monia i marek 19.04.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ale masz piekną tą wisienkę Ja już się nie mogę doczekać na moją - jest nieco marniejsza (uboższa w ilość gałązek) w porównaniu do Twojej, ale ma kilka pąków kwiatowych i liczę na to, że zakwitnie niebawem. Póki co kwitnie mi inna wiśnia - Kiku Shidare Zakura - też śliczna Kusi mnie też zakup Kanzan - przyszły do tego ogrodniczego na Szpitalnej - to też wspaniała odmiana, ale trochę większa A trawkę masz cudowną - u mnie dopiero posiana na nowo rozplantowanej ziemi. Jak długo czekałeś na wzrost? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 19.04.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ale masz piekną tą wisienkę Zdjęcie z bliska dodaje jej uroku Kusi mnie też zakup Kanzan - przyszły do tego ogrodniczego na Szpitalnej - to też wspaniała odmiana, ale trochę większa A trawkę masz cudowną - u mnie dopiero posiana na nowo rozplantowanej ziemi. Jak długo czekałeś na wzrost? Eh, masz przynajmniej ten komfort że sobie sadzisz na co masz ochotę.. a ja muszę z Kierownikiem Prac Ogrodowych uzgadniać wszystko, bo to nie mój teren. Co do trawy - około tygodnia, ale codziennie podlewałem, a nasiona przysypałem cienką warstwą żyznej ziemi z sklepu. Tylko, że to tak naprawdę jest kawałeczek dosiany przed domem, więc mogłem sobie pozwolić na takie fanaberie PS. Dziękuję za życzenia! Jakoś te święta tak niespodziewane zawsze mijają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 19.04.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Witaj przeczytałam Twój dziennik i gratuluję zdolności manualnych Bardzo podoba mi się zestaw Malm komoda i łóżko Super Ci idzie budowanie Pozdrawaimy Witajcie i zapraszam ponownie. Co do malm i innych szwedzkich wynalazków - nie są złe Jeżeli tylko komuś pasuje taka stylistyka, to te meble, moim zdaniem, spełniają oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.04.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ale masz piekną tą wisienkę Zdjęcie z bliska dodaje jej uroku Chcesz powiedzieć, że w rzeczywistosci nie jest taka ładna?? Ja swoją trawkę podlewam, ale posiana na zwykłej ziemi, na dodatek nasza ziemia jest marnej jakości, a noce chłodne i na razie nic nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 19.04.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ale masz piekną tą wisienkę Zdjęcie z bliska dodaje jej uroku Chcesz powiedzieć, że w rzeczywistosci nie jest taka ładna?? Chcę powiedzieć, że fotograf dobry Ładna, ładna, tylko czekam aż cała zakwitnie, bo to dopiero pierwszy kwiat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.04.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ale masz piekną tą wisienkę Zdjęcie z bliska dodaje jej uroku Chcesz powiedzieć, że w rzeczywistosci nie jest taka ładna?? Chcę powiedzieć, że fotograf dobry Ładna, ładna, tylko czekam aż cała zakwitnie, bo to dopiero pierwszy kwiat. moja jest nieco mniejsza, więc nie spodziewam się wielu kwiatów, ale za rok pewnie bedzie już pięknie. Ten rozwinięty kwiat wygląda jak biały, ale w rzeczywistosci jest chyba bladoróżowy? Wielkosć ok.4-5cm? Fotograf doskonały - piękne ujęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 21.04.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 moja jest nieco mniejsza, więc nie spodziewam się wielu kwiatów, ale za rok pewnie bedzie już pięknie. Ten rozwinięty kwiat wygląda jak biały, ale w rzeczywistosci jest chyba bladoróżowy? Wielkosć ok.4-5cm? Dzisiaj sprawdziłem - w zasadzie kwiaty z tej strony są białe. Lekko różowe po stronie zewnętrznej, ale czym bardziej rozkwitają tym bardziej bieleją. 4-5cm - zgadza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.04.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 moja jest nieco mniejsza, więc nie spodziewam się wielu kwiatów, ale za rok pewnie bedzie już pięknie. Ten rozwinięty kwiat wygląda jak biały, ale w rzeczywistosci jest chyba bladoróżowy? Wielkosć ok.4-5cm? Dzisiaj sprawdziłem - w zasadzie kwiaty z tej strony są białe. Lekko różowe po stronie zewnętrznej, ale czym bardziej rozkwitają tym bardziej bieleją. 4-5cm - zgadza się. muszą być piękne Moja ma już widoczne, różowe pąki, więc sądzę, że jeszcze 2 ciepłe dni i się rozwiną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.05.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Witaj Chciałam zapytać o hosty. Wyszły już z ziemi w tych gazonach przy drzwiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 03.05.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Witaj Chciałam zapytać o hosty. Wyszły już z ziemi w tych gazonach przy drzwiach? Jakieś 10 dni temu. Ale ponieważ w zeszłym roku marnie sobie radziły, przesadziłem je do "mobilnej" donicy i postawiłem w cieniu. Na ganku jest jednak dużo więcej słońca niż to wcześniej szacowałem. Dzisiaj już mają z 30cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.05.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Witaj Chciałam zapytać o hosty. Wyszły już z ziemi w tych gazonach przy drzwiach? Jakieś 10 dni temu. Ale ponieważ w zeszłym roku marnie sobie radziły, przesadziłem je do "mobilnej" donicy i postawiłem w cieniu. Na ganku jest jednak dużo więcej słońca niż to wcześniej szacowałem. Dzisiaj już mają z 30cm. no to fotki, fotki, fotki proszę Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 10.05.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 no to fotki, fotki, fotki proszę Pana Monia, fotkę zrobiłem wczoraj, tak sobie parka funki wygląda: http://lh5.ggpht.com/_48TWBczs9hc/Sgchck8LwEI/AAAAAAAAEhQ/J4g0xZWvV9o/s800/IMG_2615.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.05.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Piękne te hosty Myślę, że moze im być ciasno, ale sam zobaczysz w miarę rozrastania Widać, że zdrowe i mocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.06.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Frykow- Fajnie masz, możesz sobie zacząć niedługo mieszkać w spokoju Zdolniacha jesteś z tymi roletami Tą lodówkę zareklamuj, pustą Ci przywieźli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 17.06.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 No, w spokoju.. to najważniejsze A co do lodówy - reklamowałem, ale wytłumaczyli że gratis, w zamian za żarcie, dostałem świeże powietrze. No to odpuściłem, kłótliwy nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.06.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 No, w spokoju.. to najważniejsze A co do lodówy - reklamowałem, ale wytłumaczyli że gratis, w zamian za żarcie, dostałem świeże powietrze. No to odpuściłem, kłótliwy nie jestem. całe szczęście, żeś dobry chłop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
altager 02.07.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Witam z pierwszą wizytą. Różnymi drogami trafiłam do twojego dziennika i... bardzo podobają mi się panele: dąb bielony Eggera - czy to właśnie takie są na Twoich zdjęciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.07.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Co tam na budowie i w ogrodzie słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 03.07.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Monia, słychać że trawa rośnie W końcu mi się udał kawałek trawniczka, a to chyba dzięki temu deszczowemu czerwcowi. Poza tym odkryłem potęgę nawozów - pierwszy raz zaaplikowałem roślinom nawóz, a one od razu wystrzeliły w górę. Poza tym... mieszkamy już. No, żeby nie było.. poniżej pierwsze zdjęcie z niepublikowanej jeszcze serii kuchennej: http://lh5.ggpht.com/_48TWBczs9hc/Sk5jYqCcMHI/AAAAAAAAEts/b0bKNquDYw8/s800/IMG_2734.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 03.07.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Witam z pierwszą wizytą. Różnymi drogami trafiłam do twojego dziennika i... bardzo podobają mi się panele: dąb bielony Eggera - czy to właśnie takie są na Twoich zdjęciach? Witam, witam! Ciekawe jakie to drogi cię do mnie zawiodły? Kurcze, nie wiem czy to dąb bielony, ale jest to produkt o nazwie "9496 - Noce Tregarda" z serii Kronostep Vario - tutaj znajdziesz więcej informacji: http://www.kronooriginal.pl/go.live.php/PL-H5/produkty/P14319/kronostep-vario.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts