Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agnieszki budujące - ileż nas ach ileż?

YreQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jejku ale nam się stron namnożyło!!! :o To ile jest nas już -wiadomo? Pozdrowionka

to jest chyba ostatnia aktualizacja Matki Z.

Lista wpisanych:

1. To sem ja.

2. dżempel

3. amonite

4. agaaa

5. AAgnieszka@

6. AgaMaj

7. mencel

8. Aga - Żona Facia

9. agwapi

10. Bianka

11. dzióbek

12. AgaWus - witam w naszym świecie

13. AgnesK

Z nadania.... chętne do wpisania :

1. zielonooka

2. basiah2

3. April 13

Dobrej Nocy , dziewczyny..... :)

:o jest nas dużo więcej, w samej grupie szczecińskiej jest 4 :wink:

Cześć kobiałeczki.

Burz nie było?

Temperatura w Legnicy 18 stopni bez słońca i deszczu.

...... nadeszły ciężkie czasy, w kawiarniach taaaaakiej kawy u nas nie uświadczysz, ciasteczek miniatureczek też, więc siedź babo na forum i się delektuj...........przynajmniej odpada "problem" skrzętnie ułożonej fryzury na wyjście :lol: ............ no i mąz dziwnie pyta, czemu monitor taki wymazany :lol: :wink:

A może kiedyś konferencyjkę na skypie urządzimy 8)

Czytam z grubsza o budowie dachu - .a tak sobie obiecałam, że nie tknę tego tematu :o - no i fizyka na szczycie mnie dopadła:

cytacik...

Odpływające z miedzi jony szybko zniszczą metale położone pod nią. Z tego też powodu poszczególne rodzaje metali (jeśli zastosowanych jest kilka ich odmian) powinny być usytuowane na dachu – patrząc od góry – w kolejności rosnącej szlachetności elektrycznej.

:o :o :o :o :o :o :o

i jeszcze na to mam zwracać uwagę - szkoda, że w hurtowniach nie zwracaja, o korozjach to jeszcze ale jak powiem im czy zadbali w doborze materiałów o rosnącą szlachetność elektryczną, to wkleją na bramie moje zdjęcie z podpisem TEJ PANI NIE OBSŁUGUJEMY :x

Cześć :)

sorki, że wróce na momencik do starego tematu ale musze skomentować zdjęcie Matki Z :) super mamy Mamuśkę :) :D :D :D :D

tak czytam i czytam, nadrabiam zaległości... i coś mi się wydaje, że nigdzie nie ma odpowiedzi na zagadkę Matki Z dotyczącej smakowitego obiadku przygotowanego przez tajemniczego mężczyznę :)

no więc, któż to jest?? kto on?? Czyżby twój braciszek??

:D :D :D

Czytam z grubsza o budowie dachu - .a tak sobie obiecałam, że nie tknę tego tematu :o - no i fizyka na szczycie mnie dopadła:

hihih, Kochana, no to sobie teraz wyobraź moją skupioną minę, jak czytam o obliczaniu izolacyjności cieplnej ścian, obliczaniu zapotrzebowania budynku na kilowaty i inne takie. Jak temacik potraktowany jest dośc ogólnie, nawet daję radę... ale jak zaczyna się zagłębianie w szczególy to totalnie wymiękam... :-? :-? :-?

bardzo nie lubię jak coś czytam i nic nie pojmuję... bardzooo :oops: :oops: :oops:

cytacik...

Odpływające z miedzi jony szybko zniszczą metale położone pod nią. Z tego też powodu poszczególne rodzaje metali (jeśli zastosowanych jest kilka ich odmian) powinny być usytuowane na dachu – patrząc od góry – w kolejności rosnącej szlachetności elektrycznej.

:o :o :o :o :o

Wiem, że nic nie wiem :oops:

YreQ czy Ty z własnej i nieprzymuszonej woli zgłębiasz takie dziwne tematy?

Na wzmocnienie i odświeżenie, ciała oraz ducha proponuję: tea with mint :D

http://farm2.static.flickr.com/1066/1255167263_a4ad5b66e8.jpg

Na trawienie po obiadku przygotowanym przez Szanownego Brata naszej Drogiej Matki Z. herbatka ta, również będzie doskonała :D :D

ufffff zdazylam jeszcze w wakacje. dopiero dzis dokopalam sie do tego podforum.

prosze mnie dopisac jesli mozna.

mam na imie agnieszka, do 30 stki brakuje mi niewiele, buduje Diune III, na razie sa fundamenty.

pozdrawiam

Witam jako pierwsza!!

I myślę że nawet jakbyś nie zdążyła w wakacje to nic by się nie stało, bo mam nadzięję że Matka Założycielka nie będzie chciała po wakacjach zwinąć całego Agnieszkowego Interesu!! :lol: