YreQ 29.01.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 no dobra ................ Dz 12 - a dlaczego ? o tym już jutro , bo padam na twarz - dziś cały dzień miałam w biegu od 8 do 19,30 .... potem w biegu odrabianie lekcji .............. do zlewu w kuchni już nie zaglądam Ale apropos lekcji - zadanie dla Agnieszek - napiszcie o swoim ulubionym daniu obiadowym ( jakaś ostatnio ŻARTA się zrobiłam ) Ach - byłabym zapomniała - niektóre krzewy .... takie dzikie przy rowach ... puszczają już pąki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 29.01.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 No tak, kobitki - Wy szalejecie z drzwiami, parapetami, kominkami, a ja..... Cóż... Czekam na wiosnę. Ale też nie bezczynnie Znalazłam sobie zajęcie, zdobyłam kilkaset starych cegieł - mają około 250 lat! I to zdobyłam je za całkiem darmo! Tylko trzeba je wyczyścić z resztek wapna, co też w wolnych chwilach czynię. Z tej starej cegły mam zamiar wymurować jedną ze ścian - w holu na wprost wejścia do domu. Mówię Wam, jak się cieszę! Chyba opiszę to w dzienniku A teraz niestety muszę już iść spać, bo jutro rano niestety wcześnie pobudka. Miłego wieczorku Miłym Paniom życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 29.01.2008 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 pisz pisz amonite - z chęcią poczytamy. Podobną (szkoda tylko, że nie taką starą )ścianę będę miała w jadalni - ale Ciebie to nie dziwi prawda ? Jutro poradzę co zrobić aby się nie obsypywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 30.01.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 no dobra ................ Dz 12 - Gratuluję trafnego wyboru. Powiem szczerze, że mi też podobały się one najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 30.01.2008 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 no dobra ................ Dz 12 - Gratuluję trafnego wyboru. Powiem szczerze, że mi też podobały się one najbardziej To na zlocie po drzwiach mnie poznacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 30.01.2008 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Ktoś wie .... co się dzieje z April i resztą towarzystwa ? Bianca - dlaczego tak wczoraj uciekłaś ? Już wiem - pisać Wam się nie chce o obiadkowych daniach , bo figurki na wiosnę szykujecie......... A ja idę zrobić obiad - bo dziś do domu tylko w locie wpadałam. Oprocentowanie kredytu osłabiło mnie na tyle, że jeść się odechciało a robić tym bardziej.... Za to teraz idę smażyć placki ziemniaczane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 30.01.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Nie uciekłam tylko poszłam do twojego dziennika szukać potwierdzenia moich domniemań że jednak wybrałaś Dz 12, a od ciebie tropem kominkowym trafiłam do Jagny i mnie wessało, bo fajnie pisała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 30.01.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 trafiłam do Jagny i mnie wessało, bo fajnie pisała.... oj tak można się zapomnieć śledząc dokonania niektórych.... jej wewnętrzne drzwi podobały Ci się ? ( to tak co by z tematu drzwiowego nie wypaść ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 30.01.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 podobały mi się i patrząc na nie jakoś człowieka nie dziwi czemu kilka miesięcy woleli być bez zamiast kupić byle jakie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 30.01.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 a teraz Panie wybaczcie , uciekam spać..... już wierszy na dobranoc nikt nie pisze...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 31.01.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 http://www.nasztomaszow.pl/zdjecia/newsy/duze/74.jpg ktos sie dołaczy do tej pączkowej rozpusty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.01.2008 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 No pewnie, że się dołączę .oj lubię bardzo ............. wezmę 3 normalnie ( bo tylko w tłusty czwartek na taką ilość sobie pozwalam) a 4-go na pocieszenie obliczam wszystkie poniesione koszty na budowę...... z każdym znakiem " + " mój optymizm gaśnie.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 31.01.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Do pączków to i się z chęcią dołączę. Stwierdziłam dziś rano, że w końcu raz w roku można sobie pozwolić na klka pączków. Do tej pory zjadłam tylko jednego ale w domu moja mama dziś smaży i zamierzam je jeść ile wlezie. Później pójdę na aerobik (i tak nie spalę tego co zjem ) a po powrocie będę jeść dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 31.01.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Jestem właśnie po lekturze dziennika Jagny... czytał z zapartym tchem i wypiekami na twarzy (na serio). Nie wiem jaka tragedia jej się przydazyła w życiu ale bardzo wielka szkoda, że już nie pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 31.01.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 basiah2 jakie piękne pączki, uwielbiam, zwłaszcza te z różanym nadzieniem ale w tym roku coś kiepsko mi idzie, na razie tylko 2 zaliczone.... a miałam wielką nadzieje pobić swój rekord sprzed 2 lat... niestety już sie nie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 31.01.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 a miałam wielką nadzieje pobić swój rekord sprzed 2 lat... niestety już sie nie uda Podaj tą magiczną liczbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 31.01.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 8 ich było... hihihi śliczniutkich i cieplutkich.... produkcja mojej Mamusi kupnych bym chyba tyle nie pochłonęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.01.2008 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 PATRZCIE NO ................... Objadły się pączkami i leżą brzuchami do góry.............. no, no, no ( i tu grożenie matczynym palcem nastąpiło .... jak w didaskaliach ) A co z przepisami dla mnie - na miłość boską - muszę wiedzieć co lubicie, jak do mnie przyjedziecie ...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.01.2008 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Jestem właśnie po lekturze dziennika Jagny... czytał z zapartym tchem i wypiekami na twarzy (na serio). Nie wiem jaka tragedia jej się przydazyła w życiu ale bardzo wielka szkoda, że już nie pisze. nooooooooooooooooo i patrz jak to nas córka i siostra amonite tam zapędziła....... A jak cegły , ciekawa jestem ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.01.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 do diaska - niedobrze Wam po tych pączkach ???????????????????????? Gdzie jesteście ?????????????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts