basiah2 25.08.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Wały na głowie przez 2 godziny, coś tam z tyłu podpięłam, makijaż mocny zarzuciłam, że aż mi ciężko a MĄŻ MI OŚWIADCZA, ŻE BATERIE SIĘ WYCZERPAŁY W APARACIE :lol: Zyczę dobrej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 25.08.2007 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 ...........i ostatnim plunięciem aparatu wrzucam wam to co zdechlak zarejestrował : April ...sukienka nie doleciała do mnie....... więc Wasza Matka musi wyglądać już jak wygląda......a szkoda, bo ta pierwsza czerwona super była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 25.08.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 SUUUUUUUPER!!!!!! Baw się dobrze, Matko Z. http://www.cosgan.de/images/more/bigs/i070.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 25.08.2007 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Wały na głowie przez 2 godziny, coś tam z tyłu podpięłam, makijaż mocny zarzuciłam, że aż mi ciężko a MĄŻ MI OŚWIADCZA, ŻE BATERIE SIĘ WYCZERPAŁY W APARACIE :lol: Zyczę dobrej zabawy Dzięki, dla mnie to zabawa do 24 a potem to już w domu chciałabym być, bo sen jest dla mnie świętością ...po paru innych Swiętościach.........generalnie fajnie jest pobawić się na weselu ale strasznie to męczące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 25.08.2007 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 SUUUUUUUPER!!!!!! Baw się dobrze, Matko Z. http://www.cosgan.de/images/more/bigs/i070.gif akceptujes taką szwagierkę? reszte da się jakoś załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 25.08.2007 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Wstawac śpiochy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyskakiwac z tych kreacji, kawusia do ręki i meldowac się hihi kobieto jest sobota.. a ty nas budzisz o 7:22 no w środku nocy pobudkę robi YreQ tobie to maseczka nie jest wcale potrzebna :) hejka.............trzymaj kciuki, abym na twarz za szybko nie padła............i chyba coś zjem przed wyjściem , bo normalnie głodna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 25.08.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 SUUUUUUUPER!!!!!! Baw się dobrze, Matko Z. http://www.cosgan.de/images/more/bigs/i070.gif akceptujes taką szwagierkę? reszte da się jakoś załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 25.08.2007 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 DROGIE CÓRY ME........ ZDJĘCIA MATKI możecie jeszcze oglądać przez godzinę, później odpowiednie spec służby uprzątną ten bałagan............i niestety nie będę to ja z laptopem w Kościele Poza tym zostawiam Wam dom pod opieką, nikogo obcego poza Panami których ZNAM i o których z Wami rozmawiałam............i po obejrzeniu których krew we mnie zawrzała .............nikogo proszę do chatki nie wpuszczać. Nie przepijcie się , nie przejedzcie, poświntuszcie ile się da, aby matka po powrocie miała co czytać...........jednym słowem MIŁEJ ZABAWY RÓWNIEŻ WAM ŻYCZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 25.08.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Cześć Agusie! Szacuneczek Matko Z. Wpadłam tylko na chwileczkę, żeby sprawdzić co u Was. YreQ życzę Ci szampańskiej zabawy Przykro mi, że sukienka „nie doleciała”, ale i w tej, którą nam tu zaprezentowałaś wyglądasz jak marzenie każdego faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 25.08.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 a ja nic nie zdążyłam zobaczyć??!! Matko... dawaj jeszcze raz te fote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 25.08.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 a pobudka o 7.22 spowodowana przypływem nagłej kociej miłości i sprawdzaniem dlaczego tak długo spię (zaglądaniem w paszczu i mizianiem wąsiskami) zawsze tak mi robią widocznie przez noc bardzo się za toba stęskniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 25.08.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Ja też, ja też nie widziałam fotki, a mogę przysiąc że nie leniuchowałam w tym czasie! Ciężko szukałam w Castoramie płytek żeby je na żywo oglądnąć i brodzika 120x80 bo ciężko o takie większe.... na dwie osoby. A z tymi dwoma panami : http://i.wp.pl/a/f/film/019/79/35/0073579.jpg to chętnie bym jakeś tango zatańczyła....jakbym tu wczoraj wieczorem była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 25.08.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 ... a mogę przysiąc że nie leniuchowałam w tym czasie! Ciężko szukałam w Castoramie płytek żeby je na żywo oglądnąć i brodzika 120x80 bo ciężko o takie większe.... na dwie osoby. Ja też miałam dzisiaj baaaardzo dużo pracy. Konfitury, marmolady i dżemiki robiłam Udało mi się i moich panów do roboty zagonić, więc musiałam ich nadzorować, żeby dużych strat w kuchni nie było. Konfiturki się wykorzysta, zimą do... naleśników. http://farm2.static.flickr.com/1216/1229880185_4ee0122aef.jpg A z tymi dwoma panami :.......to chętnie bym jakeś tango zatańczyła....jakbym tu wczoraj wieczorem była. Nic straconego. Matka Z. udzieliła nam dyspensy na dzisiejszy wieczór. I błogosławieństwo nawet dała Więc zatańczmy sobie: http://farm2.static.flickr.com/1052/1230721742_77ec4bfcf2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 25.08.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 a pobudka o 7.22 spowodowana przypływem nagłej kociej miłości i sprawdzaniem dlaczego tak długo spię (zaglądaniem w paszczu i mizianiem wąsiskami) zawsze tak mi robią - muszę je straszyc, ze zrobię z nich kołnierze i wtedy jest spokój, ale ja już zazwyczaj obudzona jestem Kochana, to jeszcze nie masz tak źle Moja kotka budzi mnie zawsze kolo 5.00 rano I zazwyczaj tak marudzi, że muszę ją wypuścić do ogrodu. Dziś natomiast chwilkę tylko mnie pomiętosiła i pomiziała, a potem się walnęła obok mnie i zapadła w taki sen, że wstałyśmy obie koło 9.00 dopiero Ja też, ja też nie widziałam fotki, a mogę przysiąc że nie leniuchowałam w tym czasie! A jest czego żałować, Matka Z. wglądała szałowo Może się da uprosić i wstawi jeszcze raz fotki ( a były dwie!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 25.08.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Konfitury, marmolady i dżemiki robiłam Udało mi się i moich panów do roboty zagonić, więc musiałam ich nadzorować, żeby dużych strat w kuchni nie było. A jak tego dokonałaś??? I co konkretnie robili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 25.08.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 A jak tego dokonałaś??? I co konkretnie robili? Odp. na pytanie 1- Prośbą i groźbą Odp. na pytanie 2- Marudzili i brudzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 25.08.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 A jak tego dokonałaś??? I co konkretnie robili? Odp. na pytanie 1- Prośbą i groźbą Odp. na pytanie 2- Marudzili i brudzili I opłaciło się??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMAJ 25.08.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Nie miałam jakiś czas dostępu do komputerka a tu taka niespodzianka jest już 5 stron. Nieźle się Agniesie bawiłyście beze mnie Dopiero co zasiadłam a mąż już mnie goni że mieliśmy wychodzić więc odezwę się jak wrócimy tylko poproszę o coś smakowitego na kolacyjkę Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 25.08.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Kochana, to jeszcze nie masz tak źle Moja kotka budzi mnie zawsze kolo 5.00 rano I zazwyczaj tak marudzi, że muszę ją wypuścić do ogrodu. Dziś natomiast chwilkę tylko mnie pomiętosiła i pomiziała, a potem się walnęła obok mnie i zapadła w taki sen, że wstałyśmy obie koło 9.00 dopiero trochę je ucywilizowałam - teraz dają mi pospac do około 6 rano (czyli zgodnie z budzikiem w ciągu tygodnia), ale wcześniej to się działy totalne wariatuńcie od 4 rano Groźba kołnierza + rzucanie poduszek+ ignorowanie wąsik na paszczu pomogły A jest czego żałować, Matka Z. wglądała szałowo Może się da uprosić i wstawi jeszcze raz fotki ( a były dwie!) też się nie załapałam............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 25.08.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 A jak tego dokonałaś??? I co konkretnie robili? Odp. na pytanie 1- Prośbą i groźbą Odp. na pytanie 2- Marudzili i brudzili I opłaciło się??? Oczywiście, że się opłaciło. Kolejna półka zapełniona słoikami, ale najważniejszy jest wspólnie spędzony czas. Można pogadać, pożartować, powspominać itd, itp... Moi mężczyźni lubią kucharzyć, tylko, że więcej mają dobrych chęci niż umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts