YreQ 31.07.2008 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 a że krokodyl to kanibal to się domyśliłyście prawda? odgryzł jednemu nogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.07.2008 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 scur a ziemia to taka już do nasadzeń ( czyli lepsza...) tak ? jaka na dzień dzisiejszy jest cena tony ? i skąd braliście ? ....muszę sprawdzić u nas.......nie żeby aż tak była mi potrzeba ale wolę wiedzieć czy w przyszłym roku pojadę na wakacje czy kupię ziemie do ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 31.07.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Cześć Dziewczyny no cześc Fraszko- Kuraszko wiedziałam, że jak o ziemi będzie to się zjawisz hihihi jak mogłabym się nie zjawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 31.07.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 a że krokodyl to kanibal to się domyśliłyście prawda? odgryzł jednemu nogę no ja się tak zastanawiałam co on trzyma w swoich szczękach... ale po dłuższej chwili stwierdziłam, że to jakiś konar... no bo, żeby zaraz nogę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.07.2008 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 no ba ........... patrz nawet stopę noga miała http://img520.imageshack.us/img520/5928/dsc04835ayk9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 31.07.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 a ja myslałam, ze ta noga to ryba. O naiwności.... Ziemia juz taka, że tak powiem ostateczna. U nas z ziemią dobrą i tanią (i tu mój kolega zawsze zadaje pytanie : to po co Ci dwie? ) jest hardcore. Załatwić, graniczy z cudem. Po mojej stronie Wrocławia jest raczej słaba i gliniasta a wozić z drugiego końca nikomu sienie opłaci. Więc tak jeździłam już jakiś czas po okolicy i się rozglądałam. Kiedyś Wypatrzyłam duuużą budowę i tam podjechałam. Poszłam od razu do kierownika, co się będę rozmieniać. I Pan kierownik mi powiedział, że jest zdjęty humus ale to jest ziemia Wydziału Środowiska Urzędu Miejskiego i że do nich trzeba pisać pismo z prośbą o tę ziemię. Więc napisałam i nieodpłatnie przyznano mi tyle ile chciałam ziemi II klasy jakości. Miała w sobie trochę gałęzi i większych, zbrylonych grud ale jak sie to rozwiozło to jest ok. Musiałam tylko sama sobie załatwić transport i załadunek. No i załatwiłam. Może i w Waszych miastach są takie możliwości. Normalnie za około 20 ton ziemi trzeba zapłacić co najmniej 500 zł. Drugie źródło darmowej ziemi to są cukrownie (jesli macie takowe w pobliżu). Tam po sezonie jest rozdawana ziemia, która została wypłukana z buraków. To tez jest ziemia dobrej jakości. Ale się napisałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 31.07.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Cześć Dziewczyny może nie jest to urlop jak z katalogu wycieczkowego.... ale marzę bardzo o takim urlopie ehhh Rozumiem, że poGrzebać bys się chciała? Szkoda, że Was nie zwabiłam ogórkami, bo jest ich oczywiście u mnie dostatek. Na pewno byłoby lżej a już na pewno weselej. Babcia zakisiła mi już ponad 30 słoików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 31.07.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Cześć Dziewczyny może nie jest to urlop jak z katalogu wycieczkowego.... ale marzę bardzo o takim urlopie ehhh Rozumiem, że poGrzebać bys się chciała? hihi no pewnie, uwielbiam sie Grzebać hihih scurBabcia zakisiła mi już ponad 30 słoików. i dopiero teraz o tym piszesz?? a będziesz może miała jeszcze trochę ziemi do rozrzucenia?? hihih to my z YreQ sie piszemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 31.07.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 no ba ........... patrz nawet stopę noga miała no faktycznie, stopa jak nic...hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 31.07.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 a będziesz może miała jeszcze trochę ziemi do rozrzucenia?? hihih to my z YreQ sie piszemy... to nawet śmieszne nie jest bo chyba ciut za dużo przywiozłam. bo ziemia jest, ale za bardzo na mojej działce już nie mam miejsca żeby ją rozrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 31.07.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 a będziesz może miała jeszcze trochę ziemi do rozrzucenia?? hihih to my z YreQ sie piszemy... to nawet śmieszne nie jest bo chyba ciut za dużo przywiozłam. bo ziemia jest, ale za bardzo na mojej działce już nie mam miejsca żeby ją rozrzucić. jednym słowem klęska urodzaju (hmmm 2 słowa a nie jedno ) za mało nie dobrze, za dużo też źle... ale chyba lepiej za dużo niż za mało ehh ciężko wszystko tak na tip top obmierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.08.2008 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 ........może pierwsza warstwa się uleży i nadmiar się przyda.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.08.2008 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Poza tym DZIEŃDOBEREK W PIĘKNIE SŁONECZNY DZIEŃ MÓWIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 01.08.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Dzień doberek i CMOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.08.2008 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 CMOK, CMOK, jadę na budowe coś porobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 01.08.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 CMOK, CMOK, jadę na budowe coś porobić. Napisz mi na prv gdzie ta Twoja budowa. Czy jak będę dziś jechała Drogą z Wrocławia przez Legnicę na Chojnów to mam szansę Ci pomachać ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.08.2008 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Poszło Nastawiłam budzik na 6.30 i miałam między 7 a 8 jechać. Ale leń kazał mi leżeć i ciut dłużej dospać. Między 7 a 8 był poważny wypadek w Karczowiskach - nie wiem co się stało ale karetki jeździły jak oszalałe..................................... No dobra jadę teraz - Scur przyjeżdżaj, czekam. Do 5-6 będę na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 02.08.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 oj co jest ? mam nadzieję, że styczniowe imieniny to u mnie , co ? jak drzwi nie będę miała to i tak chyba przyjedziecie na zlocik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 02.08.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Jejusiu, zobaczyłam rzeźbę i mnie powaliła!!! Jest The best! Cóż, matka zdolna, to jak córka ma nie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 02.08.2008 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Jejusiu, zobaczyłam rzeźbę i mnie powaliła!!! Jest The best! Cóż, matka zdolna, to jak córka ma nie być Zgadzam się z wypowiedzią poprzedniczki A jeżeli córcia taka zdolna i urodziwa to przypominam, że posiadam syna i... reflektuję na taką synową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts