Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja wciąż szukam do Julki łazienki umywalki i kibelka - kilka rzeczy mi się podoba - znalazłam nawet wąską umywalkę ale mnie cena szafki zabiła ...ponad 2600 netto - już wiem że nie kupię.

Zrobię z kartonu model umywalki i przyłożę do ściany, bo jeszcze wyjdzie, że w ogóle za dużą kupię :roll:

coś tam bym jeszcze znalazła potrzebnego do szczęścia... :wink:

taaaaaaaaaaak :D

bociany wracają czekam aż TO szczęście też się pojawi...

chć czekam to chyba niewłaściwe określenie - może trza się wziąć do roboty :oops: :lol:

Dziś ja stawiam - wylali mi podłogi :D Wychodzę coraz wyżej z ziemi.....betonu, gruntu lub węgla - jak kto woli :wink:

http://img512.imageshack.us/img512/497/szampanzs6.jpg

były do niego truskawki ale usunęłam

no proszę - szampan na horyzoncie a mnie nie było.... :wink:

YreQ gratulki

i mam nadzieję, że teraz zadziwisz wszystkich tempem prac

a u mnie zaczynają murowac chałupkę :D

http://www.gifownik.pl/gify_02xxz/rozmaite/praca/32.gif

Hej dziewczyny :)

Widzę, że razem z wiosną wszystko zmierza ku lepszemu :)

Dawno mnie nie było, lecę czytać dzienniki 8)

Pozdrawiam i kawką częstuję

http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg

Czołem dziewczyny !

wszystkim, którym jest czego gratulować TO GRATULUJĘ (YreQ i basiah2)!!

A ja odnalazłam na rabatce moją cieszyniankę :lol: przebiła się przez te gliniaste bryły.

Oto ona:

http://images34.fotosik.pl/196/d6dc75aa43fe7a49.jpg

:wink: :wink: :wink:

hihi :)

wczoraj byłam w OBI niby tylko po ziemie do kwiatków, bo niektóre czas przesadzić.... ehhh ja powinnam unikac takich sklepów.... nawzdychałam się do magnolii i do róż, i do azali i rododendronów... i w ogóle wyszłam z cięzkim sercem.... :cry: :cry: 50cioma litrami gleby, małą różą :D i malutkim rododendronem :D

mąż nie odezwał się nawet słowem.... chyba był szczęśliwy, że wykazałam tak daleko idącą powściągliwość :) zaraz się ciepluko ubiorę i lecę sadzic moje nowe roślinki.... na balkonie :-? :-?

Moja domowa azalia właśnie pięknie kwitnie na różowo. Ma chyba ze sto kwiatów. A ja ostatnio kupiłam czarno-fioletowy clematis i na razie rośnie w domu - w holu na dole, bo śnieg leżał i nie miałam go gdzie posadzić... :-? :wink:

gratuluje - azalie pięknie kwitną :)

czarno-fioletowy clematis... to dopiero będzie widok jak zacznie kwitnąc :)

u nas śniegu nie ma... ale temperaturki cos ostatnio w nocy sa bardzo niskie... kiedy będzie prawdziwa cieplutka wiosna?? :cry: :cry:

Bianca - jakbyś już tak hurtowo wysyłała cieszyniankę to polecam się pamięci :wink: :wink:

amonite - jak tam oczy?

Grzebiuszka - roślinki posadzone? :wink: :wink:

a u nas nie ma śniegu ale jakoś tak dalej burawo...

ale ponoc już niedługo (tak się łudzę :wink: )

Cześć dziewczyny :D

Czy pamiętacie jak na samym początku istnienia naszej grupki, co sobotę , a nawet i w tygodniu plotkowałyśmy wieczorami :D Oj, działo się wtedy, działo!!! Było i wesoło i frywolnie. Ach, gdzie te stare dobre czasy? "To se ne wrati." :D A może się mylę?

amonite powróciła na forum, Matka Z. mam nadzieję zmobilizuje się, a i ja chętnie z Wami pogadam... Czas, więc na reaktywację naszych sympatycznych i zabawnych wieczorków na forum :D :D

Aby zachęcić i zanęcić niektóre z Was :wink: proponuję, żeby każda z Agnieszek wpisała jutro wieczorem (a może już dzisiaj) maleńkiego posta w temacie : " moje spełnione marzenie" :D Postaram się być pierwsza!

April 13

cześc dziewczyny :D

wiosna powoli się objawia :D (u mnie piękna pogoda) to i nastroje widzę wiosenne

April pomysł super

pomyslę i coś skrobnę :wink:

Agajar - gdzież ty się podziewałaś???

a tak w ogóle to jak żyjecie po zmianie czasu?

pewnie dopiero jutro to odczuję jak przyjdzie rano wstac!...