YreQ 26.08.2007 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 ........................w końcu KTOŚ jest i to nie byle kto....sama KRÓLOWA ( a Borsuk to panieńskie mojej mamy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 26.08.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Matka, ale Ty dajesz czadu, naprrrrawdę! Super wyglądałaś w imprezowej wersji, ale na co dzień na pewno nie gorzej - wszak Agnieszki są wiecznie młode i piękne A podłączyć byłoby gdzie, bo ku mojemu zdziwieniu studenci swe pkoje zajmowali No to trzeba było się wprosić do studenciaka na chwile, odgonić go od kompa i zdać relację na gorąco z imprezy, a przy okazji sprawdzić jak się córki sprawują Amonite jak tam kwiatki i co miał oznaczać ten gromki śmiech, co go u mnie było słychać bez wklejonych buziek...co? Bo ty wiesz o co chodzi co nie ? No Ty wiesz, i ja wiem - jak już z resztą napisałam wcześniej ( taką fajną bym miała...... ) Co do zdrobnień imienia, to jako dziecko bywałam Agusią, ale też i zwyczajnie - Agnieszką, tak samo jest teraz, czasami też Aga. Wśród zbajomych bywam Agniesią, Agą, ale najczęściej Agnieszką - i to chyba najbardziej mi odpowiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.08.2007 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Basieńko a gdzie Twoje siostry? szarówka za oknem a dzieci w domu nie ma......co ze mnie za matka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.08.2007 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 wróciła z zaczarowanego ogrodu amonie Ja "AGA" to tak "nienazbyt" trawię.............. tzn. nie zwracam jak ktoś się tak do mnie zwraca ale wolę inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 26.08.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 wróciła z zaczarowanego ogrodu amonie Ja "AGA" to tak "nienazbyt" trawię.............. tzn. nie zwracam jak ktoś się tak do mnie zwraca ale wolę inaczej Ja się już przyzwyczaiłam A wróciłam tym razem nie z ogrodu, a z lasu, byłam sobie na rowerku.... Jak odpiszenie..... to potem możemy zacząć zabawę, ale musimy skończyć temat przystojniaków....Polaków......zatem- ja nazwiska, Wy zdjęcia i swoje propozycje...ok? Urbański - były mąż Skrzyneckej Krzysztof Stelmaszyk, no Małaszyński......no i kogo by tu jeszcze....o braciszku nie będę pisała, bo to samo przez się rozumie Poznajecie tego gościa? http://dystrybucja.tvp.pl/rendered/media/image/375%5E20histoia%5E20kina%5E20006.jpg Lubię go.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.08.2007 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 jest czaderski ....Opania a taki jak nie ojciec.........faktycznie nie wymieniłam go a na mnie też działa Artur Żmijewski też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 26.08.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 jest czaderski ....Opania a taki jak nie ojciec.........faktycznie nie wymieniłam go a na mnie też działa Artur Żmijewski też Noooo...... A ciekawe, komu podpadnę, jeśli napiszę, że nie trawię .....Żebrowskiego i Adamczyka A do tego mam słabość, a już jego głos.....O, mamooo...... http://i.aeri.pl/p/9/9057/m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.08.2007 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Patrz a reszta do domu nie wróciła............a takie niby ciekawe były co tam na weselichu, ale co tam.....gadajmy dalej Jeżeli tych dwóch rozpatrujemy pod względem tylko sexualnym , to mi nie podpadłaś.......panowie mnie nie pociągają - Adamczyk wiadomo.....Żebrowskego głos na mnie działa.........szczególnie jak gada, kidy Jopek śpiewa .....ale o siostry Twe się martwię............... czemuż do dom nie wracają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 26.08.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Patrz a reszta do domu nie wróciła............a takie niby ciekawe były co tam na weselichu .....ale o siostry Twe się martwię............... czemóż do dom nie wracają Oj, będą sie musiały nieźle tłumaczyć, nieboraczki Może po tych niedzielnych wycieczkach, rodzinnych spacerach, tenisach, nie mają już siły włączyć kompa.... Orkiestra grała....jak dla mojego temperamentu ciut za rzadko i ciut za "typowo weselnie"....no ale tak widocznie miało być. Zarcie swojskie, dobre, tort tradycyjny z bitej śmietany, prezentów parę, reszta koperty, bukiety kwiatów piękne, mężczyźni wcale........więc nie wiem o czym mam pisać. A to było duże weselicho? Czy takie bardziej kameralne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.08.2007 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 hhhmmmmmm trudno powiedzieć , bo nie chadzam często, ale było około 60 osób..............jakieś 11 lat temu ( o matko mogłam iść ...ja tak młodo się czuję ) byłam na weselichu na 220 osób... Lubię gdzieś wyjść, pobawić się ( jak mam z kim małą zoastawić, a to rzadkość)...potańczyć, ale .... wiesz .... zazwyczaj takie wyjścia wiążą się z zarwanymi nocami... a ja to do domu lubię jednak wrócić o normalnej jeszcze porze.... bo kąpiel, zmyty makijaż przed czmychnięciem do wyrka i sen to jest to czego nie przepuszczę..................balangi do białego rana nigdy nie były moją mocną stroną.......za to pogaduchy z przyjaciółką, gdzie świt nas witał w połowie tematu - TO TAK. No, ale wracajmy DO MĘSKICH TEMATÓW, bo zaraz mój mnie będzie "poganiał"............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 26.08.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Oj, będą sie musiały nieźle tłumaczyć, nieboraczki Może po tych niedzielnych wycieczkach, rodzinnych spacerach, tenisach, nie mają już siły włączyć kompa.... Cześć, dziewczyny! Spokojnie w naszej grupce, ale niech Was to nie dziwi. Rodzinka potrafi człowieka zmęczyć Ja czuję się jakbym co najmniej wzięła udział w Wimbledonie. Dajcie coś na ochłodę!!! Bo jak do tej pory, to tylko atmosferę podgrzewacie, fotki różnych panów prezentując Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 26.08.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Sama muszę coś wymyślić...Ooo, może takie cudo: http://www.zanotti-polska.pl/wodospad.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.08.2007 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Witaj córo.... kto wygrał mecz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.08.2007 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Sama muszę coś wymyślić... Ooo, może takie cudo: http://www.zanotti-polska.pl/wodospad.jpg ...też bym coś wkleiła, ale z tego nie mogę niestety, a głowny punkt dowodzenia mam opanowany przez panów zabawiających się w wojnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 26.08.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Witaj córo.... kto wygrał mecz? Matko Z. nie domyślasz się? Może mała podpowiedź. Ja przeciwko Juniorowi i Seniorowi. Wynik był z góry przesądzony, ale chodzą teraz koło mnie na paluszkach Syn zimne soczki donosi, a mąż kąpiel z bąbelkami szykuje........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.08.2007 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 o matko jedyna " KONGRATULEJSZYN" JAK dzielnie walczyłaś, to za spóźnienie do domciu naszego dzisiaj nie zgarniesz... Jesteśmy z Ciebie dumne......odrób tylko lekcje z dnia dzisiejszego, bo jutro nie będzie co czytać Pozdrowionka dla męża niech dobrze bąbelkuje .....czy coś namieszałam........... bo nie dość, że dali by w du.. to jeszcze nadskakują, a czym zagroziłaś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 26.08.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 balangi do białego rana nigdy nie były moją mocną stroną.......za to pogaduchy z przyjaciółką, gdzie świt nas witał w połowie tematu - TO TAK. Skąd ja to znam? April, Gratulki, a kąpiel gotowa.... http://www.hotspring.pl/gfx/picm_spa_index.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.08.2007 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 amonite...duże to SPA może jak April pozwoli, to choć nogi wymasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 26.08.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 amonite...duże to SPA może jak April pozwoli, to choć nogi wymasuję Kochana, to jest zdaje się 4-osobowe, to się spokojnie obie zmieścimy i jeszcze będzie miejsce dla kogoś... Tylko dla kogo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.08.2007 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 .........chciałabym w nowym domu móc pozwolić sobie na luxusową wannę....nie musi być za 20 tys. ale wszystko co zawiera więcej elementów niż baterię i odpływ jest na dzisiaj bajką..........hydromasaże......ojejku April jak kiedyś do mnie przyjedziesz to będziesz miała gdzie pograć - jeden TAKI - nie znam pana- wybudował sobie domek a z boczku dwa korty do tenisa i w nocy można grać, bo porządnie oświetlone....profeska .........a człowiek marzy o wannie, ktora miałaby 2 dziurki więcej......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts