Agajar 28.01.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 No więc tak z pierwszego linku to Dz-12 zdecydowanie, a z drugiego to Ryba szyba, Trapez pełny i Owal witraż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.01.2008 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 No więc tak z pierwszego linku to Dz-12 zdecydowanie, a z drugiego to Ryba szyba, Trapez pełny i Owal witraż. dzięki Aga jadę zaraz jakieś zamówić (podumam po drodze)- bo ceny obowiązują do 30 stycznia . Drzewo znów drożeje...... Urzędowskiego przed podwyżką na prawie 6 tys. nam wycenili - masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.01.2008 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Ryba szyba pojawiła się u Bianci , Basi i Agijar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 28.01.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 a Ty daj znać co zamówiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.01.2008 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Jeszcze nie pojechałam - zmiana planów - no i nie wygrzebałam się z powodu ewidentnego braku zdecydowania się ( jak ja tego stanu nie lubię ) Które będą pasowały do mojego domku ? Dzwoniłam do sklepu - nie mają innych modeli na hali niż te co widziałam, nie przyszło też nic nowego dla klientów, którzy już coś tam zamawiali. Po południu ma przyjść gość od wykończeniówki a małż musiał pojechać na działkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.01.2008 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Bosze - już robię pomniejszane drzwi ze stron www i przyładam przy zdjęciu domu - chyba oszaleję .... POMOCY ................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 29.01.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 jak coś dopasujesz to powiedz jakie wybrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 29.01.2008 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 jak coś dopasujesz to powiedz jakie wybrałaś ciężkie czasy nadeszły dla mnie bo muszę wybrać jeszcze kominek .... ale o tym nie będę Wam truła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 29.01.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 e tam ciężkie - ciesz się, że juz jestes na etapie wybierania dawaj kominki - chętnie pooglądam co ci wpadło w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 29.01.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 A ja jestem na etapie decyzji o parapetach i wybrałam drewniane, chociaż inwestorek miał zakusy na plastikowe. Ale w mało delikatny sposób go uświadomiłam że w moim wypadku gdzie parapety będą wszędzie na widoku taka opcja odpada. Nie uwierzycie dlaczego chciał plastiki...... bo najłatwiej je zamówić i mieć to z głowy. Wzięłąm sprawy w swoje ręce i znalazłam nieopodal firmę stolarską 20zł na metrze jest różnicy między plastikiem i drewnem, a przynajmniej będę mogła na nie patrzeć z przyjemnością. I drzwi wewnętrzne muszę jakieś wybrać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 29.01.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 ciężkie czasy nadeszły dla mnie bo muszę wybrać jeszcze kominek .... ale o tym nie będę Wam truła Truj, truj, my lubimy takie trucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 29.01.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Wzięłąm sprawy w swoje ręce i znalazłam ... I drzwi wewnętrzne muszę jakieś wybrać.... jestem z Ciebie córko dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 29.01.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 ciężkie czasy nadeszły dla mnie bo muszę wybrać jeszcze kominek .... ale o tym nie będę Wam truła Truj, truj, my lubimy takie trucie oj myślami Ciebie ściągam ...... .... już trucie niedługo ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 29.01.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Nie uwierzycie dlaczego chciał plastiki...... bo najłatwiej je zamówić i mieć to z głowy.... Osłabiające to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 29.01.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Nie uwierzycie dlaczego chciał plastiki...... bo najłatwiej je zamówić i mieć to z głowy.... Osłabiające to Czasem męski brak wyczucia detalu jest faktycznie osłabiający.... Dla niego to tylko parapet , dla mnie element aranżacji..... Ale jak mu przestawiłam sprawę drewnianych to przyznał mi rację że różnica w cenie nie duża a w wyglądzie..... no cóż wiadomo że duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 29.01.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 oj myślami Ciebie ściągam ...... .... już trucie niedługo ...... A udało mi się wreszcie dopaść do forum, poczytać coś, a nawet obejrzeć te drzwi i wybrać swoje typy - wpisałam Ci się w komentarzach Ale chyba nie jestem w tych typach oryginalna, zdaje się, że podobne sama wybrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 29.01.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 oj myślami Ciebie ściągam ...... .... już trucie niedługo ...... A udało mi się wreszcie dopaść do forum, poczytać coś, a nawet obejrzeć te drzwi i wybrać swoje typy - wpisałam Ci się w komentarzach Ale chyba nie jestem w tych typach oryginalna, zdaje się, że podobne sama wybrałaś czary czy co jak myślisz, które kupiłam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 29.01.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Nie uwierzycie dlaczego chciał plastiki...... bo najłatwiej je zamówić i mieć to z głowy.... Osłabiające to Czasem męski brak wyczucia detalu jest faktycznie osłabiający.... Dla niego to tylko parapet , dla mnie element aranżacji..... Ale jak mu przestawiłam sprawę drewnianych to przyznał mi rację że różnica w cenie nie duża a w wyglądzie..... no cóż wiadomo że duża jak ja dobrze wiem o czym piszesz w takich momentach myślę, że przydałby się przyjaciel gej - ale o gejach innym razem ok ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 29.01.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ważne że consensus osiągnięty....Nie trzymaj w niepewności, które te drzwi wreszcie będą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 29.01.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ważne że consensus osiągnięty.... Nie trzymaj w niepewności, które te drzwi wreszcie będą?? każda gra wstępna powinna być ... brakuje mi słów .... prowadzona z lekką dozą niepewności Bianca - przecież podpowiedziałam - do wyboru już tylko 2 modele - celuj .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts