tomek1950 10.08.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Oczywiscie, pod jednym warunkiem - czują się młodo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.08.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 A może to ja... czując się młodo... na sttarość dziecinnieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.08.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Eeee tam... dziecinnieję.... Młodnieję... to lepsze określenie i bardziej trafne. To ja tak truchcikiem, kurcgalopkiem przemieszczę się do Klubu 50-tek a co będę sobie żałować miłego Towarzystwa No to letem, chyba że już wszyscy śpią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 11.08.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Lideczko, tak jak wszyscy tu piszą..powinnaś budować. 50 lat...to Ty mloda jesteś Buduj, mały prosty dom. Kiedy będzies już stara .... a to jeszcze długo...będziesz miała ogródek. Docenisz wtedy to. Jestem młodsza od Ciebie.Trochę Ale już wiele lat temu obserwowałam pewne tematy...miałam dwie babcie... jedna mieszkająca w bloku druga w domu. Jedna miała sąsiadki a druga przyrodę...ogród, owoce, zaprawy. Ja całe życie mieszkałam w bloku.... ale już wtedy mając 20 lat wiedziałam, ze na starość trzeba mieć dom..i ogród. Czas innaczej płynie... Inne jest życie. Zgodnie z chińskim przysłowiem ( chyba chińskim) jeśłi chcesz być szczęśliwym człowiekiem załóż sobie ogród. Moja mama .... po 60 tce- nie chciała słyszeć o przeprowadzce z bloku.... w pewnych okolicznościach dała sie namówić.... teraz mieszka w domu z ogródkiem i ...jest zachwycona...powtarza: nigdy więcej bloku.... ma tu nowych znajomych ...ogród, rower... Jeśli nie podejemiesz ryzyka... nic nie stracisz...ale co zyskasz?.....nic... a co zostanie... stracone nadzieje...i czas który się nie cofnie....... Buduj... problemy rozwiążesz, kiedy nadejdą. Pozdrawiam serdecznie... znam sporo ludzi którzy mają 50 lat ...i nigdy o sobie nie powiedzą że są starzy...znam wielu co mają 30 - i twierdzą, że już nic nie będą robić ..bo im blisko do emerytury..., że nic już nie osiągną,... Więc jak widzisz to nie kwestia wieku..tylko stanu naszego umysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lideczka 12.08.2007 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Jeśli nie podejemiesz ryzyka... nic nie stracisz...ale co zyskasz?.....nic... a co zostanie... stracone nadzieje...i czas który się nie cofnie.... Agdula, dziękuje za te słowa. Oczywiście wiek nie ma tu znaczenia , mamy tyle na ile się czujemy. Myślę, ze pójdę w dobrym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 12.08.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 na starość trzeba mieć dom..i ogród. Czas innaczej płynie... Inne jest życie. Zgodnie z chińskim przysłowiem ( chyba chińskim) jeśłi chcesz być szczęśliwym człowiekiem załóż sobie ogród. Buduj... problemy rozwiążesz, kiedy nadejdą. Świete słowa...... Inaczej byc nie może ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.08.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Agdulo, pięknie to ujęłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 12.08.2007 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Agdulo, pięknie to ujęłaś. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts