YreQ 16.09.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Puk, puk - ja nie mogę jak się za Wami stęskniłam Wypoczęłam w czasie wakacji nad Bałtykiem 3 prawie tygodnie - i znów bym wyjechała. W domu po staremu - jedyne co zrobiliśmy to na koniec czerwca zamontowaliśmy drzwi (jupiiii) a w lipcu lampy na dole a niedawno karnisze na łukowe okna, gdzie dekoracji doczekało się tylko to w gabinecie. Nasadzam roślinki w ogrodzie, besztam psa za ich przesadzanie, krzywię się na nieletnią za opory w opanowaniu tabliczki mnożenia, a wieczorami wsłuchując się w śpiew (?) swierszczy wiem , że żyję. P.s. Wpadnę wieczorem jak ktoś się pojawi - bo muszę "wsadzić" nowe w miejsce starych tak aby on się po popwrocie nie zorientował - ON CZYLI PIES. M.in. zmasakrowane wrzosy z dołu mnie wołają. Pozdrawiam Was serdecznie. P.s.2 Witam nową Agnieszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 16.09.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Hejka! To i ja się dołączam ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 17.09.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 YreQ Może dzisiaj wieczorem jak za starych dobrych czasów małe party zorganizujemy? Od wtorku jestem na L4 i nudno trochę... Witam nowe koleżanki P.S. Czy godzina 21.00 będzie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 17.09.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witam! minęła 21.............musze przyznać, że mi się ostatnio nie nudzi ale jest okApril 13 : grypka Cię dopadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 17.09.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Przepraszam za spóźnienie... Coś jakby grypa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.09.2009 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ja jak zwykle z jednodniowym opóźnieniem się pojawiam - widzę, że party się jeszcze nie odbyło - zatem zapowiedzcie się wcześniej , bo jak ślubny siądzie do kompa to żywego nie dopuści muszę wiedzieć wcześniej i ....zacząć swoją okupację - no nikt nie mówił, że życie jest łatwe....nawet kupę lat po wojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 18.09.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ja wywalczyłam sobie swoje godziny na kompie Łatwo nie było... Wieczorami o 21.00 jest ten czas Więc czekam na resztę towarzystwa dzisiaj o tej godzinie. Owszem może zdarzyć się lekkie spóźnienie, za co z góry przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 18.09.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Oj, dziewczyny i znowu nic nie wyszło z naszego party... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 20.09.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Agnieszki- Reaktywacja!!! Dzisiaj pewnie mi się nie uda atu zaglądnąć po 21, ale może przyjdę trochę wcześniej YreQ, dobrze, że piesek ci dostarcza na bieżąco zajęć, nie musisz sama plewić, on wszystko ładnie skopuje.... Ech piękny letni weekend nawołuje do leniuchowania w słoneczku, co też spieszę uczynić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 20.09.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Witajcie Agniesie! Ja zamiast sie słoneczkować zajęłam się szukaniem ,w budującym się domu, spiżarki i pralni i nijak nie mogę znależć. Moje chłopaki mnie wykolegowali dobrze, że mmam piwnicę , zamnkę się tam z rozpaczy........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukkli84 21.09.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 mnie też jakiś czas nie było a wszystko przez to,że sie niemiłosiernie wkurzyłam ale o tym opowiem w swoim dzienniku Do Agi od YreQ'a witaj sąsiadko z drugiej strony drogi mam nadzieję,ze będziemy miały okazję spotkać się też i " na żywo " Pozdrawiam wszystkie i wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.09.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 cześć dziewczynki - miłego dnia życzę; chciałam wrzucić zdjęcia urwisa ogrodnika ale zwiesza mi się to i owo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 26.09.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Hejka hejka ! nasz wątek się zagrzebuje ......... a to nie jest dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 03.10.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 ..........odgrzebuję wątek bo znowu się gdzieś zapodział......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 09.10.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 haaalooooo dziewczynki co taka cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukkli84 10.10.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 My nadal czekamy na pozwolenie na budowę...koło 15 października się okaże czy je dostaniemy, póki co... jestem dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.10.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 to ja się ujawniam w słusznej sprawie.....budowa się kręci, znaczy póki co czekam na dekarza, ciekawe czy się uda zdążyć przed śniegiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 10.10.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 też mam nadzieję , że zdążymy przed śniegiem , ostatni strop się szaluje , jeszcze beton i cieśla czeka na wrzucanie krokwi......... a tu pogoda chyba słaba się zapowiada na ten tydzień. Mamy w planach jeszcze nakrycie w tym roku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 11.10.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Jesień, jesień, kochane... ................................................................................................ >>>>Addio pomidory<<<<< Minął sierpień, minął wrzesień, znów październik i ta jesień rozpostarła melancholii mglisty woal Nie żałuję letnich dzionków, róż, poziomek i skowronkow Lecz jednego, jedynego jest mi żal Addio pomidory, addio ulubione Słoneczka zachodzące za mój zimowy stół Nadchodzą znów wieczory sałatki niejedzonej Tęsknoty dojmującej i łzy przełkniętej wpół To cóż że jeść ja będę zupy i tomaty Gdy pomnę wciąż wasz świeży miąższ ... w te witaminy przebogaty... Addio pomidory, addio utracone Przez długie, złe miesiące wasz zapach będę czuł Owszem była i dziewczyna i miłości pajeczyna co oplotła drżący dwukwiat naszych ciał Porwał dziewcze zdrady poryw i zabrała pomidory te ostatnie com schowane przed nią miał Addio pomidory, addio ulubione Słoneczka zachodzące za mój zimowy stół Nadchodzą znów wieczory sałatki niejedzonej Tęsknoty dojmującej i łzy przełkniętej wpół To cóż że jeść ja będę zupy i tomaty Gdy pomnę wciąż wasz świeży miąższ ... w te witaminy przebogaty... Addio pomidory, addio utracone Przez długie, złe miesiące wasz zapach będę czuł! .............................................................................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 12.10.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witaj amonite, nareszcie sie pojawiłaś Pomidory? Mniam, ostatnio się nimi zajadam Dla mnie jesień to rownież... a może przede wszystkim... http://www.poradnikzdrowie.pl/media/image/39365/image/kasztan_na_szczescie_aesculus_hippocastanum_fruit.jpg I jeszcze coś jesiennego Koncert Jesienny Na Dwa Świerszcze i Wiatr w Kominie Za oknem pada deszcz Na piecu skrzypce stroi świerszcz Dziewczyny płaczą bo skończyło się już lato I słychać tylko gdzieś Koncert jesienny na dwa świerszcze i wiatr w kominie W ogrodzie zasnął pod gruszą chochoł I śni o pięknej dziewczynie A strach na wróble przydrożne wierzby liczy Tańcząc w objęciach polnej myszy Koncert, koncert, koncert jesienny na dwa świerszcze I wiatr w kominie Koncert co z babim latem odpłynie Pnie drzew pokryły się dawno mchem Wiatr rozwiał jeszcze jeden dzień A na ścierniskach pozapalały się ogniska W oddali snuje się... Koncert jesienny... Wywietrzał dawno zapach żniw Szczelnie zamknięto wszystkie drzwi Ludzie czekają. Może jutro będzie biało? Pod piecem cicho śpi Koncert jesienny na dwa świerszcze i wiatr w kominie Uciekł na drogę, pokochał wierzbę I nagle gdzieś się rozpłynął A strach na wróble leży samotny w polu Mysz go rzuciła, uciekł do stodoły Koncert, koncert, koncert jesienny na dwa świerszcze I wiatr w kominie ,dziś ze świerszczami Zasnął już na zimę A innym Agnieszkom, co w duszy gra jesienią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts