Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wpadłam tylko na chwileczkę :D

Przywitam nową Agnieszkę i zmykam, bo zmęczona jestem okrutnie.

Witaj, scur :D :D

Fajnie, że odnalazłaś naszą grupkę. Możesz być pewna, że nudzić się z nami nie będziesz :D

Wszystkie jesteśmy łasuchami do kwadratu, więc po wkupnym nie ma już śladu :wink:

W sprawie szamana, trzeba będzie zacząć działać. Tylko ile kosztuje wynajęcie zaklinacza pogody?

amonite, cieszę się, że i u Ciebie ruszyła budowa.

YreQ z wielką przyjemnością "zwiedziłam" dzisiaj Twój dom.

Trzymajcie się bardzo cieplutko...

Dobranoc...

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:o czyli ja dzisiaj gaszę światło ? a może nie....przecież już nowy dzień się zaczął....hmmm :roll:

Witam scur nową Agnieszkę - która widzi jak to matka po córach łakomczurach resztki wkupnego wyjada, ale wiem ... kto późno przychodzi...itd. Zatem scur ziomalko z mojego ukochanego Wrocka witaj w naszym zwariowanym świecie :D

Ostatnio nikt się nie dopisywał więc lista pewno daleko, ale odszukam i wpiszę.

Szaman ok - zróbmy zrzutę :lol:

April - fajnie, że u mnie byłaś, dobrze, że chatę otwartą zostawiłam :wink:

Amonite - mój brat jutro do mnie przyjeżdża, ale się cieszę

Lista wpisanych:

1. To sem ja (YreQ)

2. dżempel

3. amonite

4. agaaa

5. AAgnieszka@

6. AgaMaj

7. mencel

8. Aga - Żona Facia

9. agwapi

10. Bianka

11. dzióbek

12. AgaWus

13. AgnesK

14. aga1401

15. agaus

16. Agajar

17. Mandi

18. 6dziewiatka7

19. matka dyrektorka

20. scur - witam :D

Z nadania.... chętne do wpisania :

1. zielonooka

2. basiah2

3. April 13

4. Grzebiuszka

LISTA UDZIELAJĄCYCH SIĘ

1. To sem ja (YreQ) :p

2. dżempel 8)

3. amonite :p

4. agaaa

5. AAgnieszka@

6. AgaMaj

7. mencel

8. Aga - Żona Facia

9. agwapi

10. Bianka :p

11. dzióbek

12. AgaWus

13. AgnesK

14. aga1401 8)

15. agaus

16. Agajar :p

17. Mandi

18. 6dziewiatka7

19. matka dyrektorka 8)

20. scur MAM NADZIEJĘ, ŻE :p

Z nadania.... chętne do wpisania :

1. zielonooka

2. basiah2 :p

3. April 13 :p

4. Grzebiuszka :p

Takie małe podsumowanie, bo męczy mnie już spanie.

Do .... rana :D

ja dziś tak cichutko serwuję kawusię

http://www.bank-zdjec.com/foto_galeria/657_z10_b.jpg

powiedzcie, że z tym śniegiem to pomyłka :cry: ........................

Witam po dłuższej nieobecności. Ja ciągle śledzę nasze forum ale nie mam kiedy się nawet przywitać, bo jak już nawet się przybiorę to coś mi internet szwankuje i z zalogowaniem mam mały problem....ale dziś witam wszystkie siostry i dołączam uściski dla nowej Agnieszki. Na usprawiedliwienie nieobecności mam to, że prowadziłam walkę o daszek na moim domku ale...... tadaaaa :D udało się- mam dach i okienka i mój domek powoli staję sie coraz ładniejszy :lol: :lol: :lol: Mam nadzieję że Matka Z przy mnie na liście udzielających się postawi jakąś buźkę teraz :wink: :lol: :lol:

Cześć Agnieszki,

bardzo , bardzo Wam wszystkim dziękuję za taki cieplutkie powitanko. Strasznie mi miło dziś od rana bo tak mnie łanie przyjęłyście do swojego grona. :lol: :lol: :lol:

Matce Założycielce dziękuję za dopisanie mnie do listy. Numerek 20 strasznie mi się podoba i będę go z dumą na piersi nosić. :wink: :wink:

Cieszę się, że Wam moje ciasto i lody smakowały. Ja osobiście dołączyłam wczoraj do grona tych co musieli (z odchudzających powodów) lub lubią kiszone ogórki i bułkę z masłem. Bo jestem z tych co ze wszystkich słodyczy najbardziej kiszone ogórki lubią.

Z czasem jeszcze coś Wam o sobie opowiem cobyśmy się mogły lepiej poznać.

A dziś popijając z Wami kawkę powiem tylko MZ, że ziomalkami to my nie tylko z Wrocławia jesteśmy :o :o :o .

Buźka dziewczyny

http://chlebdomowejroboty.blox.pl/resource/bul_03_mir.jpg

a na słodko dla łasuchów coś takiego

http://chlebdomowejroboty.blox.pl/resource/Panettone_interno.jpg

A dziś popijając z Wami kawkę powiem tylko MZ, że ziomalkami to my nie tylko z Wrocławia jesteśmy :o :o :o .

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o robi się ciekawie..... zatem słucham skąd się znamy ???

Witajcie dziewczyny, kawyyyyyyyyyyyyyyyy :D

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o robi się ciekawie..... zatem słucham skąd się znamy ???

Witajcie dziewczyny, kawyyyyyyyyyyyyyyyy :D

Mówisz i masz :

http://www.strykowski.net/arabia/kawa_z_miodem_arabia_3333_mini.jpg

olaboga, panetonik...

scur alez Ty celnie trafiasz w mój gust kulinarny ;)

Amonite koniecznie musimy się kiedyś umówić na bułke z masłem :)

plus kiszony ogórek ew. żółty serek ;)

buła z masłem ostatnio niepodzielnie króluje w moim jadłospisie ;)

Nie wiem Aga czy się znamy, ale po prostu rodaczka moja jesteś !!!! Bo ja we Wrocławiu to tzw. "flanca" jestem. A korzenie podlegnickie.

A z której strony Legnicy się wybudowałaś ??

Bo wywnioskowałam z pobieżnego (na razie) obejrzenia Twojego dziennika, że pod Legnicą.

buła z masłem ostatnio niepodzielnie króluje w moim jadłospisie ;)

....jak będziesz chciała, to wskarzę Ci drogę do jej zaczarowanego domku.

.... tylko umów się na coś więcej niż sama buła z masłem....może jogurcik 8) i wtedy bez ogórka ? hmmmm? Aaaaaaaa Amonite dostała od April cudny, lejący miodek.... :D

scur alez Ty celnie trafiasz w mój gust kulinarny ;)

No to sie cieszę. Moja babcia taką piecze. Boże, jaką pyszną.

Ja też, ja też.

Mówisz i masz :

http://www.strykowski.net/arabia/kawa_z_miodem_arabia_3333_mini.jpg

Oj dzięki :D

A napięcie mi dozujesz ? Tak? O ziomalstwo mi chodzi :wink:

I jak mawia moja koleżanka z liceum - też Agnieszka - i tu cytacik : " bo trzeba przecież dawkować sobie radość, coby nie zejść nagle z tego świata ... "

Nie wiem Aga czy się znamy, ale po prostu rodaczka moja jesteś !!!! Bo ja we Wrocławiu to tzw. "flanca" jestem. A korzenie podlegnickie.

A z której strony Legnicy się wybudowałaś ??

Bo wywnioskowałam z pobieżnego (na razie) obejrzenia Twojego dziennika, że pod Legnicą.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa kumam :D

Widzisz.....ja sercem i pępowiną związana byłam z Wrocławiem i pozostanę do końca mych dni - kto wie co przed śmiercią wymyślę hihihihi

W Legnicy .... dużo by pisać, ale mam nadzieję , że już długo tutaj nie pomieszkam......a jestem od ok. 4 lat.

Budujemy się - ciągle i mozolnie - w Karczowiskach. :D To miejsce też pokochałam, bo jest magiczne .........

..... chociaż - i tutaj będę szczera do bólu - gdyby dobry los ... wyłożył mi na tacy i dał do wyboru.....wybrałabym Wrocław.

I - dla mnie osobiście idealnym rozwiązaniem byłoby :roll: :oops: ........gdybym za lasem miała morze - tak z 3 km- a po drugiej stronie z 15 km do Wrocławia........... no i czyż życie nie jest WIELKĄ SZTUKĄ KOMPROMISU.

CIESZĘ SIĘ , ŻE NIE MIESZKAM W BIAŁYMSTOKU - BO ODLEGŁOŚĆ DO WROCKA BY MNIE ZABIŁA.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa kumam :D

Widzisz.....ja sercem i pępowiną związana byłam z Wrocławiem i pozostanę do końca mych dni - kto wie co przed śmiercią wymyślę hihihihi

W Legnicy .... dużo by pisać, ale mam nadzieję , że już długo tutaj nie pomieszkam......a jestem od ok. 4 lat.

Budujemy się - ciągle i mozolnie - w Karczowiskach. :D To miejsce też pokochałam, bo jest magiczne .........

..... chociaż - i tutaj będę szczera do bólu - gdyby dobry los ... wyłożył mi na tacy i dał do wyboru.....wybrałabym Wrocław.

I - dla mnie osobiście idealnym rozwiązaniem byłoby :roll: :oops: ........gdybym za lasem miała morze - tak z 3 km- a po drugiej stronie z 15 km do Wrocławia........... no i czyż życie nie jest WIELKĄ SZTUKĄ KOMPROMISU.

CIESZĘ SIĘ , ŻE NIE MIESZKAM W BIAŁYMSTOKU - BO ODLEGŁOŚĆ DO WROCKA BY MNIE ZABIŁA.

A napięcie mi dozujesz ? Tak?

No, trochę podozowałam, a co tam ??? ... będę sobie żałować. :wink: :wink:

Popatrzyłam na szukaczu gdzie karczowiska są dokładnie. i .... juz wiem.

Całkiem niedaleczko Legnicy i Wrocławia i od mojego rodzinnego miasta całkiem niedaleko. Do Legnicy chodziłam do liceum a potem to już studia we Wrocławiu i tak już zostaliśmy. Więc teraz to już podwójnie ziomale jesteśmy (choć trochę na przemian) i z Legnicy i z Wrocławia.

Do Legnicy chodziłam do liceum a potem to już studia we Wrocławiu i tak już zostaliśmy. Więc teraz to już podwójnie ziomale jesteśmy (choć trochę na przemian) i z Legnicy i z Wrocławia.

no podwójne :D

Mój mąż w Legnicy do I LO chodził ..... a ja do I ale w Lubinie - z Grzebiuszką, a poznałyśmy się przez to forum .... świat jest mały :wink:

no podwójne :D

Mój mąż w Legnicy do I LO chodził ..... a ja do I ale w Lubinie - z Grzebiuszką, a poznałyśmy się przez to forum .... świat jest mały :wink:

A ja do II, tam gdzie lew przed szkołą w parku ryczy....

Cóż to za czasy były, ech...

Z humanistami z I LO tez się czasami miało do czynienia.

W Lubinie byłam kilka razy, mam tam rodzinę i znajomych. Ale jakoś specjalną miłością to tych wszechobecnych bloków nie darzę. :roll: :roll:

Buźka