emi0 08.08.2007 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 pojawiły mi się jakieś malutkie szyszeczki(w środku są suche, po roztarciu biały proszek), ok 1 mm.usychają mi gałązki (robią się szaro czarne). Jest ich b.dużo. Przypominają uschłe pączki. Co mam robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 08.08.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Foto.Tarczki misecznika są większe. Zresztą teraz to już są larwy II stadium. Czarny nalot to sadzaki- grzyb rozwijający się na spadzi. To wskazuje na żerowanie czerwców. Confidor (lub Mospilan) = Talstar 2-3 x co 10 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farka 08.08.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts