basiah2 28.03.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 coś tam bym jeszcze znalazła potrzebnego do szczęścia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.03.2008 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 ja wciąż szukam do Julki łazienki umywalki i kibelka - kilka rzeczy mi się podoba - znalazłam nawet wąską umywalkę ale mnie cena szafki zabiła ...ponad 2600 netto - już wiem że nie kupię. Zrobię z kartonu model umywalki i przyłożę do ściany, bo jeszcze wyjdzie, że w ogóle za dużą kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.03.2008 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 coś tam bym jeszcze znalazła potrzebnego do szczęścia... taaaaaaaaaaak bociany wracają czekam aż TO szczęście też się pojawi... chć czekam to chyba niewłaściwe określenie - może trza się wziąć do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.03.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Dziś ja stawiam - wylali mi podłogi Wychodzę coraz wyżej z ziemi.....betonu, gruntu lub węgla - jak kto woli http://img512.imageshack.us/img512/497/szampanzs6.jpg były do niego truskawki ale usunęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 29.03.2008 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 no proszę - szampan na horyzoncie a mnie nie było.... YreQ gratulki i mam nadzieję, że teraz zadziwisz wszystkich tempem prac a u mnie zaczynają murowac chałupkę http://www.gifownik.pl/gify_02xxz/rozmaite/praca/32.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 29.03.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Hej dziewczyny Widzę, że razem z wiosną wszystko zmierza ku lepszemu Dawno mnie nie było, lecę czytać dzienniki Pozdrawiam i kawką częstuję http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 29.03.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Czołem dziewczyny ! wszystkim, którym jest czego gratulować TO GRATULUJĘ (YreQ i basiah2)!! A ja odnalazłam na rabatce moją cieszyniankę przebiła się przez te gliniaste bryły. Oto ona: http://images34.fotosik.pl/196/d6dc75aa43fe7a49.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 29.03.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 cześć Bianca śliczny tem kwiatuszek, jak już kiedyś będę miała ogród to poproszę o sadzonkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 29.03.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Ok, wyślemy przesyłką o podwyższonej ostrożności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 29.03.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 hihi wczoraj byłam w OBI niby tylko po ziemie do kwiatków, bo niektóre czas przesadzić.... ehhh ja powinnam unikac takich sklepów.... nawzdychałam się do magnolii i do róż, i do azali i rododendronów... i w ogóle wyszłam z cięzkim sercem.... 50cioma litrami gleby, małą różą i malutkim rododendronem mąż nie odezwał się nawet słowem.... chyba był szczęśliwy, że wykazałam tak daleko idącą powściągliwość zaraz się ciepluko ubiorę i lecę sadzic moje nowe roślinki.... na balkonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 29.03.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Moja domowa azalia właśnie pięknie kwitnie na różowo. Ma chyba ze sto kwiatów. A ja ostatnio kupiłam czarno-fioletowy clematis i na razie rośnie w domu - w holu na dole, bo śnieg leżał i nie miałam go gdzie posadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 29.03.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 gratuluje - azalie pięknie kwitną czarno-fioletowy clematis... to dopiero będzie widok jak zacznie kwitnąc u nas śniegu nie ma... ale temperaturki cos ostatnio w nocy sa bardzo niskie... kiedy będzie prawdziwa cieplutka wiosna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 29.03.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Bianca - jakbyś już tak hurtowo wysyłała cieszyniankę to polecam się pamięci amonite - jak tam oczy? Grzebiuszka - roślinki posadzone? a u nas nie ma śniegu ale jakoś tak dalej burawo... ale ponoc już niedługo (tak się łudzę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 29.03.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 hihi roślinki wybebeszyłam z doniczek i uciekłam z balkonu, bo zadzwoniła moja mamusia uff skończyłysmy właśnie telefoniczne ploty i wracam szybko do sadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 29.03.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Cześć dziewczyny Czy pamiętacie jak na samym początku istnienia naszej grupki, co sobotę , a nawet i w tygodniu plotkowałyśmy wieczorami Oj, działo się wtedy, działo!!! Było i wesoło i frywolnie. Ach, gdzie te stare dobre czasy? "To se ne wrati." A może się mylę? amonite powróciła na forum, Matka Z. mam nadzieję zmobilizuje się, a i ja chętnie z Wami pogadam... Czas, więc na reaktywację naszych sympatycznych i zabawnych wieczorków na forum Aby zachęcić i zanęcić niektóre z Was proponuję, żeby każda z Agnieszek wpisała jutro wieczorem (a może już dzisiaj) maleńkiego posta w temacie : " moje spełnione marzenie" Postaram się być pierwsza! April 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 29.03.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 April trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 29.03.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Postaram się dotrzymać Bardzo się postaram Obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 29.03.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Postaram się i ja być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 30.03.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 cześc dziewczyny wiosna powoli się objawia (u mnie piękna pogoda) to i nastroje widzę wiosenne April pomysł super pomyslę i coś skrobnę Agajar - gdzież ty się podziewałaś??? a tak w ogóle to jak żyjecie po zmianie czasu? pewnie dopiero jutro to odczuję jak przyjdzie rano wstac!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 30.03.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Pogoda rzeczywiście jest dziś wiosenna - w końcu!!Może na spacerek z Bianką się wybierzemy na łąki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts