Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A co się dzieje z basiah2? Czy ktoś coś wie?

jestem

ale ledwo żywa

przeprowadzamy się w pracy

tepsa w ramach przenosin numeru telefonu odcięła nam internet :evil: :evil: :evil:

siedzę do późna i skręcam jakieś regały itp :evil: :evil:

ale mam nadzieję nadrobic wszystko w weekend

:wink:

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Strasznie lubię tulipany :D

W imieniu Agnieszek dziękuję bardzo :lol:

Dziś czeka mnie odgruzowywanie domku po wizycie elektryka i hydraulika :-? Jak ja tego nie lubię - ale jak będzie potem fajnie czyściutko, zwłaszcza jak zrobią nam tynki i wylewki a to już niedługo :lol: :lol: :lol: :lol:

odgruzowywanie w dzień kobiet????

ale perspektywa tynków wsjo wynagrodzi :wink:

AgaMAJ skoro lubisz tulipany to dla ciebie jeszcze jeden :wink:

http://www.strykowski.net/fotografia_kwiaty_zdjecia/Tulipan_2_3.jpg

Dziś czeka mnie odgruzowywanie domku po wizycie elektryka i hydraulika :-? Jak ja tego nie lubię :/quote]

TO ONI PO SOBIE NIE SPRZĄTAJĄ ? :o

muszę zatem się pochwalić, że ja nie wiem co to kucie, bo u mnie i hydraulik i elektrycy sprzątają po sobie. Mają miotły i szufelki, a elektrycy przywieźli nawet specjalny, wielki odkurzacz..... 8)

Za to po budowlańcach nie powiem .... wywiozłam kilka taczek gruzu :evil: a

Muszę przyznać bez bicia, że panowie stanęli na wysokości zadania i posprzątali domek sami :lol: :lol: Co się zaś tyczy sprzątania majstrów po pracy to w zasadzie hydraulik nie zostawił po sobie zbyt dużego bałaganu ale wszyscy inni owszem. :-? Jednak panowie od dachu przodowali w tej dziedzinie :evil:

Czy wy dziewczyny też tak macie, że z jednej strony nie możecie doczekać się wykończenia swojego wymarzonego domku a z drugiej zupełnie sobie nie wyobrażacie jak to będzie tam mieszkać :-? chyba jestem dziwna :wink:

Basiah2 bardzo dziękuję za jeszcze jeden tulipanik jest śliczny :p

Bardzo lubie też konwalie więc dla wszystkich kobietek konwalie http://de.geocities.com/luvktk3/konw2.JPG

Agajar to jak to było z tą fryzurką? Podziałała???? :wink: :wink:

u mnie piękna wiosna za oknem... :D

Nie za bardzo :wink:

U mnie też wiosna. Byliśmy nawet już na spacerze. Ale podobno od jutro znów pogorszenie pogody :cry:

Ja sobie dziś sama zrobiłam dzień kobiet i poszłam do fryzjera :p

SIE BĘDZIE DZIAŁO :o :wink:

Myślisz że aż tak podziała na mojego męża moja nowa fryzura :lol: :wink:

No BA... :D

Obiecałaś bociana odesłać :wink: ...a może i ja do fryzjerka pójdę :roll:

...z wiosną niech - nie tylko - nowe kwiatki urosną :lol: :wink: