kikaiwona 08.08.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Ile płacicie sprzątaczce w Warszawie? Chodzi o sprzątanie mieszkania 70 m kw. Czy umówić się na stawkę za usługę czy stawkę godzinową?Moja koleżanka w Wrocławiu płaci 7 zł/godzinę. To chyba w Warszawie nierelane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 100 pln za wejście ( bez prasowania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kikaiwona 08.08.2007 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Z myciem okien czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Ile płacicie sprzątaczce w Warszawie?... ta sprzątaczka cos buduje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kikaiwona 08.08.2007 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Brzoza, wiem, że forum budowlane, no ale jak się już ma dom lub mieszkanie, to przydłoby się mieć w nim porządek i czysto. Ja nie mam czasu na sprzątanie i nie lubię tego robić i chcę na stałe zatrudnić sprzataczkę, ale nie mam pojęcia, ile to kosztuje w Warszawie. Chcę kobiecie płacić godziwą ale nie zawyżoną stawkę. Sądzę, że Panie tutaj mogą mi pomóc. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Z myciem okien czy bez? u mnie jest included, ale pani bywa u mnie od lat. Powyższa cena to minimum bez prasowania, gotowania, zakupów i mycia okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kikaiwona 08.08.2007 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Nefer, Wielkie dzięki Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Nefer, Wielkie dzięki Pozdrowienia! Ależ nie ma za co :) Moja pani pracuje w kilku domach i zarabia 100 albo 150 za wejście ( u bogatszych :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kikaiwona 08.08.2007 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Ja zaczęłam od dzwonienia z ogłoszeń, była to moim zdaniem przesada: 30 zł/godzinę, z tym że z fakturami i z własnymi środkami czystości.Na razie mam kandydatkę, z którą chcę dopracować wynagodzenie po 1 sprzątaniu. Nie mam pojęcia, ile jej to zabierze czasu.Wstępnie 120 zł za usługę samego sprzątania, czyli bez dodatków typu prasowanie i gotowanie, ale z umyciem okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgonit 08.08.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Ja mogę sprzątać 500 dniówka + zwrot kosztów za expers Kraków Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kikaiwona 08.08.2007 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Jak ja tam pojadę do mojego rodzinnego Krakowa i przegonię cię po knajpach do rana, to ty mi za ten Express będziesz zwracał/ła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 08.08.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Ja tam gonię babę do roboty i nic jej nie płacę . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Ja tam gonię babę do roboty i nic jej nie płacę . Pozdrawiam.i jeszcze inne prace obskoczy przy okazji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 08.08.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 A ja chyba męża pogonię, bo tyle kasy "za wejście" to on na pewno nie zarobi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 A ja chyba męża pogonię, bo tyle kasy "za wejście" to on na pewno nie zarobi!!! i tu koleżanka el-ka mnie rozłożyła na łopatki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kikaiwona 08.08.2007 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Andrzeju! Jeśli przynosisz do domu kupę kasy (bynajmniej nie z przewagą kupy ) to może nawet nie wiesz, ale w ten sposób może płacisz Wiesz, ja tam nie mam nic przeciwko kupie kasy na perfumy i ciuchy, wtedy może i chwyciłabym za tego mopa... a póki co czas na mopa wykorzystuję na zarobienie na te perfumy Coś za coś, wolę perfumy niż mopa w łapie! Ech, mężczyźni, uwielbiają gonić króliczka... (NAS) do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kikaiwona 08.08.2007 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Elka mnie też rozłożyła inteligencją! - brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 08.08.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Myślę, że nie masz mi za złe, że pozwoliłem sobie na małą drwinę w myśl zasady jakie pytanie takie odpowiedzi . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kikaiwona 08.08.2007 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Andrzeju,A czymże gorszym jest pytanie, o to ile zarabia sprzątaczka od pytania ile zarabia glazurnik? Że glazurnik to zwykle facet to ok, można pytac ile bierze za metr położenia płytek, a że sprzataczka to zwykle kobieta, to już pytanie "be", fuj?Bo nie bardzo rozumiem... powodu drwiny...Twej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 08.08.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Nie pytałaś ile zarabia tylko ile płacicie! A jakie to ma znaczenie ile ktoś płaci? To Ty umawiasz się z kimś na konkretną robotę i za konkretne pieniądze . A wracając do meritum, to masz mi za złe czy nie? . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts