Agajar 12.03.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Po konsultacji z mężem doszliśmy do wniosku że bociana zaprosimy jak już będziemy w swoim domku więc jak tylko go zobaczę to odeślę do ciebie YreQ ok, zatem czekam Daj znać jak dotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 16.03.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 co taka cisza nastała? dziewczyny - jak tam wiosna? jak postępy budowlane? ja dalej nie mam internetu ale mam nadzieję, ze już niedługo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 16.03.2008 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 jak postępy budowlane? postępy ?/? wychodzi na to, że w tym roku sie nie wprowadzę wystawił mnie gość od tynków, tak o sobie, beż żenady, nie bo nie, bo robotę na 6 tys.mkw sobie nagrał, a ja? kogo to obchodzi co ja zrobię? wiszę Basieńko na telefonach od czwartku - nie ma nikogo w promieniu 80 km kto podjąłby się od razu - wolne teminy za ok.3 miesiące.....tyle, że z pozostałymi wykonawcami też będe musiała się rozstać. Jestem załamana i walczę.....i nic to nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 16.03.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 no to pięknie masz pod górkę, nie powiem.... zobaczysz - znajdziesz wykonawcę trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 17.03.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 YreQ nie załamuj się, Ty taka twarda kobita, tyle już zniosłaś to i z tym sobie poradzisz. A ja trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.03.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 cześć - Szukam dalej.....jestem po dwóch rozmowach osobistych, jednej telefonicznej, jutro jadę na wizualne oględziny ścian, posadzki będą wylane po świętach.....Trzymajcie kciuki dalej, bo osiwieję. A dla kobiet , które nie wiedzą jak szastać pieniędzmi - a jak świetnie udaje się to facetom - proponuję zajrzeć do dziennika Majki od nas z Karczowisk ( dziennik m&k ) i nie o mężu Majki będzie a o gościu, który budował obok nich rezydencję. Majka ma zdjęcia swojego domu, tuż za ogrodzeniem z muru zobaczycie budującą się już rezydencję. Jakiś czas w tamtym roku stała, wichury wieźbę lekko zdewastowały, przyjeżdżam wczoraj - DOMU NIE MA. Szkoda, że nie zrobiłam zdjęć. Ponoć będzie gość budował jeszcze większy dom ciekawe czy to prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.03.2008 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Wiem, wiem -- roboty sporo , ale ja między tortem a sernikiem wpadam na chwię, aby złożyć Wam życzenia. Mówi zając do baranka, jaka piękna ta pisanka, wtem z jajeczka wyszła kurka, nastroszyła swoje piórka, Teraz biega, głośno krzyczy, że WESOŁYCH ŚWIĄT WAM ŻYCZY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 21.03.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Wiosna jakaś taka kiepska więc ja wam życzę pięknej, gorącej wiosny w sercach i nie tylko Życzę Wam, by na Wielkanoc robotę w kuchni odwalił zając, baranek potem posprzątał stoły, a Wam zostały ... sex i pierdoły!!! http://www.edycja.pl/upload/kartki/290.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 21.03.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 W dniu Wielkanocyżyczę Wam mocy,zero zmęczenia,dużo natchnienia,serca szczerego,domu ciepłego.Niech to będzie czas uroczy,życzę wszystkim miłej nocy. http://uszata.com/eksplorer/rabbit_day/wielkanoc/gandzia_kartka1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 22.03.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 jak wam idzie świętowanie? jajeczka wyświęcone? bo ja już świętuję, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 22.03.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 a ja choruję Dziś rano coś mnie wzięło i narazie zdycham. Tyle mi z tego świętowania zostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 22.03.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Drogie Agnieszki Szanowna Matko Z. Z okazji Świąt Wielkanocnych wszystkiego naj, naj, najlepszego http://farm3.static.flickr.com/2011/2354160120_74b3bcd4fd.jpg Agajar Nie daj się chorobie. Pamiętaj jutro będzie lepsze niż dzisiaj a pojutrze będzie po prostu cudownie basiah2 Oczywiście, że jajeczka wyświęcone a więc wszystkim paniom "wesolutkich jaj" życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 25.03.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 święta, święta i po świętach... jak żyjecie kobitki? u mnie może od przyszłego tygodnia będzie wreszcie internet ufff ale nie z tepsy z nimi nie można dojśc do żadnego porozumienia chyba obracają się w innej rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 25.03.2008 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 cześć Basiu no cięzkie brzuchy po świętach Staram się uzupełnić dziennik , bo przez chwilę mam dostęp do komputera. Ostatnio rzadko rodzinka mnie do niego dopuszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 25.03.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 to czekam i zaglądnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 28.03.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Cześć dziewczyny, bardzo, bardzo dawno mnie nie było.Witam Was poświątecznie, wiosennie, słonecznie. I na dobry początek dnia specjalnie dla Was: http://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/66p3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 28.03.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 I co ja biedna mam począć?? Nie wiem czy pasowałaby deska z innego?? hihi no nie wiem, lepiej nie ryzykować sztukowaniem klapek. Możę znajdziesz jeszcze bidecik z klapka który ci się cały spodoba?? Ja po raz pierwszy dopiero na tej Twojej fotce zobaczyłam bidet z klapką.. no ale ja sie jeszcze za takim sprzętem nie rozglądałam Klapka jest genialna Bianeczko. miałam ten sam dylemat z dechą do bidetu. Mówię co nastepuje. Bardzo mało jest bidetów z dechami. A ja kiedy już zobaczyłam, że są takie .... innego nie chciałam. Musisz jednak wiedzieć, że wśród tych, które mają dechę 80% to są stojące a nie wiszące. A ja już miałam Geberity zamontowane do wiszących misek. I znów problem. W którymś z sklepów zmyślny sprzedawca podpowiedził mi, że jak kafelkarz będzie miał głowę na karku to uda mu się zamontować deskę ze stojącego bidetu do wiszącego (ale oczywiście z tej samej serii) I tak własnie teraz mam zamontowane. Trochę podkuł ścianę, włożył tam zawiasy. potem ładnie zasilikonował i jest piknie. Jeśli chodzi natomiast o Kati-Kati to właśnie tam kupowałam i mogę potwierdzić uczciwość firmy . Kupiłam tam min. biodet o którym piszę: http://sklep.kati-kati.pl/index.php?p74057,roca-dama-senso-bidet-wiszacy-br-a357515000 http://sklep.kati-kati.pl/galerie/roca-dama-senso-bidet-wi_4433.jpg http://sklep.kati-kati.pl/index.php?p77891,roca-dama-senso-pokrywa-do-bidetu-br-a8065100004 http://sklep.kati-kati.pl/galerie/roca-dama-senso-pokrywa_5546_m.jpg Bianca, i jeszcze jedno bo piszesz, że wybrałaś Cersanit. Czy pozostałe łazienkowe sprzety tez wybrałaś cersanitu - tzn, wannę , brodzik, umywalkę? Bo musiszs wiedzieć, że cersanit ma zupełnie inna biel niż pozostali producenci. i jeśli w jednym pomieszczeniu jest Cersanit i "coś innego" to widać różnicę. Można dobierać biały montaż do jednego pomieszczenia z różnych firm byle nie mieszać z cersanitem. ale sie nagadałam.... ale może trochę pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.03.2008 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 cześć pomoże pomoże wszystkie sugestie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 28.03.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 też myslę, że na przyszłość dobrze wiedzieć a ja mam wreszcie net w pracy nawet nie wiecie jak się cieszę i zaczęły nam mury rosnąć co prawda na gospodarczym a nie na domku ale i tak się cieszę mieliśmy małe zgrzyty z sąsiadem (nowy sąsiad) ale na szczęście moi tesciowie ruszyli z misją pokojową i wsjo na razie (tfu tfu odpukać) jest oki bo się pochwalę, że teściów mam baaaaaaaaaardzo oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.03.2008 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 bo się pochwalę, że teściów mam baaaaaaaaaardzo oki a w ogóle to nie za dużo szczęścia na raz ????????? TAK TRZYMAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts