Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agnieszki budujące - ileż nas ach ileż?

YreQ

Recommended Posts

a ja muszę się pochwalic, że za jakieś 2 dni skończą nam murowac parter :D :D :D :D

no i gratuluję :D ,..... a że sknera jesteś i zdjęć żałujesz to już nawet nie wspomnę 8) :wink:

nie sknera tylko leń :oops: :oops: :oops:

a nie wiem czy wątek Agnieszkowy mogę zaśmiecac prywatą...... :oops: :oops:

ale jak dacie przyzwolenie to jutro coś wrzucę :wink:

YreQ - ależ ty masz przeboje z tą budową - na każdym kroku!

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

YreQ ty to bijesz mnie na głowę tymi problemami budowlanymi. Ale w fuszerkach na pewno nie jesteś lepsza :roll: U nas na każdym kroku coś wychodzi, cały czas. Wczroaj okazało się przy ponownym odkopywaniu i ociepalniu i izolowaniu fundamentów że styropian jest tylko w niektórych miejscach a w tych co niby jest to jak by go wcale nie było taki przeżarty przez lepik którym posmarowali widocznie ściany zamiast abizolu... :evil: pochlastać się tylko, nie wspomnę że to wszystko za naszą kasę. Ponownie płacimy za to samo...

Aga- współczuję, bo wiem co to znaczy, my też przecież odkopywaliśmy sami ( tzn mąż i mój brat i kuzyn) fundamety a potem już z bratem i mężem je własnoręcznie poprawiałam. Baboli pewno byłoby więcej (ostatni m.in. za wysokie podłogi mogłyby być i wszystkie drzwi do podcięcia :x ) gdybym nie sprawdzała wszystkich na każdym kroku. Wiem , że nie na tym to powinno polegać, bo wszystkie płacimy ciężkie pieniądze- ale trudno, jak same nie przypilnujemy to w babolach bedziemy mieszkały i się wkurzały. :evil: Już wolę być zołzą budowlaną niż wkurzać się jeszcze później - taki inwestor jak ja jest niepożądany - lepszy taki, który cicho siedzi i nic nie wie...a ja nawet jak mówię że dzisiaj nie wiem, to potem idę do kompa i sprawdzam- przy następnej wizycie z fachowcem już wiem i kitów niech mi nie wciskają. Agajar powodzenia.

a ja muszę się pochwalic, że za jakieś 2 dni skończą nam murowac parter :D :D :D :D

no i gratuluję :D ,..... a że sknera jesteś i zdjęć żałujesz to już nawet nie wspomnę 8) :wink:

nie sknera tylko leń :oops: :oops: :oops:

a nie wiem czy wątek Agnieszkowy mogę zaśmiecac prywatą...... :oops: :oops:

ale jak dacie przyzwolenie to jutro coś wrzucę :wink:

YreQ - ależ ty masz przeboje z tą budową - na każdym kroku!

Basiu wrzucaj zdjęcia i zakładaj potem dziennik i pisz, bo już masz o czym :D

dobra - parę zdjęć wrzucę ale z tym dziennikiem......

ja budowę widuję jedynie na zdjęciach :oops: :oops: :oops:

niestety nie da rady inaczej ale na szczęście teść trzyma rękę na pulsie :wink:

działeczka dziewicza:

http://images34.fotosik.pl/11/a454dc1cd1b519d0med.jpg

i teraz :wink:

http://images31.fotosik.pl/204/43fa88c951882837med.jpg

wykusz

http://images23.fotosik.pl/188/5cf7e2b0b7959f84med.jpg

praca wre :wink: a ja widuję ją tylko na zdjęciach :oops: :wink:

witaj dziewczę :D gdzie byłaś jak Cię nie było 8) ?

Cześć krajanko moja !!!

Dużo się tłumaczyć. W domu netu wciąż nie ma - więc wieczorami i w weekendy jestem odcięta od świata i sobie z Wami nie poplotkuję.

W pracy początek roku mam zawsze taki, że nie wiem jak sie nazywam wiec nie miałam możliwości tu wchodzić.

Ale mamy już 2 kwartał wiec powinno byc lepiej. :p :p

Witam

o kurcze jak mnie tu dawno nie było.

Dzięki za życzenia z okazji narodzin mojego 2giego brzdąca :-)

Dziś moje urodzinki więc zapodaje torcik:

http://img338.imageshack.us/img338/4387/tortsu9.jpg

Drinki już seyrwowałyscie - przynajmniej taniej mnie wyjdzie - wiecie wykańczanie mnie czeka :lol: :p

I teraz wyjde na mege sknerę :oops: