Gość Gosc_gość 21.12.2008 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Podnoszę Co by nie było i wklejam 2 fotki, bo domek się robi coraz ładniejszy http://th.interia.pl/30,gaeab58a52989859/i816875.jpg http://th.interia.pl/30,gaeab58a52989859/i816878.jpg więcej w moim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszek007 30.12.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Witam serdecznie forumowiczów!!!! Zdecydowaliśmy sie już na budowę wersji z 2 garazami i zakup projektu mamy juz za soba... Mam pytanie, poszukuje zdjec wybudowanej krzewuszki... Bardzo chętnie zobaczył bym także ten domek na żywo (nawet w wersji z jednym garażem) możliwie blisko Olsztyna (warmińsko-mazurskie). Będę wdzięczny za wszelkie informację. [email protected] Pozdrawiam Paweł Witam W Twoich okolicach, chociaż te mi są również bliskie ( urodziłem się w Biskupcu i moja rodzinka częściowo tam mieszka), ale nie trafiłem na nikogo kto by tam budował ten dom, oprócz Ciebie oczywiście Wiem natomiast o dwóch budowach w okolicach Wrocławia, ale to zapewne za daleko dla Ciebie. W każdym razie mam pytania, jakie zmiany chcesz wprowadzić do projektu ?? Ja np. jak już wcześniej wspominałem łącze te 2 łazienki do góry w jeden salon kąpielowy, wyprostuję ten nieforemny hol. Jak Cię interesuje jak to będzie wyglądać na poddaszu po zmianach to moge przesłać Ci rzut na maila Poza tym chcę obniżyć podłogę w spiżarni o 2 stopnie, żeby spiżarnia była bardziej funkcjonalna - pod schodami będzie można normalnie stanąć. Poza tym dla mnie dom jest idealny, bo po części wersja G2 jest moim pomysłem Witam Wszystkich Forumowiczów Przede wszystkim Szczęśliwego i Zdrowego Nowego Roku Przejrzałem Wasze wypowiedzi na ten temat i jestem zainteresowany zakupem „domu pod krzewuszką (G2)” ... projekt bardzo mi pasuje (mam kilka pomysłów na niewielkie zmiany) tylko chciałbym najpierw zobaczyć dom w jakimkolwiek stanie na żywo...(Wrocław i okolica 200km) wiadomo co rysunek to rysunek a wrażenia rzeczywiste to inna sprawa... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mec-j 17.11.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witam wszystkich, czy ktoś może jest w trakcie budowy lub po w okolicach Opola lub Wrocławia ?? Proszę o kontakt. W wiadomym celu .W celu pooglądać na żywo przed zakupem projektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts