Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

no pewnie że lepiej :D

tak tylko marudzę bo inne agi dawno znaku życia nie dawały

a po za tym jak głosi stara mądrość ludowa w kupie raźniej kupy nikt nie ruszy :lol:

piję wasze zdrówko :D

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć dziewczyny. Ja jak zwykle rzadko się odzywam ale co raz do was zaglądam tylko jeśli nawet chcę się odezwać to mam problemy z zalogowaniem. Ale się dziś udało więc też się do winka dołączam. Siedzę sama, mąż w pracy dziewczyny moje śpią a ja piszę. Muszę to powiedzieć nie lubię listopada ale na szczęście już się kończy .Dziewczyny na zmianę chorują raz jedna raz druga zresztą ja też nie czuję się całkiem dobrze. W pracy różnie a jeszcze i u Was same nieszczęścia. Ale się rozpisałam YreQ życzę zdrowia dla przyjaciela. Może ktoś poleci coś na poprawienie samopoczucia :wink:

cześć AgaMAJ

dla lepszego nastroju winko proponuję stoi tam parę postów wcześniej :D

a generalnie dobra, mocna herbatka zawsze mi humor poprawia (może być z rumem ) a listopad już się kończy :lol:

Prawdę mówisz matko dyrektorko, listopad ma się ku końcowi i już niedługo czeka nas... świąteczny czas :D

http://www.mobilewaiter.net/images/Christmas_Tree_Delivery.jpg

Witam po dłuższej nieobecności i wpraszam się na winko :oops:

Chciałabym napisać coś oryginalnego jako wytłumaczenie :D

Ale nie będę koloryzować, szara rzeczywistość mnie dopadła czyli praca i obowiązki domowe :( Jednak perspektywa Świąt podnosi mnie na duchu, no i w planie mam szalonego Sylwestra :oops:

spać może poszły , bo rano do pracy .....

ja jeszcze na chorobowym to nie muszę :D

możemy we dwie podobno tylko do lusterka to nie wypada

:lol:

Byłam i sprawdziłam co u Was, będę jutro albo pojutrze...

Życzę spokojnych snów...

http://img229.imageshack.us/img229/6885/8anio5mz.jpg

amonite, czy zasłużyłyśmy na wiersz? :oops:

Przypomniały mi się słowa piosenki........" coś tam , coś tam .... nie wiem skąd ja w sobie tyle siły mam...........tyle siły mam..........." i cholera wie, ile razy życie w dupsko będzie mnie kopało a najbliżsi zawodzili, dlatego odezwę się już niebawem.

Pozdrawiam.

A..... po dwóch tygodniach byłam na budowie. Z przodu deska czołowa pomalowana i przybita , rynny zawieszone, dachówka się kładzie............ czy się cieszę ? wcale ............ :roll: może mi to minie...............

Buźka.