Lorrd 03.09.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Ja jestem po pomalowaniu dopiero pierwszego pokoju. Mam grunt Śnieżki i farby magnata. Ja na razie jestem zadowolony. Ładnie mi pokryła i nie namęczyłem się bardzo. No i kolory mi odpowiadają. Mocne i intensywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wspak 29.11.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Witam,Powiedzcie czy pod gruntem śnieżka trzeba gruntować gruntem wodnym wyrównującym chłonność podłoża? np Akrylit 3000 z dekoralu lub inne? Ja akurat mam tynki cemen-wapienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 29.11.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 ja gruntowałem cekolem (chyba dl80?) rozrobionym z wodą tak 2:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts