basiah2 16.02.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Bianca - wpędziłaś mnie w kompleksy zdolniacha z ciebie ja tylko szydekłuję (znaczy szydełkowałam, bo ostatnio jakoś nie mam natchnienia) - moje największe dzieło to obrus - byczy obrus - jakieś pół roku się męczyłam i wymęczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 16.02.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 No co ty kobieto!!! Jakie kompleksy!!!! Ja za to z szydełkowania umiem proste pierdołki i tyle. Kazdy się szczyci tym co umie i lubi, a ja lubię wypróbowywać nowości co wcale nie znaczy że potem zgłębiam tajniki. Najczęściej po paru eksperymentach kończy się mój zapał i szukam znowu czegoś nowego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 16.02.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 A z filcowaniem mam styczność o paru tygodni i to wcale nie jest trudne ani czasochłonne a jakie na przykład piękne szale można zrobić. Popatrz: http://www.zeit-fuer-natur.de/BilderGalerie/Seerosendrau%DFen_klein.jpghttp://www.zeit-fuer-natur.de/BilderGalerie/Lochschal2rot_klein.jpg http://www.zeit-fuer-natur.de/BilderGalerie/Schalblauweiss1_klein.jpg Nie jest trudne ani czasochłonne???!!! To jak się to robi? Bo wygląda super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 16.02.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 amonite jeśli jesteś zainteresowana to popatrz tutaj i może jeszcze tutaj - to drugie to filcowanie na sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 17.02.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Cześć - trochę mi lepiej , zatem zajrzę jutro. Dziś zajrzałam na stronkę o decoupage i oczom nie wierzę jakie cudeńka ......... z naszą artystką pogadam jutro, dla wieszaczków kuchennych umarłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 18.02.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Pozdrawia budująca w zimie Agniecha z mazowieckiego - buduję w gminie Prażmów, witam wszystkie mądre, ładne i przebojowe Agnieszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coci 18.02.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Lepiej pozno niz wcale,wiec dolaczam do grona wspanialych(to oczywiste) Agnieszek.Pozdrawiam Was goraco-Agnieszka z pomorskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.02.2008 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Lista wpisanych: 1. To sem ja (YreQ) 2. dżempel 3. amonite 4. agaaa 5. AAgnieszka@ 6. AgaMaj 7. mencel 8. Aga - Żona Facia 9. agwapi 10. Bianka 11. dzióbek 12. AgaWus 13. AgnesK 14. aga1401 15. agaus 16. Agajar 17. Mandi 18. 6dziewiatka7 19. matka dyrektorka 20. scur - witam 21. Agusia i Marco 22. AgaKula 23. agark 24. awa80 25. Zazdrośnica - witamy 26. coci - witamy Z nadania.... chętne do wpisania : 1. zielonooka 2. basiah2 3. April 13 4. Grzebiuszka Basiu - z życzeniami imieninowymi przybył-a brzoza ( mam kilka okazów na działce, do których lubę się przytulać ). Nie wiem tylko czy życzy sobie zapisania do klubiku....więc na siłkę nie zapisywałam. Może się jeszcze odezwie. P.s. Wkupne prosimy - coś słodkiego i dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 18.02.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Zazdrośnica i coci witajcie i nie zapominajcie o jakimś dobrym wkupnym (dobre ciacho preferowane ze wskazaniem na serniczek w moim przypadku ) YreQ - to takie buty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przytulańce? do brzozy? a co na to szanowny małżonek? jak znajdziesz chwilkę to zapodaj te wyśnione filiżanki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.02.2008 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Zazdrośnica i coci witajcie i nie zapominajcie o jakimś dobrym wkupnym (dobre ciacho preferowane ze wskazaniem na serniczek w moim przypadku ) YreQ - to takie buty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przytulańce? do brzozy? a co na to szanowny małżonek? jak znajdziesz chwilkę to zapodaj te wyśnione filiżanki...... małżonek jeśli o TEGO brzozę idzie to z zachwytu nie będzie piał, bo się dzisiaj PANOWIE na forum ścięli. Ale mimo wszystko jeśli to od NIEGO życzenia dla Agnieszek były, to mam nadzieję, że do nas zawita jeszcze, wszak ja się nie kłóciłam .......A do swoich brzózek i owszem na wiosenkę się przytulam, bo to ponoć zdrowo. A filiżanki Basiu to babcine i wiesz do kuchni w stylu angielskim pasowałyby, tak do herbatki o 17 Jutro zdjęcia wkleję....a imbryczka jeszcze mi nie dowieźli A jak budowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 19.02.2008 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Moje drogie Co się dzieje?....................... .............cisza, że aż po uszach w Legnicy bije. Sprawa kopalni odkrywkowej nie dobiła mnie więc bez obaw.....ploteczki , kawusia, ciasteczko - piję w samotności grzańca - zakładam, że wyleczy mnie szybciej niż tabletki, na które patrzeć już nie mogę. ............ a co Wy porabiacie ?...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 20.02.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 heloł cisza faktycznie, aż w uszach szumi.... ja ostatnio jestem tak troszkę z doskoku, bo mam urlopik wreszcie i tak nadrabiam zagległości na róźnych frontach bo urlop w domeczku niestety YreQ czekam na zdjątka, a w tak zwanym międzyczasie zapodaję kawkę i jakieś słodkości może ktoś się skusi http://m.onet.pl/_m/3ed4677b8f77419968da70a51bd223b2,5,12.jpg http://www.cafegong.pl/graf/ciacho.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 20.02.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 A jasne że ktoś się skusi! Dlaczego nie? Wczoraj mi teściowa zaniemogła i pogotowie ją zabrało Trzymajta kciuki żeby szybko wróciła do domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 20.02.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 kciuki zacisnięte, a ty daj znac jak już będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.02.2008 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 trzymamy mocno, za ciebie abyś się trzymała - też. A słodkości jak zawsze super. Dziś wraca do domu moje szczęście, bo ze mną lepiej - rozbrykała się na feriach u babci , a ja tak tęsknię......dzieci tak szybko rosną, ja już nie rosnę wcale, co za życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 20.02.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 e tam ciesz się kobieto, że nie rosniesz WSZERZ!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 23.02.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Dziś wraca do domu moje szczęście, bo ze mną lepiej - rozbrykała się na feriach u babci , a ja tak tęsknię......dzieci tak szybko rosną, ja już nie rosnę wcale, co za życie oj malutka pewnie zaprzątnęłą całą uwagę, bo YreQ zniknęła........ Bianca - jakie wieści? alo alo zagląda tutaj ktoś? się chciałam pochwalic, że od poniedziałku rusza u mnie budowa, a tu kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 23.02.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Basiu żadna kicha ja zawsze na straży:) Cieszę się że ruszasz dalej z budową no i czekam na dziennik w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 23.02.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 no ładnie to tak????!!!! zawsze na straży, a cichutko jak myszka pod miotłą http://i66.photobucket.com/albums/h270/kule1/Dwojka/starbuckslicquer.jpg coby było nam weselej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 23.02.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 no ty to wiesz co mi akurat trzeba Dziś cały dzień siedziałam na działce i razem z mężem we dwójkę równaliśmy drogę. Całą wywrotkę gruzu rozwaliliśmy. Nie czuję rąk i nie tylko. Przy tym u nas tak strasznie wieje że dopiero odtajam. Mieliśmy jeszcze rozrysować gniazdka ale nie daliśmy już rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts