April 13 06.05.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Nawet baaaaardzo dooooobre, a jakie prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 06.05.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 I w ten oto sposób, rozpoczęłam 50 stronę naszej grupki Mała, ale szalona imprezka mogła by się odbyć z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.05.2008 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Noooooooooo co za wejście na kolejną stronkę. I jak zwykle laski zabiegane - no ja też przyznam, na twarz padam. Smaruję ospę i nerwy tracę na budowie, do coponiektórych sił już nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.05.2008 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 a ........... i jak mam doła totalnego i nerwa wielkiego, że w łeb przwaliłabym niejednemu , to jako manrtę na uspokojenie cedzę przez zęby ...sobie pod nosem " tu na razie jest ściernisko, ale będzie ...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 09.05.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Hej dziewczyny Przeczytałam złote myśli o facetach z poprzedniej strony i wprowadziłam się w weekendowy nastrój A znacie ten test?: http://www.dzaba.republika.pl/Test%20osobowosci.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 10.05.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 basiah2 gdzie zdjęcia domku? Miałaś wklejać tu skoro nie możemy się doprosić o dziennki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 10.05.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Troszeczkę dzisiaj poczytałam forum i oto co znalazłam: W pewnej rodzince był taki zwyczaj, ze rodzice co dwa, trzy dni wyjeżdżali do znajomych na noc, wiec jedyny syn miał cala chatę wolna przez cały wieczór i noc. Wiec skwapliwie z tego korzystał sprowadzając sobie swoja dziewczynę i razem "figlowali" korzystając z nieobecności starszych. Aż pewnego pięknego dnia znajomych nie było w domu i rodzice z kwitkiem wrócili z powrotem i przyłapali młodych (jak ktoś to ładnie ujął) "in figlanti". Chłopak przyłapany na "gorącym" uczynku pomyślał sobie : - O, cholera, mam za niedługo maturę, miałem dostać samochód, uważali mnie za takiego porządnego, a tu co ? A trudno. Dziewczyna sobie myśli : - Aj, miało być fajnie, miał mnie przedstawić rodzicom, miało być milo, kolacja itp., a tu mnie jak ostatnia dziwkę poznali. Ojciec sobie myśli: - Moja krew! Dobrze synku, dobrze, całkiem niezła pupa! A serce matki: - Jak ta dziwka nogi trzyma ! Przecież mu niewygodnie! A teraz z innej beczki... basiah2 jak zmobilizować Cię do wstawienia zdjęć? Prośbą, groźbą czy przekupstwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 11.05.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 cześc dziewczyny opcja przekupstwa bo mnie przemawia i naprawdę nie chcę prywatą zaśmiecac wąteczku ale jakby co to jutro wstawię parę zdjątek April - serce matki mnie rozboiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 14.05.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 wreszcie się zmobilizowałam troszkę daję obiecane zdjecia: czarna rozpacz mnie ogarnia na myśl o porządkowaniu tego gruzowiska http://images27.fotosik.pl/212/584c12907c118602med.jpg http://images28.fotosik.pl/213/7d17a2fa34dfcbf0med.jpg widok na salon http://images33.fotosik.pl/252/0f6292b60acae6b3med.jpg dziewczyny a co u was? cisza taka nastała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 14.05.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 a tak w ogóle zaczynam kurs prawa jazdy do tej pory jakos mi się nie chciało April - strzeż się "L" na ulicach Krakowa, rozglądaj bacznie na wszystkie strony - może być różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 14.05.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Basiah2, ale ładną antresolkę będziesz miała! A gruzem sie nie martw zasypiesz ziemią i posiejesz trawe i posadzisz kwiatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 14.05.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Ja tez sie wybieram na prawko jak sojka za morze. U mnie totalna cisza, czekamy na majstra z ekipa do tynkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 14.05.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 tynkowanie to dla mnie jak na razie sprawa odległa ale zaczęli mi kopac studnię miała byc robiona w zeszłym roku, ale nie wyszło Bianca - nawet nie wiesz ile ja czekałam na natchnienie na prawko dalej jestem tak średnio przekonana ale mam nadzieję, że jakoś się uda i albo będę jak ostatnia łamaga jeździc albo jak zakonnica z żandarmów w sumie nie wiem co gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 16.05.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Ja mam aspirację jeździć jak ta zakonnica. A mnie teraz trzyma z resztą prac właśnie to tynkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 18.05.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Hej dziewczyny Basiah2, nie martw się gruzowiskiem, ważne, że budowa się kręci, a widok na salon - przepiękny A propos prawka, to też.. czekam na natchnienie a bardzo by mi się przydało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 18.05.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 amonite jak patrzę na twój zaczarowany ogród to jakoś nie mogę sobie takiego na moim gruzowisku wyobrazic ale może jakoś kiedyś uda mi się to jakoś doprowadzic do stanu używalności.... Bianca - też się boję, że opcja zakonnicy wygra i nie będzie wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.05.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Basiu - domek pięknieje- gratuluję. I jako WASZA MATKA ZAŁOŻYCIELKA CÓRY MOJE - składam sobie dziś życzenia Poza tym życzę Wam dziołchy wszystkiego naj - niech Was dzieci szanują i kochają i niech się dzieci Wam rodzą........bo macierzyństwo to piękno, ciepło, słodycz i adrenalina, których nic w życiu nie zastąpi. Do miłego. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.06.2008 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 czy wszystko u Was w porządku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 02.06.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 hejka kobiety rzeczywiście cisza nastała straszna wszystkie zabiegane, zagonione i zajęte budowami odezwijcie się i powiedzcie co u was ja dzielnie chodzę na kurs prawka na razie teoria za mną na jazdy dalej czekam oj nie wiem jak to będzie a i jeszcze jedno - amonite i bianca - popędźcie natchnienie do prawka teraz jest około 500 pytań z testów a podobno przymierzaja się do wprowadzenia chyba z 10x więcej aaaaaa ponoć do końca czerwca ma być gotowy u mnie dach i wstępniak ogrodu "się robi" skrobnijcie chociaż słówko co u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 03.06.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Witam basiah2, toż ty lecisz szybciej niż burza z tą budową Ale nie strasz mnie tymi testami na prawko, bo się załamię... Ja chyba jednak do końca życia pozostanę niezmotoryzowana U mnie na budowie ciiiiisza.... Ale są już lokatorzy - cała armia mrówek! Co za upierdliwe towarzystwo Może w czerwcu będzie robiony dach - taką mam nadzieję. Chwilowo przystopowałam w temacie budowy i planów wykończeniowych, musiałam się zająć szwankującym ostatnio zdrowiem. A każdą wolną chwilę spędzam w ogrodzie - teraz jest po prostu cudnie... Pozdrawiam wszystkie siostry i Matkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts