blesia 08.08.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 znacie kogos? mam staw na dzialce strasznie zaniedbany i juz sama nie wiem czy go zasypac bp tanie czy zostawic bo jak sie cos z nim zrobi to bedzie ladny...Potrzebny mi ktos kto zajmuje sie oczkami zeby poradzil i wycenil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 08.08.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 W google wpisz hasło ; " oczka wodne+pielęgnacja", i z wyświetlonych linków wybierz tę firmę, która jest najbliżej Twojego miejsca zamieszkania lub położenia stawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 08.08.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Zadaj to pytanie na forum milosnikow oczek wodnych. http://forum.oczkowodne.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blesia 09.08.2007 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts