Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie miałam jakiś czas dostępu do komputerka a tu taka niespodzianka :o jest już 5 stron. Nieźle się Agniesie bawiłyście beze mnie :D :D

Dopiero co zasiadłam a mąż już mnie goni że mieliśmy wychodzić więc odezwę się jak wrócimy tylko poproszę o coś smakowitego na kolacyjkę :wink:

Pozdrawiam Aga

Coś na kolacyjkę? Może to:

http://www.hortex.com.pl/repository/images/mrozonki/przepisy/przekaski/canelloni-z-szynki-z-warzywami.jpg

Która skombinuje jakieś winko do tego? :wink:

amonite

Zamówiłam dla Ciebie wizytę domową :wink:

http://www.kinomaniak.pl/foto/0221.jpg

Za chwileczkę lepiej się poczujesz :D

No KURKA WODNA! Krzyżyk mi się niestety wyświetla :evil: nic nie widzę....(ciemność widzę, widzę ciemność! :o )

A może to dlatego krzyżyk, bo tak źle ze mną już? :roll: :o :-?

Doczekam w ogóle tej wizyty?

Ale dzięki, kochana, wiedziałam, że na Ciebie mogę liczyć.....

Hihi, zauważcie, że cały czas trzymamy się listy odwiedzin dopuszczonej przez Matkę Z. :wink:

Poza tym zostawiam Wam dom pod opieką, nikogo obcego poza Panami których ZNAM i o których z Wami rozmawiałam............i po obejrzeniu których krew we mnie zawrzała .............nikogo proszę do chatki nie wpuszczać.

Bo któż wie jakie kary by zastosowała jakbyśmy przegięły?

Może z bractwa wyrzucić i co wtedy???

Przyjmuję MOJEGO lekarza, niech mnie osłucha, masaż karku zrobi, stópki też pomasuje a co dalej zaleci to kto wie.... :oops:

Moje Drogie, jako, że Pan Doktor zalecił mi wypoczynek i dużo snu, pozwólcie, że Was pożegnam i się oddalę do mojej alkowy.

MOZE PAN DOKTOR ZROBI MI JESZCZE EKG PRZED SNEM 8) :oops: