Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOM POD KRZEWUSZKĄ pracownia ARCHON

Recommended Posts

Gość Gosc_gość

Podnoszę

Co by nie było i wklejam 2 fotki, bo domek się robi coraz ładniejszy :p

http://th.interia.pl/30,gaeab58a52989859/i816875.jpg

http://th.interia.pl/30,gaeab58a52989859/i816878.jpg

więcej w moim dzienniku 8)

• 2 weeks później...
Witam serdecznie forumowiczów!!!!

Zdecydowaliśmy sie już na budowę wersji z 2 garazami i zakup projektu

mamy juz za soba...

Mam pytanie, poszukuje zdjec wybudowanej krzewuszki...

Bardzo chętnie zobaczył bym także ten domek na żywo

(nawet w wersji z jednym garażem) możliwie blisko Olsztyna :-) (warmińsko-mazurskie).

Będę wdzięczny za wszelkie informację.

[email protected]

Pozdrawiam Paweł

Witam

W Twoich okolicach, chociaż te mi są również bliskie ( urodziłem się w Biskupcu 8) i moja rodzinka częściowo tam mieszka), ale nie trafiłem na nikogo kto by tam budował ten dom, oprócz Ciebie oczywiście :p

Wiem natomiast o dwóch budowach w okolicach Wrocławia, ale to zapewne za daleko dla Ciebie.

W każdym razie mam pytania, jakie zmiany chcesz wprowadzić do projektu ??

Ja np. jak już wcześniej wspominałem łącze te 2 łazienki do góry w jeden salon kąpielowy, wyprostuję ten nieforemny hol.

Jak Cię interesuje jak to będzie wyglądać na poddaszu po zmianach to moge przesłać Ci rzut na maila :wink:

Poza tym chcę obniżyć podłogę w spiżarni o 2 stopnie, żeby spiżarnia była bardziej funkcjonalna - pod schodami będzie można normalnie stanąć.

Poza tym dla mnie dom jest idealny, bo po części wersja G2 jest moim pomysłem 8)

Witam Wszystkich Forumowiczów

Przede wszystkim Szczęśliwego i Zdrowego Nowego Roku

Przejrzałem Wasze wypowiedzi na ten temat i jestem zainteresowany zakupem „domu pod krzewuszką (G2)” ...

projekt bardzo mi pasuje (mam kilka pomysłów na niewielkie zmiany) tylko chciałbym najpierw zobaczyć dom w jakimkolwiek stanie na żywo...(Wrocław i okolica 200km) wiadomo co rysunek to rysunek a wrażenia rzeczywiste to inna sprawa...

Pozdrawiam

• 10 months później...