basiah2 05.03.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 A co się dzieje z basiah2? Czy ktoś coś wie? jestem ale ledwo żywa przeprowadzamy się w pracy tepsa w ramach przenosin numeru telefonu odcięła nam internet siedzę do późna i skręcam jakieś regały itp ale mam nadzieję nadrobic wszystko w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.03.2008 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 dziewczynki, czyżby przesilenie wiosenne Was dopadło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 07.03.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 chyba troszkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 07.03.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 i nie tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 08.03.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 nie tylko? kobietki wszystkiego naj naj naj w nasze święto!!!!! http://www.kwiaty.anv.pl/sklep/images/Bukiety_rozne/866_boquet_070302.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMAJ 08.03.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Strasznie lubię tulipany W imieniu Agnieszek dziękuję bardzo Dziś czeka mnie odgruzowywanie domku po wizycie elektryka i hydraulika Jak ja tego nie lubię - ale jak będzie potem fajnie czyściutko, zwłaszcza jak zrobią nam tynki i wylewki a to już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 08.03.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 odgruzowywanie w dzień kobiet???? ale perspektywa tynków wsjo wynagrodzi AgaMAJ skoro lubisz tulipany to dla ciebie jeszcze jeden http://www.strykowski.net/fotografia_kwiaty_zdjecia/Tulipan_2_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 08.03.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Dziewczyny!! wszystkiego najlepszego z okazji Naszego święta niech spełnia się wszystkie Nasze marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 08.03.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Ja również przyłączam się do życzeń. Ja sobie dziś sama zrobiłam dzień kobiet i poszłam do fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.03.2008 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Całuski, cukiereczki, ciasteczka, życzy Wam Mateczka ... Abyście z dnia na dzień piękniały, a na późną starość sexapilem tryskały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.03.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Ja sobie dziś sama zrobiłam dzień kobiet i poszłam do fryzjera SIE BĘDZIE DZIAŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.03.2008 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Dziś czeka mnie odgruzowywanie domku po wizycie elektryka i hydraulika Jak ja tego nie lubię :/quote] TO ONI PO SOBIE NIE SPRZĄTAJĄ ? muszę zatem się pochwalić, że ja nie wiem co to kucie, bo u mnie i hydraulik i elektrycy sprzątają po sobie. Mają miotły i szufelki, a elektrycy przywieźli nawet specjalny, wielki odkurzacz..... Za to po budowlańcach nie powiem .... wywiozłam kilka taczek gruzu a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMAJ 08.03.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Muszę przyznać bez bicia, że panowie stanęli na wysokości zadania i posprzątali domek sami Co się zaś tyczy sprzątania majstrów po pracy to w zasadzie hydraulik nie zostawił po sobie zbyt dużego bałaganu ale wszyscy inni owszem. Jednak panowie od dachu przodowali w tej dziedzinie Czy wy dziewczyny też tak macie, że z jednej strony nie możecie doczekać się wykończenia swojego wymarzonego domku a z drugiej zupełnie sobie nie wyobrażacie jak to będzie tam mieszkać chyba jestem dziwna Basiah2 bardzo dziękuję za jeszcze jeden tulipanik jest śliczny Bardzo lubie też konwalie więc dla wszystkich kobietek konwalie http://de.geocities.com/luvktk3/konw2.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 08.03.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Ja sobie dziś sama zrobiłam dzień kobiet i poszłam do fryzjera SIE BĘDZIE DZIAŁO Myślisz że aż tak podziała na mojego męża moja nowa fryzura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 08.03.2008 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 AgaMaj konwalie to i ja uwielbiam. Nie mogę się ich doczekać, mam na ogródku więc mogę się nimi cieszyć, szkoda że tak krótko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 09.03.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 ja też lubię konwalie dzięki Agajar to jak to było z tą fryzurką? Podziałała???? u mnie piękna wiosna za oknem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 09.03.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Agajar to jak to było z tą fryzurką? Podziałała???? u mnie piękna wiosna za oknem... Nie za bardzo U mnie też wiosna. Byliśmy nawet już na spacerze. Ale podobno od jutro znów pogorszenie pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 09.03.2008 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Ja sobie dziś sama zrobiłam dzień kobiet i poszłam do fryzjera SIE BĘDZIE DZIAŁO Myślisz że aż tak podziała na mojego męża moja nowa fryzura No BA... Obiecałaś bociana odesłać ...a może i ja do fryzjerka pójdę ...z wiosną niech - nie tylko - nowe kwiatki urosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 11.03.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Po konsultacji z mężem doszliśmy do wniosku że bociana zaprosimy jak już będziemy w swoim domku więc jak tylko go zobaczę to odeślę do ciebie YreQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 11.03.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Po konsultacji z mężem doszliśmy do wniosku że bociana zaprosimy jak już będziemy w swoim domku więc jak tylko go zobaczę to odeślę do ciebie YreQ ok, zatem czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts