YreQ 01.04.2008 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 To się musiało tak stać. Nie mamy stadionów, nie mamy Euro 2012. Dziennikarze Radia ZET i "Faktu" dotarli do dokumentu od UEFA z którego wynika, że odebrano nam organizację piłkarskich mistrzostw Europy w 2012 roku. Co zadecydowało? Tego w dokumencie nie ma. Szczegóły poznamy, gdy tylko decyzja oficjalnie dotrze do Polski. to chyba onetowy dowcip, co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 01.04.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 tzn?????? no wiesz .....przy dzisiejszym dniu może jakąś żabkę tam ukryłaś ? ależ gdzież bym smiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 01.04.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Bianca - stronka super zaczynam zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 01.04.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 i jak dzisiejszy bilans wkrętowy? mi udało się dzięki stronce podanej przez Biancę wkręcic znajomych 15 -letnia siostrzenica małża omal zawału nie dostała jak wysłałam jej link do "nietypowych oświadczyn" z jej danymi teraz szaleje i wkręca znajomych.... parę innych osób po drodze też się zdziwiło Bianca - super zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 01.04.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Miło mi słyszeć, że dostarczyłam Wam dobrej zabawy. Basiah2 ja też szefowi o ekshibicjoniżmie posłałam, czekam co będzie jutro...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 02.04.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 to daj koniecznie znać jaka była reakcja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 02.04.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Wieczorem się odezwę!!! Chyba że zostanę bezrobotna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 02.04.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 U mnie w pracy wszyscy szaleli i wysyłali artykuły Nie powiem niektórzy nawet uwierzyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 02.04.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Bianca - jesteś bezrobotna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 02.04.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Na szczęście nie. Ale szefowa się napatoczyła jak on to czytał i raczej nie trafiło to w jej poczucie humoru. Trudno nie każdemu jest dane się śmiać z byle głupot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 03.04.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 opr od szefowej było? grunt, że praca została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 03.04.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 A może by tak kawki ktoś się ze mną napił z rana? http://mycuisine.blox.pl/resource/kawa4.jpg z http://www.bellbe.com/bread/images/croissant.jpg Kiedyś pracowałam w kawiarni i taki zestaw do dziś pozostał w pamieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.04.2008 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 ja z chęcią - kiepsko się dziś czuję i dodatkowo przesilenie i załamanie pogody mnie dobija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 03.04.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Cześć dziewczyny, dobrze, że tu dziś dotarłam. Głodna jestem jak wilk a te rogaliki pyyycha !!!I za kawkę też dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.04.2008 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Cześć dziewczyny, dobrze, że tu dziś dotarłam. Głodna jestem jak wilk a te rogaliki pyyycha !!! I za kawkę też dziękuję. witaj dziewczę gdzie byłaś jak Cię nie było ? Coś ostatnio "Agnieszkowo" słabo działa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 03.04.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 no właśnie... wiosna przyszła czas wyjśc ze snu zimowego a ja muszę się pochwalic, że za jakieś 2 dni skończą nam murowac parter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 03.04.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 basiah2 ---- to cudownie!! ja też się cieszyłam jak skończyli murować, jak mi zrobili dach, jak okna wstawili, a teraz się wszystko pokićkało i stoimy z robotą Mam nadzieję że u ciebie problemów nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.04.2008 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 ja też się cieszyłam jak skończyli murować, jak mi zrobili dach, jak okna wstawili, a teraz się wszystko pokićkało i stoimy z robotą to witaj wśród innych pokićkanych budów - u mnie posadzkarz miał i posadzki i tynki robić - zrezygnował z tynków...ja przezyłam koszmar poszukiwawczy; gość od elewacji miał i elewację i dach ocieplać - na elewację wchodzi w przyszłym tygodniu a z ocieplenia dachu chce się wymiksować - też w zastępstwie nie mam nikogo pan hydraulik cały czas wiedział, że piec na gaz - gaz jest w projektowaniu czyli go nie położyli - a on mi wczoraj oświadcza, że przed położeniem płytek podłogi trzeba wygrzać czyli mieć podłączony gaz - a glazurnik na koniec miesiąca wchodzi - pytam hydraulika a gdzie był wcześniej ? ...a glazurnika czy mu wystarczy jak ja się przeturlam parę razy po podłogach i je wygrzeję to głupawka totalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.04.2008 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 a ja muszę się pochwalic, że za jakieś 2 dni skończą nam murowac parter no i gratuluję ,..... a że sknera jesteś i zdjęć żałujesz to już nawet nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 03.04.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 basiah2 ---- to cudownie!! a teraz się wszystko pokićkało i stoimy z robotą co się stało z tym pokickaniem ja przez braki netowe troszkę opóźniona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts