Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agnieszki budujące - ileż nas ach ileż?

YreQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Matka, ale Ty dajesz czadu, naprrrrawdę! :lol: :lol: :lol:

Super wyglądałaś w imprezowej wersji, ale na co dzień na pewno nie gorzej - wszak Agnieszki są wiecznie młode i piękne 8) :D

A podłączyć byłoby gdzie, bo ku mojemu zdziwieniu studenci swe pkoje zajmowali

No to trzeba było się wprosić do studenciaka na chwile, odgonić go od kompa i zdać relację na gorąco z imprezy, a przy okazji sprawdzić jak się córki sprawują :wink: 8)

Amonite jak tam kwiatki i co miał oznaczać ten gromki śmiech, co go u mnie było słychać bez wklejonych buziek...co? Bo ty wiesz o co chodzi co nie ?

:D :D :D No Ty wiesz, i ja wiem - jak już z resztą napisałam wcześniej ( taką fajną bym miała...... 8) )

Co do zdrobnień imienia, to jako dziecko bywałam Agusią, ale też i zwyczajnie - Agnieszką, tak samo jest teraz, czasami też Aga. Wśród zbajomych bywam Agniesią, Agą, ale najczęściej Agnieszką - i to chyba najbardziej mi odpowiada...

wróciła z zaczarowanego ogrodu amonie :D

Ja "AGA" to tak "nienazbyt" trawię.............. :roll: tzn. nie zwracam jak ktoś się tak do mnie zwraca :lol: ale wolę inaczej :lol:

Ja się już przyzwyczaiłam :wink:

A wróciłam tym razem nie z ogrodu, a z lasu, byłam sobie na rowerku....

Jak odpiszenie..... to potem możemy zacząć zabawę, ale musimy skończyć temat przystojniaków....Polaków......zatem- ja nazwiska, Wy zdjęcia i swoje propozycje...ok?

Urbański - były mąż Skrzyneckej

Krzysztof Stelmaszyk,

no Małaszyński......no i kogo by tu jeszcze....o braciszku nie będę pisała, bo to samo przez się rozumie

Poznajecie tego gościa? :wink:

http://dystrybucja.tvp.pl/rendered/media/image/375%5E20histoia%5E20kina%5E20006.jpg

Lubię go.... :oops:

jest czaderski ....Opania a taki jak nie ojciec.........faktycznie nie wymieniłam go a na mnie też działa :oops: :oops: :oops:

Artur Żmijewski też :wink:

Noooo...... :wink:

A ciekawe, komu podpadnę, jeśli napiszę, że nie trawię .....Żebrowskiego i Adamczyka :o 8)

A do tego mam słabość, a już jego głos.....O, mamooo...... :oops: :oops: :oops:

http://i.aeri.pl/p/9/9057/m.jpg

Patrz a reszta do domu nie wróciła............a takie niby ciekawe były co tam na weselichu, ale co tam.....gadajmy dalej :wink:

Jeżeli tych dwóch rozpatrujemy pod względem tylko sexualnym :oops: , to mi nie podpadłaś.......panowie mnie nie pociągają - Adamczyk wiadomo.....Żebrowskego głos na mnie działa.........szczególnie jak gada, kidy Jopek śpiewa :lol:

.....ale o siostry Twe się martwię............... :roll: czemuż do dom nie wracają :o

Patrz a reszta do domu nie wróciła............a takie niby ciekawe były co tam na weselichu

.....ale o siostry Twe się martwię............... :roll: czemóż do dom nie wracają :o

Oj, będą sie musiały nieźle tłumaczyć, nieboraczki :wink: Może po tych niedzielnych wycieczkach, rodzinnych spacerach, tenisach, nie mają już siły włączyć kompa.... :roll:

Orkiestra grała....jak dla mojego temperamentu ciut za rzadko i ciut za "typowo weselnie"....no ale tak widocznie miało być. Zarcie swojskie, dobre, tort tradycyjny z bitej śmietany, prezentów parę, reszta koperty, bukiety kwiatów piękne, mężczyźni wcale........więc nie wiem o czym mam pisać.

A to było duże weselicho? Czy takie bardziej kameralne?

hhhmmmmmm :D trudno powiedzieć , bo nie chadzam często, ale było około 60 osób..............jakieś 11 lat temu :o ( o matko mogłam iść ...ja tak młodo się czuję :oops: ) byłam na weselichu na 220 osób... :roll:

Lubię gdzieś wyjść, pobawić się ( jak mam z kim małą zoastawić, a to rzadkość)...potańczyć, ale .... wiesz .... zazwyczaj takie wyjścia wiążą się z zarwanymi nocami... a ja to do domu lubię jednak wrócić o normalnej jeszcze porze.... bo kąpiel, zmyty makijaż przed czmychnięciem do wyrka i sen :D to jest to czego nie przepuszczę..................balangi do białego rana nigdy nie były moją mocną stroną.......za to pogaduchy z przyjaciółką, gdzie świt nas witał w połowie tematu - TO TAK.

No, ale wracajmy DO MĘSKICH TEMATÓW, bo zaraz mój mnie będzie "poganiał"............... :wink:

Oj, będą sie musiały nieźle tłumaczyć, nieboraczki :wink: Może po tych niedzielnych wycieczkach, rodzinnych spacerach, tenisach, nie mają już siły włączyć kompa.... :roll:

Cześć, dziewczyny!

Spokojnie w naszej grupce, ale niech Was to nie dziwi.

Rodzinka potrafi człowieka zmęczyć :wink:

Ja czuję się jakbym co najmniej wzięła udział w Wimbledonie.

Dajcie coś na ochłodę!!!

Bo jak do tej pory, to tylko atmosferę podgrzewacie, fotki różnych panów prezentując 8)

o matko jedyna :o " KONGRATULEJSZYN" :lol:

JAK dzielnie walczyłaś, to za spóźnienie do domciu naszego dzisiaj nie zgarniesz... :wink:

Jesteśmy z Ciebie dumne......odrób tylko lekcje z dnia dzisiejszego, bo jutro nie będzie co czytać :wink: Pozdrowionka dla męża :wink: niech dobrze bąbelkuje :wink:

.....czy coś namieszałam...........

bo nie dość, że dali by w du.. to jeszcze nadskakują, a czym zagroziłaś...?

.........chciałabym w nowym domu móc pozwolić sobie na luxusową wannę....nie musi być za 20 tys. ale wszystko co zawiera więcej elementów niż baterię i odpływ jest na dzisiaj bajką..........hydromasaże......ojejku :oops:

April jak kiedyś do mnie przyjedziesz to będziesz miała gdzie pograć - jeden TAKI - nie znam pana- wybudował sobie domek a z boczku dwa korty do tenisa i w nocy można grać, bo porządnie oświetlone....profeska :roll: .........a człowiek marzy o wannie, ktora miałaby 2 dziurki więcej.........