Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agnieszki budujące - ileż nas ach ileż?

YreQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No więc tak z pierwszego linku to Dz-12 zdecydowanie, a z drugiego to Ryba szyba, Trapez pełny i Owal witraż.

dzięki Aga

jadę zaraz jakieś zamówić (podumam po drodze)- bo ceny obowiązują do 30 stycznia . Drzewo znów drożeje...... :o Urzędowskiego przed podwyżką na prawie 6 tys. nam wycenili - masakra.

Jeszcze nie pojechałam - zmiana planów - no i nie wygrzebałam się z powodu ewidentnego braku zdecydowania się ( jak ja tego stanu nie lubię ) :-?

Które będą pasowały do mojego domku :roll: ?

Dzwoniłam do sklepu - nie mają innych modeli na hali niż te co widziałam, nie przyszło też nic nowego dla klientów, którzy już coś tam zamawiali.

Po południu ma przyjść gość od wykończeniówki a małż musiał pojechać na działkę.

A ja jestem na etapie decyzji o parapetach i wybrałam drewniane, chociaż inwestorek miał zakusy na plastikowe. :o

Ale w mało delikatny sposób go uświadomiłam że w moim wypadku gdzie parapety będą wszędzie na widoku taka opcja odpada. Nie uwierzycie dlaczego chciał plastiki...... bo najłatwiej je zamówić i mieć to z głowy. Wzięłąm sprawy w swoje ręce i znalazłam nieopodal firmę stolarską 20zł na metrze jest różnicy między plastikiem i drewnem, a przynajmniej będę mogła na nie patrzeć z przyjemnością. :wink:

I drzwi wewnętrzne muszę jakieś wybrać....

Nie uwierzycie dlaczego chciał plastiki...... bo najłatwiej je zamówić i mieć to z głowy....

:lol: :lol: :lol: Osłabiające to :roll:

Czasem męski brak wyczucia detalu jest faktycznie osłabiający.... :-?

Dla niego to tylko parapet , dla mnie element aranżacji..... 8)

Ale jak mu przestawiłam sprawę drewnianych to przyznał mi rację że różnica w cenie nie duża a w wyglądzie..... no cóż wiadomo że duża :lol:

oj myślami Ciebie ściągam ......

.... już trucie niedługo ......

A udało mi się wreszcie dopaść do forum, poczytać coś, a nawet obejrzeć te drzwi i wybrać swoje typy - wpisałam Ci się w komentarzach :wink: Ale chyba nie jestem w tych typach oryginalna, zdaje się, że podobne sama wybrałaś :wink:

oj myślami Ciebie ściągam ......

.... już trucie niedługo ......

A udało mi się wreszcie dopaść do forum, poczytać coś, a nawet obejrzeć te drzwi i wybrać swoje typy - wpisałam Ci się w komentarzach :wink: Ale chyba nie jestem w tych typach oryginalna, zdaje się, że podobne sama wybrałaś :wink:

:lol: :lol: :lol: czary czy co :o

jak myślisz, które kupiłam ? 8)

Nie uwierzycie dlaczego chciał plastiki...... bo najłatwiej je zamówić i mieć to z głowy....

:lol: :lol: :lol: Osłabiające to :roll:

Czasem męski brak wyczucia detalu jest faktycznie osłabiający.... :-?

Dla niego to tylko parapet , dla mnie element aranżacji..... 8)

Ale jak mu przestawiłam sprawę drewnianych to przyznał mi rację że różnica w cenie nie duża a w wyglądzie..... no cóż wiadomo że duża :lol:

jak ja dobrze wiem o czym piszesz :roll:

w takich momentach myślę, że przydałby się przyjaciel gej - ale o gejach innym razem ok ....?