Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agnieszki budujące - ileż nas ach ileż?

YreQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam bardzo ciężki okres w pracy. Pracuje w pracy i pracuję w domu. Nie stracza sił już na nic innego.

nie dobrze..............a robisz to dla siebie czy dla firmy ? Jak byłam "młoda" 8) też myślałam, że tego typu działania robię dla firmy a przez to ktoś doceni i dla siebie zarazem "będzie" - oj po latach oakzało się, że nic bardziej mylnego - życie uczy czasami egoizmu i poszanowania dla samej siebie.

Nie daj się zwariować i nie trać kontaktu z nami - ja wiem, że praca to bardziej "namacalna" jest a my "wirtualne sieciówki "- ale Żywe gwarantuję jakom tu siedzę ...jesteśmy wszystkie... a nie takie graficzne gierkowe lale :wink:

A no na początek to fryzurkę..... nie musiałabym się martwić czy taki jasny kolor mi wyjdzie czy nie tylko klik i juz jest.....

Potem może uśmiech.... na taki gwiazdorski śnieżnobiały....

I może malutki retusz pajączków na nogach......

I bardzo malutka korekta kształtu biustu i już.....

:lol: :lol: :lol: :lol:

Próba zakończona.... :lol:

Więc tak odrosty mają kolor taki jaki miał wyjść :lol: po czym kolor przechodzi bardzo płynnie w mój stary kolor który uległ lekkiemu tylko rozjaśnieniu :evil:

Różu nie osiągnęłam a może i lepiej bo boom na róż już jest de passe. 8)

Tak więc miłe panie oszczędziłam wam dzisiaj rozrywki, może kolejnym razem.... bo jestem uparta i chcę mieć jasne włosy..... hihi. :wink:

dawaj zdjęcie to ocenimy twoje zmiany :D

a dach już mam :D :D

tutaj wrzuciłam zdjęcie

http://forum.muratordom.pl/post2652380.htm#2652380

u mnie teraz pełną parą robota idzie - elektryk już prawie skończył, poddasze się ociepla, a za niedługi czas będą robic elewację :D :o :D :D

szkoda, że juz wieki nie widziałam nic na żywo :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: