YreQ 15.08.2007 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Ależ nic nie szkodzi Jak to nie Halszka, to nie zawracaj sobie głowy, gdy wróci z urlopu Pani z Archetonu to może uda jej się skontaktować z kimś z Wielkopolski - tylko dwa projekty zostały sprzedane w lustrzanym odbiciu ( z naszym trzy) ...... zobaczymy może zgodzą się na WYMIANĘ DOŚWIADCZEŃ. POZDRAWIAM Nadal jest nas 5 + dwie....Agnieszki wpisujcie SIE.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMAJ 19.08.2007 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Proszę uprzejmie o dopisanie mnie do waszej grupki Witam wszystkie Agnieszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 19.08.2007 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Witaj Wpisujemy a co Pobudka Agnieszki Jest nas 6............... i nadal mamy chęć I dwie z nadania .........do kawusi i niedzielnego śniadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 19.08.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Jedna "z nadania" wpisuje się na poranną kawkę Jaka pogoda u was bo u mnie troszkę szaro dzisiaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 19.08.2007 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Jedna "z nadania" wpisuje się na poranną kawkę Jaka pogoda u was bo u mnie troszkę szaro dzisiaj.... Witaj Dopiero teraz się odzywam.......... jak wpadłaś na kawę i .... pocałowałaś niestety klamkę.... to ja moja droga byłam już nad jeziorkiem..........piękną pogodę dzisiaj mieliśmy... bezchmurne niebo.....a że na urlopie nie byliśmy to warto było załapać ostatnie promienie słońca na .... klatusie i cycusie Ale jak chcesz to zaparzę teraz..... w sumie też bym sie napiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 19.08.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Witajcie imienniczki!!!Oczywiscie jestem z lat 70-tych,mama twierdzi ,że imię mam z filmu noce i dnie. No cóż nie komentuję wyboru.\Imię fajne ale trochę zbyt popularne.Już konczę domek i lada dzien przeprowadzka, trzymajcie kciuki.aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 19.08.2007 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Witaj no ba.....pewnie, że będziemy trzymały....a ty trzymaj żebyśmy i my do tego momentu dotrwały 7 Agnieszek wpisanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 20.08.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 jak wpadłaś na kawę i .... pocałowałaś niestety klamkę.... to ja moja droga byłam już nad jeziorkiem..........piękną pogodę dzisiaj mieliśmy... bezchmurne niebo.....a że na urlopie nie byliśmy to warto było załapać ostatnie promienie słońca na .... klatusie i cycusie Ale jak chcesz to zaparzę teraz..... w sumie też bym sie napiła Oj pocałowałam klameczkę, ale "NI MOM ZOLU DO NIKOGO" Może dziś jakąś kaweczkę wypijemy w miłym towarzystwie? http://www.kartki.bej.pl/kartki/agnieszka_korneluk/moze_kawa_duza.jpg dobra parę łyczków i szara rzeczywistość (praca) czeka pozdrawiam Agnieszki i nieAgnieszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.08.2007 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 jak wpadłaś na kawę i .... pocałowałaś niestety klamkę.... to ja moja droga byłam już nad jeziorkiem..........piękną pogodę dzisiaj mieliśmy... bezchmurne niebo.....a że na urlopie nie byliśmy to warto było załapać ostatnie promienie słońca na .... klatusie i cycusie Ale jak chcesz to zaparzę teraz..... w sumie też bym sie napiła Oj pocałowałam klameczkę, ale "NI MOM ZOLU DO NIKOGO" Może dziś jakąś kaweczkę wypijemy w miłym towarzystwie? http://www.kartki.bej.pl/kartki/agnieszka_korneluk/moze_kawa_duza.jpg dobra parę łyczków i szara rzeczywistość (praca) czeka pozdrawiam Agnieszki i nieAgnieszki Dzieki ci dobra kobieto, łyknęłam....pyszna na Twoja kawusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 20.08.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Załapałam się jeszcze? Bo jak nie, to muszę iść parzyć, ale taka mi się na pewno nie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 20.08.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 załapałaś się proszę z ciasteczkiem http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/1088853/2/istockphoto_1088853_coffee_cup_capuccino_biscuit.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.08.2007 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 A jak będzie jeszcze coś słodkiego to się nie pogniewam witaj amonite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 20.08.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 No, dziewczyny, ale pyszności Ciekawe, czy wszystkie Agnieszki to łasuchy? Bo ja to jestem straszny Gorąco sie u mnie robi, potem jakieś lody może Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.08.2007 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 zapodam potem, bo rodzina obiadu się domaga a na 15 jadę okna obejrzec jakie mi wyczarowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.08.2007 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 no i poczytajcie co wyczarowali................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 20.08.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Zapisuję się ... Ja też mam na imię Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 20.08.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 no wyczarowali - współczuję ZARÓWNO SĄSIADA, JAK I PARTACKICH OKIEN. Pozdrawiam wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.08.2007 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Witajcie, zapraszam Zonkę Facia i Basię na kawę i lody: http://img235.imageshack.us/img235/7417/1kawaczarnabialazdjeciagg9.jpg http://img467.imageshack.us/img467/3707/1lodybr5.jpg No i tym sposobem jest nas 8 plus 2 z nadania, a kawę piją i smutki lodami zagryzaja 2 + 1, bo reszta śpi nie wie jak ja przez te cholerne okna cierpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 20.08.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 o jakie mniamuśne!! DZIĘKI kurczę a potem jakaś dietka chyba, nie? (bo wezmę dokładkę tych smakołyków ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.08.2007 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 dietka ? a ja chciałam ci coś na jutrzejszy obiad zapodać pojawię się późnym wieczorkiem, ale fajnie że wpadłaś na kawusię i plotusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts