basiah2 01.02.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 nie bój żaby - nie zerwie ja też sama w domku ale już niedługo wróci małż marnotrawny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 01.02.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 coś stuka i wali o barierkę balkonu. chyba znowu się nie wyśpimy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 01.02.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 nie martw się na zapas ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 01.02.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 łatwo powiedziec troszkę gorzej zrobić,ale co tam .... w dzień można odespać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 01.02.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 a u nas nic nie wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 01.02.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 bo ja przy górach mieszkam i halny wieje z południa, hej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.02.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 bo ja przy górach mieszkam i halny wieje z południa, hej!! trzymaj się łóżka..........- ja też nie lubię jak wieje.........po ostatnich wiatrach zastanawiałam się nad dachem - jest on czy go nie ma.............BYŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 02.02.2008 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 I jak po wiatrach ? Mój dach jest...ale u takich młodych ludzi (rodzeństwo) co to domy już zbudowali expresem ( tzn . w czerwcu zaczęli kopać a w listopadzie dach był) z oddzielnymi garażami ...coś nie teges...... Przyjeżdżamy a dach na jednym garażu cały rozebrany, folia byle jak pozwijana............( czyt.przygotowana na śmieci). Nie wiem co się mogło stać - według mnie chyba po ostatnich deszczach lać się z niego musiało ... no bo co innego? Na tych domach dach był - więc to nie wiatr......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 02.02.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 I po wietrze... O pierwszej w nocy mąż koło domu szukał sprawcy hałasów, bo po balustradzie od tarasu coś dawało po garach, a ja na naszym balkonie zdejmowałam uchwyty od kwiatków bo robiły larmo. Rano sprawca został ukarany tzn. obcięliśmy gałązki czereśni. I jest błogi spokój.... Ale nie chciałabym od nowa dachu kłaść jak ci twoi znajomi... brrr. U nas nie ma jeszcze wełny na dachu i często sprawdzamy czy coś nie przecieka, bo potem to nie chciałabym zrywać płyt g-k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 02.02.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 a mówiłam żeby się nie martwic na zapas Bianca - widziałam wyleweczki nawet z kawałkiem folii fajne ci się to poddasze kroi dziewczyny - jakie okna dachowe dawałyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 02.02.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 dzięki, basiah!! ja to poddasze widzę trochę inaczej niż wy, bo sobie mogę wyobrażać to będzie tutaj tak a tam siak, a Wy tylko gołe ściany i podłogę widzicie.... więc mało ciekawie to teraz tak naprawdę wygląda... nie pojechałam oglądać tych parapetów dzisiaj bo pan będzie mógł je dopiero zrobić za miesiąc.... i nie wiem czy chcę tyle czekać więc szkoda mu głowę zawracać. Za to drugi człek da mi dzisiaj odp. ile bierze. Ja okna dachowe mam z fakro dawane po dwa obok siebie w kuchni, salonie i przyszłym dziecęcym. Nad klatkę zrezygnowałam z okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 02.02.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 dziewczyny - jakie okna dachowe dawałyście? My mamy Roto i do nich rolety za 1 zł. Większość jest wysokoosiowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 02.02.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 nam w skłądzie polecali roto uchylno-obrotowe.... i tak podpytuję jakie kto ma zamontowane, bo do tej pory myślałm o fakro.... i chyba zafunduję sobie do 2 szt szyby samoczyszczące - nie będę miec dostępu łatwego do tych okien, więc może warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 02.02.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 My też planowaliśmy kupić jedno nad schody samoczyszczące ale powiedziano nam że się nie opłaca. Nie ma aż tak dużej różnicy pomiędzy normalnymi a samoczyszczącymi. Co do uchylno-obrotowych to one są dużo droższe od np wysokoosiowe roto nie mówiąc już o obrotowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 02.02.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 ja mam samoczyszczące sie okna.... i niestety wcale same sie nie czyszczą. Mało tego wydaje mi się, że brudzą się szybciej niż moje stare zwykłe okienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 02.02.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 ja mam samoczyszczące sie okna.... i niestety wcale same sie nie czyszczą. Mało tego wydaje mi się, że brudzą się szybciej niż moje stare zwykłe okienka no to pieknie ale i tak nie mam wyjścia - dostęp do tych 2 okien będzie fatalny, więc spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 02.02.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Lista wpisanych: 1. To sem ja (YreQ) 2. dżempel 3. amonite 4. agaaa 5. AAgnieszka@ 6. AgaMaj 7. mencel 8. Aga - Żona Facia 9. agwapi 10. Bianka 11. dzióbek 12. AgaWus 13. AgnesK 14. aga1401 15. agaus 16. Agajar 17. Mandi 18. 6dziewiatka7 19. matka dyrektorka 20. scur - witam 21. Agusia i Marco 22. AgaKula 23. agark 24. awa80 - Z nadania.... chętne do wpisania : 1. zielonooka 2. basiah2 3. April 13 4. Grzebiuszka oj chyba pominęłaś jeszcze kogoś, kto przybiegł z życzeniami imieninowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 03.02.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 ja mam samoczyszczące sie okna.... i niestety wcale same sie nie czyszczą. Mało tego wydaje mi się, że brudzą się szybciej niż moje stare zwykłe okienka A ja nie chciałam takich okien, bo...... uwielbiam myć okna! Także kobietki jak moich mi będzie mało to przed świętami chętnie Wam pomogę!! I jeszcze lubię prasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 03.02.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Bianca jakbyś miała niedosyt okienny to pamiętaj o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 03.02.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 ok, Basiah jakby co , to wiesz gdzie mnie szukać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts