Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agnieszki budujące - ileż nas ach ileż?

YreQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

I jak po wiatrach ?

Mój dach jest...ale u takich młodych ludzi (rodzeństwo) co to domy już zbudowali expresem ( tzn . w czerwcu zaczęli kopać a w listopadzie dach był) z oddzielnymi garażami ...coś nie teges...... :roll: Przyjeżdżamy a dach na jednym garażu cały rozebrany, folia byle jak pozwijana............( czyt.przygotowana na śmieci).

Nie wiem co się mogło stać - według mnie chyba po ostatnich deszczach lać się z niego musiało ... no bo co innego? Na tych domach dach był - więc to nie wiatr......... :roll:

I po wietrze...

O pierwszej w nocy mąż koło domu szukał sprawcy hałasów, bo po balustradzie od tarasu coś dawało po garach, a ja na naszym balkonie zdejmowałam uchwyty od kwiatków bo robiły larmo. Rano sprawca został ukarany tzn. obcięliśmy gałązki czereśni. :roll: :wink: I jest błogi spokój....

Ale nie chciałabym od nowa dachu kłaść jak ci twoi znajomi... brrr.

U nas nie ma jeszcze wełny na dachu i często sprawdzamy czy coś nie przecieka, bo potem to nie chciałabym zrywać płyt g-k. :o

dzięki, basiah!! :lol: ja to poddasze widzę trochę inaczej niż wy, bo sobie mogę wyobrażać to będzie tutaj tak a tam siak, a Wy tylko gołe ściany i podłogę widzicie.... :roll: więc mało ciekawie to teraz tak naprawdę wygląda... :-?

nie pojechałam oglądać tych parapetów dzisiaj bo pan będzie mógł je dopiero zrobić za miesiąc.... :( i nie wiem czy chcę tyle czekać więc szkoda mu głowę zawracać. Za to drugi człek da mi dzisiaj odp. ile bierze.

Ja okna dachowe mam z fakro dawane po dwa obok siebie w kuchni, salonie i przyszłym dziecęcym. Nad klatkę zrezygnowałam z okien.

Lista wpisanych:

1. To sem ja (YreQ)

2. dżempel

3. amonite

4. agaaa

5. AAgnieszka@

6. AgaMaj

7. mencel

8. Aga - Żona Facia

9. agwapi

10. Bianka

11. dzióbek

12. AgaWus

13. AgnesK

14. aga1401

15. agaus

16. Agajar

17. Mandi

18. 6dziewiatka7

19. matka dyrektorka

20. scur - witam

21. Agusia i Marco

22. AgaKula

23. agark

24. awa80 - :D

Z nadania.... chętne do wpisania :

1. zielonooka

2. basiah2

3. April 13

4. Grzebiuszka

oj chyba pominęłaś jeszcze kogoś, kto przybiegł z życzeniami imieninowymi :roll: :roll: :wink:

ja mam samoczyszczące sie okna.... i niestety wcale same sie nie czyszczą. Mało tego wydaje mi się, że brudzą się szybciej niż moje stare zwykłe okienka :-? :-?

A ja nie chciałam takich okien, bo...... uwielbiam myć okna! Także kobietki jak moich mi będzie mało to przed świętami chętnie Wam pomogę!!

8) :lol: I jeszcze lubię prasować :oops: :oops: :oops: