Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To ja do tej kawki cosik dorzucę

http://m.onet.pl/_m/8785ae7bc1248b07e570f0d68671b5e9,5,12.jpg

oj uwielbiam ten serniczek - szczególnie jak słońce robi ze mnie i mamy skwarkę gdzieś nad wodą - wówczas marzymy o nim i o kawusi....... 8)

oj Agniesiu... hihi

:D :D :D :D podoba mi sie ta teoria dotycząca kolorowych ścianek... muszę pogadać o tym poważnie z mężem... brakuje mi jeszcze kilku kolorków w szafie...hihih

Ale przyznasz, że to dobre usprawiedliwienie kiedy wejdziesz nie z jednym a kilkoma na raz kompletami bielizny. Jak padnie "po co ci tyle ?" ... będzie odpowiedź.... 8)

Pokornie czekam, aż spotka mnie ten zaszczyt..... :oops:

Wiem , że zaniedbałam i Ciebie i inne córki - ale nadrobię to z nawiązką .... może nawet ciut przesadzę :wink:

Ważne że chęć do życia ci wróciła i odwiedzasz nas tutaj, bo smutno i samotno tu było....

jak tam psina po operacji? coś poważnego czy sterylka?

Moja psina ( ma już 12 lat ale nieźle się trzyma) po operacjach bardzo szybko dochodzi do siebie. Miała już 3 poważne operacje i za każdym razem coś trzeba jej usunąć :( taka jakaś pechowa jest zresztą jeśli chodzi o zdrówko w mojej rodzinie to w ogóle lepiej nie gadać :cry: Ale co tam fajnie że na forum wiosna zawitała aż w sercu słonko zaświeciło :lol: :lol: :lol: :lol:

hej dziewczyny jak Wy to robicie z tym " namierzaniem" :o Ja też tak chcę bo fajnie byłoby Was zobaczyć :lol: :lol: :lol:

A ja miałam nadzieję, że będziemy siebie "odgadywały" dopiero na Agnieszkowym zlocie :oops: :wink:

A że tak spytam nieśmiało - czy jak mnie nie było, któraś z Was uzupełniała listę Agnieszek.....czy do nadrobienia została?

obawiam się, że nie...... :roll: :roll: :roll:

A że tak spytam nieśmiało - czy jak mnie nie było, któraś z Was uzupełniała listę Agnieszek.....czy do nadrobienia została?

obawiam się, że nie...... :roll: :roll: :roll:

ok, jutro odszukam jakąś ostatnią i dopiszę, bo Agi były ale już ich nie ma :roll: - oby się nie obraziły....