jumi.1 07.08.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Zamierzam polozyc parkiet.Ale mam problem.Podoba mi sie wzor tzw. "okretowy".Czy zeby ulozyc taki wzor klepki powinny byc roznej dlugosci czy moga byc jednakowe?Czym sie rozni wzor okretowy od "cegielki"?Jaka dlugosc klepek polecacie-30,40,50cm? Podloga to 3 pokoje po jakies 18 m2 i korytarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 07.08.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Ja mam z klepek dł.30 cm wg mnie wyglada ok.Co do róznicy cegiłka , okrętowy to cegiałka układa sie tak ze polaczenie sasiednich klepek jest zawsze w połowie, okrętowy to polaczenia sa przypadkowe.Jeżeli układasz z jednakowych elementów to co zostaje na koncu w jednym rzedzie układasz jako pierwsze w nastepnym itd. http://images28.fotosik.pl/23/a20a2347108de463m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jumi.1 10.08.2007 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 DZIEKI ZA INFORMACJE. PS.Z JAKIEGO DREWNA JEST TWOJ PARKIET.WYGLADA CIEKAWIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts