YreQ 14.11.2007 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 A ja dopiero teraz zaglądam - czytam zaległości - bo usnać nie mogę. Ktoś mi dzisiaj popsuł całą noc tzn już dzień. Niestety jutro tez się z tym kimś spotkam i juz nie mogę na samą myśl. Zabije tego budowlańca. Normalnie Zabije. Jak mnie nie będzie jutro (czyt. dziś) to znaczy że to zrobiłam nie ma Cię zrobiłaś to ? a miałaś się już nie denerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 14.11.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 oj faktycznie - chyba jakiś mord miał miejsce agwapi daj głos - będziem za alibi robić jakby co..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 14.11.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 oj faktycznie - chyba jakiś mord miał miejsce agwapi daj głos - będziem za alibi robić jakby co..... No, do tej pory nic? agwapi Hop hoooop! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 14.11.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Oj witam dziewczyny!!! Byłam jeszcze u gina więc dzień miałam pełen wrażeń. NO i nie zjawił zię (oczywiście złodziej, budowlaniec) ale i tak zalali wieniec. Dzięki Bogu go nie było więc się nie stresowałam. Wyjaśniliśmy sobie sprawy z budowniczymi i można powiedzieć że jest ok. Na razie ok bo to niestety tak się nie skończy. Za dużo pisania ---reszta w dzienniku oczywiście dla zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 14.11.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 angina mnie dopadła coś strasznego opuchnięta jestem ja przy śwince i w ogóle koszmar macie może jakiś sposób na to g...o ostatnio chorowałam kilka lat temu a anginę mam pierwszy raz w życiu zwyczajnie nie umiem chorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.11.2007 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 angina mnie dopadła coś strasznego opuchnięta jestem ja przy śwince i w ogóle koszmar macie może jakiś sposób na to g...o ostatnio chorowałam kilka lat temu a anginę mam pierwszy raz w życiu zwyczajnie nie umiem chorować oj biedulko - mojej małej pomógł niestety antybiotyk - brała Duomox. dużo pij ciepłego - ale nie gorącego,owiń szyjke szalikiem i ssij coś .... tzn. jakąś tabletke na zmniejszenie opuchlizny i do wyrka...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 14.11.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 zgadzam się z YreQ! Angina to takie dziadostwo że można go tylkopotraktować antybiotykiem. I lepiej wcześniej niż później bo w ropną się może przerodzić a ta dużo trudniejsza jest do wyleczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 14.11.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 antybiotyk biorę ale jeszcze nie działa więc jeszcze chwilę muszę się pomęczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 14.11.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 A neoangin do ssania ???Powinien pomóc ulżyć choć troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 14.11.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 moja już jest ropna a pani doktor jak zobaczyła moje gardło to powiedziała JEZUS MARIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 14.11.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Oj to źle. Już świetych widziała !! Nie ma rady trzeba czekać może odpuszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 14.11.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.11.2007 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Oj witam dziewczyny!!! Byłam jeszcze u gina więc dzień miałam pełen wrażeń. NO i nie zjawił zię (oczywiście złodziej, budowlaniec) ale i tak zalali wieniec. Dzięki Bogu go nie było więc się nie stresowałam. Wyjaśniliśmy sobie sprawy z budowniczymi i można powiedzieć że jest ok. Na razie ok bo to niestety tak się nie skończy. Za dużo pisania ---reszta w dzienniku oczywiście dla zainteresowanych byłam, przeczytałam, skomentowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 14.11.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 byłam, przeczytałam, skomentowałam Wiem , dzięki, całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 15.11.2007 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 moja już jest ropna a pani doktor jak zobaczyła moje gardło to powiedziała JEZUS MARIA sie załatwiłaś kobieto - widząc jak moja mała się męczyła - współczuję serdecznie. Jak przyjdzie amonite to zapoda ci herbatkę z cytrynką i miodzikiem od April - i zobaczysz jak szybko przejdzie A ja chciałam coś mocniejszego - symbolicznego zaproponować - bo u mnie dziś wiechę mieli powiesić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 15.11.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Halo!, Halo!!! Czy wszystkich zasypało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 16.11.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 I to jeszcze jak zasypało!!! Wszystko białe, bialusieńkie i czyściutkie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 16.11.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 u mnie też na max zasypane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 16.11.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 moja już jest ropna a pani doktor jak zobaczyła moje gardło to powiedziała JEZUS MARIA sie załatwiłaś kobieto - widząc jak moja mała się męczyła - współczuję serdecznie. Jak przyjdzie amonite to zapoda ci herbatkę z cytrynką i miodzikiem od April - i zobaczysz jak szybko przejdzie Mam nadzieje, matko dyrektorko, że już lepiej się czujesz A oprócz herbatki z cytrynką i miodzikiem jeszcze coś na bolące gardło: http://217.73.31.50/images/leki/347.jpg i otulacz na szyję: http://oczka.blox.pl/resource/szaliczek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 16.11.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 U mnie też zima na całego, śniegu nasypało tyle, że wystarczyłoby już na ten sezon Dzieciaki się cieszą, ja mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts