Jezier 15.07.2003 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Nie wiem czy tak jest u wszystkich, ale u mnie w funkcji szukania nie działają polskie znaki. Wpisując słowa z ł, ą, ę itp. nie dostaję ani jednego wyniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 15.07.2003 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 U mnie nie wysyła połowy wiadomości na priva !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 16.07.2003 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 HejU mnie nie wysyła połowy wiadomości na priva !!!Czy mozna prosic o wiecej danych - mechanizm wiadomosci prywatnych według moich informacji działa prawidłowo. Pozdrawiam Dział Informatyki Wydawnictwo Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 16.07.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 krzyss - z tego co już wcześniej utalono - wiadomość zniknie z twojej skrzynki dopiero jeśli adresat ją odczyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 16.07.2003 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 A mój problem naprawił się Chyba, że to była wina moich ustawień bo często korzystam z różnych komputerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 17.07.2003 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 HejU mnie nie wysyła połowy wiadomości na priva !!!Czy mozna prosic o wiecej danych - mechanizm wiadomosci prywatnych według moich informacji działa prawidłowo. Pozdrawiam Dział Informatyki Wydawnictwo Murator Dzięki za zainteresowanie. Nie wiem o jakie szczegóły chodzi? Piszę wiadomość, wysyłam, a ona pozostaje w skrzynce do wysłania, w wysłanych jej nie ma, a korespondent się nie odzywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 17.07.2003 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 HejU mnie nie wysyła połowy wiadomości na priva !!!Czy mozna prosic o wiecej danych - mechanizm wiadomosci prywatnych według moich informacji działa prawidłowo. Pozdrawiam Dział Informatyki Wydawnictwo Murator Dzięki za zainteresowanie. Nie wiem o jakie szczegóły chodzi? Piszę wiadomość, wysyłam, a ona pozostaje w skrzynce do wysłania, w wysłanych jej nie ma, a korespondent się nie odzywa... Bedzie w skrzynce do wyslania, dopoki adresat jej nie odbierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 17.07.2003 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Aha, dzięki. Już rozumiem. Mimo, że ją wysłałem, jest wciąż do wysłania... Właściwie to dość logiczne, przemyślę ale dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts