YreQ 22.01.2008 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Pokornie czekam, aż spotka mnie ten zaszczyt..... Wiem , że zaniedbałam i Ciebie i inne córki - ale nadrobię to z nawiązką .... może nawet ciut przesadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.01.2008 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 To ja do tej kawki cosik dorzucę http://m.onet.pl/_m/8785ae7bc1248b07e570f0d68671b5e9,5,12.jpg oj uwielbiam ten serniczek - szczególnie jak słońce robi ze mnie i mamy skwarkę gdzieś nad wodą - wówczas marzymy o nim i o kawusi....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.01.2008 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 oj Agniesiu... hihi podoba mi sie ta teoria dotycząca kolorowych ścianek... muszę pogadać o tym poważnie z mężem... brakuje mi jeszcze kilku kolorków w szafie...hihih Ale przyznasz, że to dobre usprawiedliwienie kiedy wejdziesz nie z jednym a kilkoma na raz kompletami bielizny. Jak padnie "po co ci tyle ?" ... będzie odpowiedź.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 22.01.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Pokornie czekam, aż spotka mnie ten zaszczyt..... Wiem , że zaniedbałam i Ciebie i inne córki - ale nadrobię to z nawiązką .... może nawet ciut przesadzę Ważne że chęć do życia ci wróciła i odwiedzasz nas tutaj, bo smutno i samotno tu było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 22.01.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 YreQ czy do podstawówki chodziłaś w Polkowicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.01.2008 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 YreQ czy do podstawówki chodziłaś w Polkowicach? ofkorsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 22.01.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 W takim razie namierzyłam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.01.2008 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 W takim razie namierzyłam Cię o kurczę jesteś lepsza niż podsłuch Ziobry ja może kiedyś też Ciebie namierzę - jak nie zdążę to i tak przyjedziesz na grila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMAJ 22.01.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 hej dziewczyny jak Wy to robicie z tym " namierzaniem" Ja też tak chcę bo fajnie byłoby Was zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 22.01.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 hej dziewczyny jak Wy to robicie z tym " namierzaniem" Ja też tak chcę bo fajnie byłoby Was zobaczyć No cóż to chyba telepatia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMAJ 22.01.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 jak tam psina po operacji? coś poważnego czy sterylka? Moja psina ( ma już 12 lat ale nieźle się trzyma) po operacjach bardzo szybko dochodzi do siebie. Miała już 3 poważne operacje i za każdym razem coś trzeba jej usunąć taka jakaś pechowa jest zresztą jeśli chodzi o zdrówko w mojej rodzinie to w ogóle lepiej nie gadać Ale co tam fajnie że na forum wiosna zawitała aż w sercu słonko zaświeciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.01.2008 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 A że tak spytam nieśmiało - czy jak mnie nie było, któraś z Was uzupełniała listę Agnieszek.....czy do nadrobienia została? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.01.2008 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 hej dziewczyny jak Wy to robicie z tym " namierzaniem" Ja też tak chcę bo fajnie byłoby Was zobaczyć A ja miałam nadzieję, że będziemy siebie "odgadywały" dopiero na Agnieszkowym zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMAJ 22.01.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 No ja na pewno bo nie mam tej " telepatii" o której mówi Agajar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 22.01.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Ale co tam fajnie że na forum wiosna zawitała aż w sercu słonko zaświeciło dziewczyny są dzisiaj nie do opanowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 22.01.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 A że tak spytam nieśmiało - czy jak mnie nie było, któraś z Was uzupełniała listę Agnieszek.....czy do nadrobienia została? obawiam się, że nie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 22.01.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Co tak tu życie towarzyskie zamarło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.01.2008 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Co tak tu życie towarzyskie zamarło??? no wiesz ..... rzuciły się dziewczyny aby Twoje zdjęcia z Paryża pooglądać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.01.2008 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 A że tak spytam nieśmiało - czy jak mnie nie było, któraś z Was uzupełniała listę Agnieszek.....czy do nadrobienia została? obawiam się, że nie...... ok, jutro odszukam jakąś ostatnią i dopiszę, bo Agi były ale już ich nie ma - oby się nie obraziły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 22.01.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 E tam, zdjęć z Paryża to mam że hoho, a to na NK jest akurat jednym z niewielu zdjęć gdzie jestem po prostu Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts