YreQ 04.02.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 April - powiedz co to za ciasto wkleiłaś .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.02.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 No co Wy!!! Cisza nocna od 20 minut obowiązuje! A Wy tu trąbicie!!! jakoś musiałyśmy Ciebie wywołać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 04.02.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 A kto to do nas przybył? Miło widzieć i powitać Ty lepiej powiedz, czemu Cię tak długo nie było! Nie wykpisz się nawet dwoma tortami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.02.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Oglądałam "dom @nia" - chata piękna , luxusowa, za wysokie progi jak na moje nogi, nowocześnie urządzona - dla mnie za sterylna choć piękna. Pozostaję przy swoim starociu z kamiennymi podłogami i cegłą zamiast ściany I słusznie lepsza swojska wygoda niż włoskie, śliskie marmury Ale fakt domek robi wrazenie, a już szczególnie oszklony taras - moje marzenie, które pewnie nigdy nie zostanie zrealizowane A ciasto które wkleiłam, miało tytuł "orange cakes". Wygląda rzeczywiście pięknie i pewnie smakuje nieziemsko , ale tego niestety nie udało mi się sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.02.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 A kto to do nas przybył? Miło widzieć i powitać Ty lepiej powiedz, czemu Cię tak długo nie było! Nie wykpisz się nawet dwoma tortami Groźnie to zabrzmiało amonite, a podobno z Ciebie spokojna i cicha kobietka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 04.02.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Groźnie to zabrzmiało amonite, a podobno z Ciebie spokojna i cicha kobietka jest No oczywiście, spokojna i cicha...... dopóki się nie zdenerwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.02.2008 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 A kto to do nas przybył? Miło widzieć i powitać Ty lepiej powiedz, czemu Cię tak długo nie było! Nie wykpisz się nawet dwoma tortami Groźnie to zabrzmiało amonite, a podobno z Ciebie spokojna i cicha kobietka jest iiiiiiiiiiiiiiiii tam.............amonite drzemała, trębacze ją obudzili i dlatego udaje, że groźna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 04.02.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 i oglądałam elewacje....... różne........... u nas jest jeden dom z elewacją tak pmarańczową, ża zlewa się z ceglastą dachówką i ma pomarańczowe okna Nie chciałabym mieszkać po sąsiedzku - taki widok może podnieść ciśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.02.2008 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 i oglądałam elewacje....... różne........... u nas jest jeden dom z elewacją tak pmarańczową, ża zlewa się z ceglastą dachówką i ma pomarańczowe okna Nie chciałabym mieszkać po sąsiedzku - taki widok może podnieść ciśnienie ja też - u nas znaczyło blisko Legnicy - ale mówię ci tak daje po oczach, że szok. Nie wiem co poeta miał na myśli ........ Pewne pomysły ludzkie nakazują człowiekowi zatrzymać się i zastanowić dłużej .....o co chodziło ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.02.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Wyobraźnia niektórych nie zna granic http://gazeta.psb.com.pl/Wyd-02-5/img/elewacje27.jpg YreQ czy to było coś w tym stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.02.2008 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 April coś podobnego ale jeszcze w pomarańcze idące - no mówię Ci koszmar. Jak z inwestorrkiem będziemy tamtędy jechali kiedyś to zrobię zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.02.2008 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 okna to może i złoty dąb był, ale z daleka z całą resztą wyglądały na pomarańczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 04.02.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 iiiiiiiiiiiiiiiii tam.............amonite drzemała, trębacze ją obudzili i dlatego udaje, że groźna Noooo....... a skąd wiedziałaś?! Zaraz będę kontynuować drzemkę, tylko jeszcze wierszyk na dobranoc: Józef Baran ......Bezszelestnie....... bezszelestnie otwarły się okiennice snu i ze wszystkich stron powiało tęsknotą na parapecie usiadł biały kruk bezsenności czy to ty myślisz o mnie przez sen w środku nocy ....................................................................... ....................................................................... Śpijcie dobrze i niech bezsenność będzie Wam obca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.02.2008 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 pa amonite, nie będziemy już trąbiły dzięki za wierszyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.02.2008 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 April - nie wiem czy jeszcze jesteś , ale ja też już zmykam, padnięta jestem. Do jutra. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.02.2008 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 aaaaaaaaa kotki dwa, szarobure obydwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.02.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 aaaaaaaaa kotki dwa, szarobure obydwa ...i śpiące sobie słodko http://avestor.blox.pl/resource/kotki_3.jpg Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.02.2008 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 witajcie - ciśnienie dziś okropne, a może kawka (2 ) ? April - słodkie te kotki - nawet słychać jak cichutko mruczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 05.02.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Cześć ja z chęcią napiję się 2 kawki ale piękne słonko u nas... czyżby to już wiosna??? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4e/Kawa_%281%29.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 05.02.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Śpijcie dobrze i niech bezsenność będzie Wam obca dziękujemy amonite.... mi póki co bezsenność nie grozi, prędzej śpiączka cały rok zapadam w sen zimowy hihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts