Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agnieszki budujące - ileż nas ach ileż?

YreQ

Recommended Posts

A ja dopiero teraz zaglądam - czytam zaległości - bo usnać nie mogę. Ktoś mi dzisiaj popsuł całą noc tzn już dzień. Niestety jutro tez się z tym kimś spotkam i juz nie mogę na samą myśl. Zabije tego budowlańca. Normalnie Zabije. Jak mnie nie będzie jutro (czyt. dziś) to znaczy że to zrobiłam

:o :o :o nie ma Cię :o :o :o zrobiłaś to ? a miałaś się już nie denerwować :roll:

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oj witam dziewczyny!!!

Byłam jeszcze u gina więc dzień miałam pełen wrażeń. NO i nie zjawił zię (oczywiście złodziej, budowlaniec) ale i tak zalali wieniec. Dzięki Bogu go nie było więc się nie stresowałam. Wyjaśniliśmy sobie sprawy z budowniczymi i można powiedzieć że jest ok.:-) Na razie ok bo to niestety tak się nie skończy. Za dużo pisania ---reszta w dzienniku oczywiście dla zainteresowanych

angina mnie dopadła :evil:

coś strasznego opuchnięta jestem ja przy śwince i w ogóle koszmar macie może jakiś sposób na to g...o

ostatnio chorowałam kilka lat temu a anginę mam pierwszy raz w życiu :evil:

zwyczajnie nie umiem chorować

oj biedulko - mojej małej pomógł niestety antybiotyk - brała Duomox.

dużo pij ciepłego - ale nie gorącego,owiń szyjke szalikiem i ssij coś .... tzn. jakąś tabletke na zmniejszenie opuchlizny i do wyrka......

Oj witam dziewczyny!!!

Byłam jeszcze u gina więc dzień miałam pełen wrażeń. NO i nie zjawił zię (oczywiście złodziej, budowlaniec) ale i tak zalali wieniec. Dzięki Bogu go nie było więc się nie stresowałam. Wyjaśniliśmy sobie sprawy z budowniczymi i można powiedzieć że jest ok.:-) Na razie ok bo to niestety tak się nie skończy. Za dużo pisania ---reszta w dzienniku oczywiście dla zainteresowanych

byłam, przeczytałam, skomentowałam :D

moja już jest ropna a pani doktor jak zobaczyła moje gardło to powiedziała JEZUS MARIA :(

sie załatwiłaś kobieto - widząc jak moja mała się męczyła - współczuję serdecznie. Jak przyjdzie amonite to zapoda ci herbatkę z cytrynką i miodzikiem od April - i zobaczysz jak szybko przejdzie :wink:

A ja chciałam coś mocniejszego - symbolicznego zaproponować - bo u mnie dziś wiechę mieli powiesić. 8) :wink:

moja już jest ropna a pani doktor jak zobaczyła moje gardło to powiedziała JEZUS MARIA :(

sie załatwiłaś kobieto - widząc jak moja mała się męczyła - współczuję serdecznie. Jak przyjdzie amonite to zapoda ci herbatkę z cytrynką i miodzikiem od April - i zobaczysz jak szybko przejdzie :wink:

Mam nadzieje, matko dyrektorko, że już lepiej się czujesz :) A oprócz herbatki z cytrynką i miodzikiem jeszcze coś na bolące gardło:

http://217.73.31.50/images/leki/347.jpg

i otulacz na szyję:

http://oczka.blox.pl/resource/szaliczek.jpg