April 13 30.08.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 co tam słychac w szerokim świecie? Jaki on tam szeroki... praca - budowa, budowa - praca No i jak słusznie zauważyła Bianca niedługo jesień. Wieczorami wokół naszego domku już snują się wczesnojesienne mgły. Romantycznie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 30.08.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Mhhh młgła i ten zapach w powietrzu i chłody o poranku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.09.2008 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Cześć - piękną pogodę mamy prawda ? Jak ja bym pojechała taką piękną jesienią w Bieszczady Co u Was ? Sorki wielkie za zaniedbania, ale ..... wyłączona jestem z normalnego życia i przerobiona na tryb "szybkiego wykańczania domu" .............hmmmmmmmmmmmmmmm a może urządzania? Zakończyłam 3 bardzo intensywny i wyczerpjący tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.09.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Cześć - piękną pogodę mamy prawda ? Jak ja bym pojechała taką piękną jesienią w Bieszczady Co u Was ? Sorki wielkie za zaniedbania, ale ..... wyłączona jestem z normalnego życia i przerobiona na tryb "szybkiego wykańczania domu" .............hmmmmmmmmmmmmmmm a może urządzania? Zakończyłam 3 bardzo intensywny i wyczerpjący tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 07.09.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 YreQ to nie daj się prosic i pokaż coś porobiła..... Pewnie efekty warte są pochwalenia....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.09.2008 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 YreQ to nie daj się prosic i pokaż coś porobiła..... Pewnie efekty warte są pochwalenia....... Bianeczko zerknij do dziennika - powoli go uzupełniam wieczorami. Dzisiaj od rana się pakujemy - tzn. ja nie mogę wygrzebać się z pokoju małej , inwestorek sprzęt elektroniczny chowa i coś tam swojego - a gdzie pozostałe rzeczy ?- do zimy ich nie wywieziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 07.09.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Puk, puk, puk... Ja też Agnieszka, czy mogę jeszcze na listę się wpisać? Tyle tu stron, że ciężko mi przebrąć przez wszystkie ale dam radę obiecuję A jak na Agnieszkę przystało pukam nogami bo w rękach niosę ... wieczorową porą "różowe co nieco " http://images39.fotosik.pl/8/9a67b3970d4f3b8bm.jpg a słodkości do poranej kawusi http://images38.fotosik.pl/8/9e048561b113f2e7m.jpg http://images32.fotosik.pl/357/0609f4eabaa3c2ecm.jpg Smacznego życzy Agnieszka z metryki urodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 08.09.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 witam, witam w imieniu wszystkich Agnieszek (chociaż akurat ja nie Agnieszka) dzięki za ciacho do porannej kawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 10.09.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Ja też witam nową Agnichę i tylko żałuję, że ciacha nie zdążyłam zasmakować. Nic to myślę, że ktoś jeszcze co upiecze. YreQ- a gdzie ten dziennik?? bo coś nie widzę żadnego linku. A chętnie bym pooglądała. Ja też kocham Bieszczady. stamtąd moje korzenie. W dzieciństwie jeździłam tam nawet kilka razy w roku. Teraz jeżdżą moje dzieci. w tym roku były z babcią. Miłego dnia dziewczyny. U mnie piękne słoneczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 10.09.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Ja też witam nową Agnichę i tylko żałuję, że ciacha nie zdążyłam zasmakować. Nic to myślę, że ktoś jeszcze co upiecze. YreQ- a gdzie ten dziennik?? bo coś nie widzę żadnego linku. A chętnie bym pooglądała. Ja też kocham Bieszczady. stamtąd moje korzenie. W dzieciństwie jeździłam tam nawet kilka razy w roku. Teraz jeżdżą moje dzieci. w tym roku były z babcią. Miłego dnia dziewczyny. U mnie piękne słoneczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 10.09.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Hej wzajemnie życzę miłego dnia u nas tez piękne słoneczko... szkoda, że muszę być w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 10.09.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Puk, puk, puk... Ja też Agnieszka, czy mogę jeszcze na listę się wpisać? Tyle tu stron, że ciężko mi przebrąć przez wszystkie ale dam radę obiecuję A jak na Agnieszkę przystało pukam nogami bo w rękach niosę ... wieczorową porą "różowe co nieco " http://images39.fotosik.pl/8/9a67b3970d4f3b8bm.jpg a słodkości do poranej kawusi http://images38.fotosik.pl/8/9e048561b113f2e7m.jpg http://images32.fotosik.pl/357/0609f4eabaa3c2ecm.jpg Smacznego życzy Agnieszka z metryki urodzenia Witam i o zdrowie pytam - na ciacho też się nie załapałam, więc powtarzam zdjęcia Na listę Cię wpiszę - chyba, że któraś laska ma więcej czasu i zrobi to za mnie Byłam na zebraniu u córki - została puszczona lista obecności do wpisania- pod jakim numerem ja wypadłam ?????????????????? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 11.09.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Agniesiu czas pokochać trzynastkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.09.2008 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Agniesiu czas pokochać trzynastkę chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 15.09.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 cześć laseczki. Przyszłam podpisać listę i życzyć Wam miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.09.2008 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 cześć dziewczyny ale się zaniedbałyśmy a ja najbardziej po przeprowadzce też może być ciężko z odwiedzinami bo nie wiem jak z netem będzie ale póki co opowiadajcie co u Was ? u mnie .... pranie niestety w niedzielę i idę ukręcić z Julcią mufinki miłego dzionka - u nas zimno i pochmurno - nie lubię takiej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 21.09.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Hej U mnie też pranie w niedzielę A serniczek właśnie wyjęłam z piekarnika Przy takiej pogodzie sernik lub mufinki najlepsze pocieszacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 21.09.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Ja zmierzam właśnie załączyć "białe" pranie..... i na pociechę po ciężkim roboczym dniu "tylko" budyń czekoladowy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 21.09.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 hmmm u mnie też dziś pranie a na późny deser właśnie piekę orzechowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.09.2008 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 no tośmy się wczoraj z tym praniem i deserami zgadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts