siemka 08.08.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Mam szybkie pytanko....kupiłem działke budowlana 1200 mkw, działka nie jest jeszcze wyłączona z produkcji rolnej, nie wiem kiedy rozpocznę budowę ale juz wiem , że potrzebuje budynku gospodarczego na różne "śmieszne" rzeczy, a przede wszystkim na ujęcie wody doprowadzone ze studni wierconej....na skrzynke elektryczną....narzędzia itp. Docelowo po zbudowaniu domu byłby tu składzik na różne moje "skarby". Pytanie jaki budyneczek mógłbym wybudowac z ceramiki lub belitu na podstawie zgłoszenia budowlanego....czy ktoś już to "trenował" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.08.2007 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Ja tak robiłem.Budowałem budynek gospodarczy do 24m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fachowiec_drewno 11.11.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Ja tak robiłem. Budowałem budynek gospodarczy do 24m2. zgloszeniebudowlane.pl - polecam stronę, wszystko prosto wytłumaczone:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts