mmmagdaa 08.08.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 WITAJCIE! Mało zawału nie dostałam, jak zajechalam wczoraj na budowe. Robili własnie słup z klinkieru i murarz mnie pyta gdzie kupilam cegłe i czy z przeceny, a ja na nia gruba kase wydałam. Cegły są krzywe, faluja, musza wybierac ladnijsze( gorsze beda na kominy), a i tak widac ze nie sa rowne. Jak bylo u Was??? Murar mowil ze do tej pory z czarnej jeszce nie robił, zawsze z czerwonej albo jakiejs jasnej. Złozylismy reklamacje, ale przeciez to wszystko potrwa!!!! Co Wy na to !!!! Ale bylam zła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmagdaa 09.08.2007 03:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 I co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 powinnas murarzowi grila zorganizowac ... jakies napoje i gratyfikacja pienięzna za to, ze nie z jego winy ma przestój na budowie /wadliwa cegła zakupiona przez inwestora/ wypada mu Jego straty zrekompensowac jakoś ... co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek99 10.08.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 niestety u wienerberga to chyba juz stabdard. też stawiałem ogrodzenie z tej cegły tyle że z Pomeranii. tak samo - trzeba było kombinować żeby to miało ręce i nogi. ale dla pocieszenia - sąsiad robił z robena i miał ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szklanka literatka 10.08.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Złozylismy reklamacje, ale przeciez to wszystko potrwa!!!! Co Wy na to !!!! Ale bylam zła!!! Nawrzucaj solidnie sprzedawcy (póki jesteś zla, bo potem Ci przejdzie) i nie dawaj spokoju telefonem. Powiedz, że masz straty. Wszystkie krzywe niedorobki odkladaj, jeszcze sfotografuj te najgorsze na jakiejś ekierce. Wycięli mi taki numer z pustakami stropowymi. Po wrzaskach sprzedawca przyjechal razem z przedstawicielem Wienerbergera (tzw. konsultantem, czyli mial wkute na pamieć teksty z ulotki ) cwaniaczek probowal mi wmowic, że to normalne odchylenia wymiarow, ale żle trafil Przyslal nowy material, a te niedoróby zabrali, pewnie wcisną komuś innemu Trwalo to ze 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_pu 10.08.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 U mnie stawialiśmy z Jopka i wszystko O.K poza tym że "fachowiec" do fugi dodał cementu:... żeby tyle fugi panu nie wyszło bo droga, i zamiast czarnej fugi do czerwonej cegły mamy popiel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 10.08.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Ja stawialem dom z PTH 50 w dobie defictu materiałow... i tak nierównych pustakow dawno nie widzialem. Produkcja Polska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szklanka literatka 10.08.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 To może te moje do Ciebie wyslali jak im oddalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msz1 14.09.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Koleś od układania klinkieru odradzał mi Winerbergera, więc coś musi w tym być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zonzi 14.09.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Ja tez moge potwierdzic slaba jakosc tych cegiel. Juz na palecie duzo bylo obtluczonych mimo ze to pelna cegla ... Do tego pelna i zwykla roznily sie wymiarami co wyszlo przy stawianiu slupkow !!! Generalnie drugi raz bym wzial innego producenta bo szkoda zachodu na partaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts