AgaMAJ 26.08.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 ja mam dziś ochote na słodkie śniadanko jesli macie ochote to proszę się częstowac http://kuchnia.gazeta.pl/im/4/3401/z3401254A.jpg Dziękuję chętnie się poczęstuję (nawet mi się zrymowało) Placuszki wspaniale wyglądają a jeszcze lepiej smakują. Palce lizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 26.08.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Ależ tu dzisiaj ruch. Grupka się rozrasta... Witaj AgnesK Zadam Ci od razu niedyskretne pytanie Jakim słodkim specjałem nas uraczysz? Marzy mi się, pyszny i wielgachny tort (dużo nas, oj dużo do degustacji) do popołudniowej kawki No...... Rzeczywiście nie za ładnie się zachowałyśmy.... Aprilko kochana, przyjmij w przeprosinach ten bukiet polnych kwiatów, które zbierałam dziś o porannej rosie Bukiet przyjmuję, jest cudowny!!! Ogromnie się cieszę, że doktorek dobrze się spisał Tak, tak....Noc cudowna.Spałam jak zabita. Odkąd postawili mi porządny dach "zastępczy"ani nie wieje ani nie pada, no cóż w końcu spokojniej śpię. A może to te wspaniałe rączki Clooneya które mnie tak miały wczoraj masować? Stawiałabym raczej na cudowne łapki G.Clooneya AgaMAJ nie przegap dzisiejszego wieczornego spotkania. Będzie jak zwykle ekscytująco Matka Z. zda nam być może, relację ze swoich hulanek i swawoli Czuję dziwny zapach...... O rany, obiad się przypala............ Strażaków-przystojniaków, siostry podeślijcie.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 26.08.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Czuję dziwny zapach...... O rany, obiad się przypala............ Strażaków-przystojniaków, siostry podeślijcie.......... Już jadą http://www.efilm.pl/Filmy/P/planaca_pulapka/plonaca_pulapka_400_135_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 26.08.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Marzy mi się, pyszny i wielgachny tort (dużo nas, oj dużo do degustacji) do popołudniowej kawki mówisz i masz http://citronella.blox.pl/resource/tort8.jpg wielkośc odpowiednia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 26.08.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Czuję dziwny zapach...... O rany, obiad się przypala............ Strażaków-przystojniaków, siostry podeślijcie.......... Już jadą http://www.efilm.pl/Filmy/P/planaca_pulapka/plonaca_pulapka_400_135_2.jpg i teraz pożary będą u nas notorycznie wybuchac............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 26.08.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Jak tam kobitki? Obiadki zaserwowane? U mnie święto - małż udziela się obiadowo - ja mam jeno konsumowac ŻYCIE CZASEM JEST PIĘKNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 26.08.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Jak tam kobitki? Obiadki zaserwowane? U mnie święto - małż udziela się obiadowo - ja mam jeno konsumowac ŻYCIE CZASEM JEST PIĘKNE Oj, to mi się podoba A co dobrego miałaś na ten obiadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 26.08.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 małż dalej się udziela............ ale przewidziany kurczak z pieczonymi ziemniaczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 26.08.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 amonite Stokrotne dzięki za strażaków. Obiad udało się uratować i zaserwować. Teraz "służba" zmywa, a ja kawusię piję i tortem się objadam. basiah2 Tort olbrzymi, pytam więc: POMOŻECIE...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 26.08.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Jak tam kobitki? Obiadki zaserwowane? U mnie święto - małż udziela się obiadowo - ja mam jeno konsumowac ŻYCIE CZASEM JEST PIĘKNE basiah2 gratulujemy męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 26.08.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Jak tam kobitki? Obiadki zaserwowane? U mnie święto - małż udziela się obiadowo - ja mam jeno konsumowac ŻYCIE CZASEM JEST PIĘKNE basiah2 gratulujemy męża nie ma tak dobrze - on tylko tak od wielkiego dzwonu ale I TAK SOBIE CHWALĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 26.08.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Tort olbrzymi, pytam więc: POMOŻECIE...? no ba!!! już podkładam talerzyk... po dokładkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMAJ 26.08.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Jak tam kobitki? Obiadki zaserwowane? U mnie święto - małż udziela się obiadowo - ja mam jeno konsumowac ŻYCIE CZASEM JEST PIĘKNE Oj zazdroszczę Ci dzisiejszego obiadku bo nic tak mi nie smakuje jak obiad przez kogoś podany (mogę nawet potem pozmywać ) Gotować ja bowiem niezbyt lubię Dzięki April 13 za zaproszenie na wieczorne spotkanko myślę ,że może być ciekawie... Rety muszę jakoś przekupić mężusia by mi troszkę rozjaśnił tajniki komputerkowe bo chętnie bym Wam zaserwowała coś pysznego. A tak cóż mogę tylko Waszych smakowitości popróbować Dzieciaki męczą o jakiś spacerek więc do wieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 26.08.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Tort olbrzymi, pytam więc: POMOŻECIE...? no ba!!! już podkładam talerzyk... po dokładkę Ja też, rzecz jasna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 26.08.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Aha, i kawka do tych słodkości http://darkcanyoncoffee.com/images/espresso.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 26.08.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Po obiedzie, słodkościach i podwójnej kawie, wypadałoby się intensywnie poruszać. Wychodzę więc z rodzinką na spacer, potem wizyta na działce i na koniec zagramy w tenisa. Do zobaczenia wieczorem, jeżeli oczywiście, będę w stanie cokolwiek z siebie wykrzesać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.08.2007 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 http://img462.imageshack.us/img462/5086/dsc03872avc0.jpg Matka Założycielka nad Wami czuwa......... Grzeczne byłyście.........bo ja tak, nadpodziw. Bawiłam się ...dobrze, bez fajerwerków. Jak myślicie koło kogo siedziałam ??? Tak jest - KOŁO AGNIESZEK......jedna to koleżanka małża z pracy ( baaaardzo ją lubię ....wiadomo)....miejsca były oznaczone nazwiskami, a że układ nam nie pasował to SE zmieniliśmy...i okazało się , że na przeciwko też Aga siedziała Strasznie gorąco na sali było, szkoda, że nie miałam sukienki bez pleców ...nie wiem tylko, czy na tańcach tylko by się odbyło w tym negliżu Orkiestra grała....jak dla mojego temperamentu ciut za rzadko i ciut za "typowo weselnie"....no ale tak widocznie miało być. Zarcie swojskie, dobre, tort tradycyjny z bitej śmietany, prezentów parę, reszta koperty, bukiety kwiatów piękne, mężczyźni wcale........więc nie wiem o czym mam pisać. Jadę na działkę, Tęskniłyście za mną ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 26.08.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 FIU FIU FIU O MATKO jak pieknie wyglądasz............................. słów brakło...................... chusteczka w użyciu z tęsknoty jak rozumiem? A gdzie laptok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.08.2007 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 FIU FIU FIU O MATKO jak pieknie wyglądasz............................. słów brakło...................... chusteczka w użyciu z tęsknoty jak rozumiem? A gdzie laptok? - oj chciałabym się tak prezentować codziennie...........ale tak nie jest.....bywa znacznie gorzej...o betonie na twarzy pisałam co nie? No cześć STRAŻNICZKO PORZĄDKU ...tak trzymać A poza tym, to widziałaś moją torebkę ....nie dało się go ukryć A podłączyć byłoby gdzie, bo ku mojemu zdziwieniu studenci swe pokoje zajmowali i może daliby się podpiąć A tak pozostało mi zastanawianie się ..... jak się moje drogie bawicie.........a tu rodzinnie widzę....a to przetwory ( pewno nieżle prezentowałyby się w mojej spiżarni ) a to MĄŻ obiad podaje, potem wspólne spacerki..... no jestem z Was dumna. Amonite jak tam kwiatki w ogrodzie i co miał oznaczać ten gromki śmiech, co go u mnie było słychać bez wklejonych buziek...co? Bo ty wiesz o co chodzi co nie ? Dzisiejszą imprezę rozkręcam prozaicznie, a mianowicie...........JAK TAM MOJE KOTLETY DO JASNEJ CIASNEJ.....MŁODZIEŻY z przepisu skorzystała czy nie? Napiszcie jak zdrobniale ...bądź nie ....na Was moje drogie wołają i tyczyć ma się imienia Agnieszka....a nie misiaczku, kotku czy takie tam - Z Nadania niech piszą o swoich Zaczynam........jak się urodziłam babcia wymyśliła Agnieszkę a zdrobniale ...wołali na mnie Iśka. Trwało to do późnej mej starości a z osób pozostających wiernym temu imieniu będącym zdrobnieniem pozostali: mój brat amancik, kuzyn Jacek, który nie wyobraża sobie mówić inaczej, chrzestana mojej córci, przyszywana ciotka, sąsiadka od mojej mamy i mama czasami Inni: Aga, Agulek, Niesia ( tylko kolega ze studiów ) Jak odpiszecie..... to potem możemy zacząć zabawę, ale musimy skończyć temat przystojniaków....Polaków......zatem - ja nazwiska, Wy zdjęcia i swoje propozycje...ok? Urbański - były mąż Skrzyneckej Krzysztof Stelmaszyk, no Małaszyński......no i kogo by tu jeszcze....o braciszku nie będę pisała, bo to samo przez się rozumie( ) Piszcie i wklejajcie a ja w tzw.MIĘDZYCZASIE policzę pas nadrynnowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 26.08.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Napiszcie jak zdrobniale ...bądź nie ....na Was moje drogie wołają i tyczyć ma się imienia Agnieszka....a nie misziaczku, kotku czy takie tam - Z Nadania niech piszą o swoich Hmmm - Bacha, Bachus, Bańka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts