod fikusem 08.08.2007 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 no i nikt nie poratuje mojej trawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 08.08.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=101043&highlight=zraszacz Zanim zapytasz, Szukaj - prawy górny róg - wpisz zraszacz - 14 wyników ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts