sawis 07.08.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam. Czy ktoś ma/użytkuje produkty firmy AquaSan?? Na promocji w Castoramie jest teraz wanna produkcji tej firmy (1500x1500) i zastanawiam się czy warto kupić. Co uważacie na jej temat???Wartą Ja kupić czy sobie lepiej darować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 06.05.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 To i ja dorzucę swoje zapytanie: Wypatrzyliśmy z żoną umywalkę nablatową Fiore z AquaSan-u (Sanprim). Cena nawet zachęcająca... Czy ktoś posiada coś z ceramiki z tej firmy i może powiedzieć jak się te sprzęty sprawują? Umywalka to nie kabina parowa i jest mniej rzeczy które mogą się w niej zepsuć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emilka26 06.05.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14122/P1010015_web.jpg U siebie mam prysznic tej firmy ...jest wiele rzeczy które mogłyby się w nim zepsuć, ale działa bardzo dobrze, łatwo się go montowało, wszystkie dysze sprawne i po pół roku użytkowania nic złego się nie dzieje. Niestety nie wiem jak inne sprzęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 06.05.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Rzućcie okiem do wątków o chińskich kabinach prysznicowych - troszkę się tam ludzie na ten temat wypowiadali. Mam wanno-kabinę, właśnie taką dużą, być może to ta, o którą pyta Sawis - generalnie następnym razem kupiłabym raczej dobrą, prostą, droższą i nie-chińską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baska11 06.05.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam. Czy ktoś ma/użytkuje produkty firmy AquaSan?? Na promocji w Castoramie jest teraz wanna produkcji tej firmy (1500x1500) i zastanawiam się czy warto kupić. Co uważacie na jej temat??? Wartą Ja kupić czy sobie lepiej darować?? Daruj sobie to najgorszy chłam jaki moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guciooo 06.05.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Ja mam od nich od prawie roku kabinę Aruba, jest super.Jak narazie padła tylko żarówka oświetlająca. Reszta chodzi OK. http://vexnet.pl/_smieci/fotki/lll.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 06.05.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Nieładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guciooo 06.05.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Nieładna No rok temu za tą cenę (4000zl) nie było ładniejszej. Ta ma prysznic z masażem, wannę, jacuzzi i saunę. Wymieniłem w niej ten "masażer stóp" na ładniejszy z innej kabiny, fotka wyżej jest trochę nieaktualna. http://vexnet.pl/_smieci/fotki/100_5355a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
62542 01.05.2010 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 bardzo kiepskie, strasznie tandetne chinskie produkty, zdecydowanie nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts