vucko 15.07.2003 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Tak jak w temacie. W tej chwili jestem po tynkowaniu. Będę wykonywał instalacje c.o poprowadzoną w podłodze, następnie ocieplenie i szlichta. Kiedy najlepiej jest powiesić grzejniki ( czy powiesić i sciągnać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WTL 15.07.2003 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 U mnie podczas montażu CO grzejniki były powieszone, potem je zdjęto. Zamontuję je znowu po malowaniu ścian (a przed panelami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 15.07.2003 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 U mnie podczas montażu CO grzejniki były powieszone, potem je zdjęto. Zamontuję je znowu po malowaniu ścian (a przed panelami). U mnie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 16.07.2003 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 U mnie były zawieszone w czasie próby, a potem to już po wprowadzeniu się (na czysto), po malowaniu i panelach.Wieszaj jak najpóźniej. Mojemu znajomemu w nocy (po próbie instalacji w ciągu dnia zostawili już powieszone) ukradli wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 16.07.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Były zdjęte na czas malowania. Przy okazji przykleiłem ekrany zagrzejnikowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.07.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 My wieszamy po malowaniu ścian. Wieszaj jak najpóźniej - kradzieże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert_Myslowice 16.07.2003 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Radzę to samo co moim przedmówcy.Połączę moment powieszenia grzejników z wprowadzeniem sie.PozdrawiamRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej K. 16.07.2003 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Ja też połącze moment wieszania z wprowadzeniem się, ale czy dużo syfu jest podczas montowania? MOże zrobić to rzeczywiście teraz i zdjąć, przed parkietami itp. niż później robic bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanley 16.07.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 co prawda u mnie właśnie dopiero się robią ale będą zawieszone tylko na chwilę potem zdjęte i wieszać będę dopiero po pomalowaniu ścian i lakierowaniu podłóg czyli za jakieś 1,5 miesiąca jak wszystko będzie szło zgodnie z planem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pingo 16.07.2003 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 U mnie hydraulik zrobił podejścia pod grzejniki na podstawie wymiarów katalogowych. Grzejniki kupię i powieszę dopiero w momencie wprowadzania się. Montaż grzejnika to raptem wkrecenie dwóch kołków rozporowych w ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipp 16.07.2003 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 U mnie podczas montażu CO grzejniki były powieszone, potem je zdjęto. Zamontuję je znowu po malowaniu ścian (a przed panelami).I u mnie też tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts