basiah2 03.08.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 cześc dziewczyny YreQ - rzeźba super (noga w paszczy absolutnie czaderska ) no proszę proszę - a Aprilka już zaklepuje dla syna twoją gwiazdeczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 03.08.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 WItam wszystkich po dłuuuugiej przerwie. Żyję, mam się dobrze i niestety jeszcze się nie przeprowadziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.08.2008 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 NOSZ ŚWIĘTY DUCH ...ITD. znasz to ? gdzie byłaś co robiłaś - szybciorkiem mów, pisz itp.zmykam coś przekąsić i pogadamy, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 03.08.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Mam bardzo ciężki okres w pracy. Pracuje w pracy i pracuję w domu. Nie stracza sił już na nic innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.08.2008 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Mam bardzo ciężki okres w pracy. Pracuje w pracy i pracuję w domu. Nie stracza sił już na nic innego. nie dobrze..............a robisz to dla siebie czy dla firmy ? Jak byłam "młoda" też myślałam, że tego typu działania robię dla firmy a przez to ktoś doceni i dla siebie zarazem "będzie" - oj po latach oakzało się, że nic bardziej mylnego - życie uczy czasami egoizmu i poszanowania dla samej siebie. Nie daj się zwariować i nie trać kontaktu z nami - ja wiem, że praca to bardziej "namacalna" jest a my "wirtualne sieciówki "- ale Żywe gwarantuję jakom tu siedzę ...jesteśmy wszystkie... a nie takie graficzne gierkowe lale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 03.08.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 No jakbym była taką graficzną gierkową lalą to już bym sobie poprawiła to i owo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.08.2008 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 no niczym wymuskana "lara" a my takie żywe i prawdziwe jesteśmy ....i silniejsze niż ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 03.08.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Agajar - YreQ dobrze mówi zaglądaj częściej Bianca - a cóż byś chciała sobie poprawiac???? to to i owo znaczy się..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 04.08.2008 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 A no na początek to fryzurkę..... nie musiałabym się martwić czy taki jasny kolor mi wyjdzie czy nie tylko klik i juz jest..... Potem może uśmiech.... na taki gwiazdorski śnieżnobiały.... I może malutki retusz pajączków na nogach...... I bardzo malutka korekta kształtu biustu i już..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 05.08.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Też poprawiłabym sobie małe co nieco Jednak budowa pochłonęła wiekszość funduszy, więc pozostanę bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.08.2008 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Też poprawiłabym sobie małe co nieco Jednak budowa pochłonęła wiekszość funduszy, więc pozostanę bez zmian ale bogatsza o doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 06.08.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 ale bogatsza o doświadczenia doświadczenia - bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 08.08.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 hejka babeczkico u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 09.08.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 a właśnie robie podejście do tego jasnego koloru włosów dzisiaj, zobaczy co wyjdzie na tym kolorze co mam teraz jak wyjdzie bardzo śmiesznie np.różowo to wam nieomieszkam pokazać wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 09.08.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 różowy? pozostaje nam zaczekac na zdjęcia zawsze możesz śladem Ani z Zielonego Wzgórza pójśc w odważniejsze zielone kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 09.08.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Próba zakończona.... Więc tak odrosty mają kolor taki jaki miał wyjść po czym kolor przechodzi bardzo płynnie w mój stary kolor który uległ lekkiemu tylko rozjaśnieniu Różu nie osiągnęłam a może i lepiej bo boom na róż już jest de passe. Tak więc miłe panie oszczędziłam wam dzisiaj rozrywki, może kolejnym razem.... bo jestem uparta i chcę mieć jasne włosy..... hihi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 09.08.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 bo jestem uparta i chcę mieć jasne włosy..... hihi. bo mężczyźni wolą blondynki????? a ja się nigdy nie odważyłam na zmianę kolorku na jasny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 09.08.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 nie dlatego że wolą blondynki tylko dlatego że potrzebuje diametralnej zmiany, a miałam już różne warianty oprócz jasnego blondu właśnie Basia a jak tak twój dach?? masz już czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 09.08.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 dawaj zdjęcie to ocenimy twoje zmiany a dach już mam tutaj wrzuciłam zdjęcie http://forum.muratordom.pl/post2652380.htm#2652380 u mnie teraz pełną parą robota idzie - elektryk już prawie skończył, poddasze się ociepla, a za niedługi czas będą robic elewację szkoda, że juz wieki nie widziałam nic na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 09.08.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Nie wychodzi mi to na zdjęciu..... za mała różnica. A dach masz extra, ładne ukoronowanie domu.... też mamy taki błyszczący ... na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts