dżempel 27.08.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 13+3 szybko nas przybywa !Super! ciekawe ile nas dojdzie jak skończą się wakacje -pewnie sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.08.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Jejku ale nam się stron namnożyło!!! To ile jest nas już -wiadomo? Pozdrowionka to jest chyba ostatnia aktualizacja Matki Z. Lista wpisanych: 1. To sem ja. 2. dżempel 3. amonite 4. agaaa 5. AAgnieszka@ 6. AgaMaj 7. mencel 8. Aga - Żona Facia 9. agwapi 10. Bianka 11. dzióbek 12. AgaWus - witam w naszym świecie 13. AgnesK Z nadania.... chętne do wpisania : 1. zielonooka 2. basiah2 3. April 13 Dobrej Nocy , dziewczyny..... jest nas dużo więcej, w samej grupie szczecińskiej jest 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.08.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 ja mam dziś ochote na słodkie śniadanko jesli macie ochote to proszę się częstowac http://kuchnia.gazeta.pl/im/4/3401/z3401254A.jpg mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.08.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Sean Connery http://farm2.static.flickr.com/1405/1222347733_c6d59589d6.jpg Wiem, że to już emeryt, ale jaką ma klasę!!! uwielbiam go i jego głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.08.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 a tak wogóle Witam wszystkie imenniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 28.08.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Nie lubię poniedziałków! ja też nie witam wszystkich we wtorek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.08.2007 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 28.08.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Dzień dobry wszystkim Dzisiaj ja serwuję poranną kawę. http://farm2.static.flickr.com/1199/1255167257_8393a86747.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 28.08.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 A ja coś do kawy: http://www.witkowscy.arit.pl/images/ciastka.gif Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.08.2007 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Cześć kobiałeczki. Burz nie było? Temperatura w Legnicy 18 stopni bez słońca i deszczu. ...... nadeszły ciężkie czasy, w kawiarniach taaaaakiej kawy u nas nie uświadczysz, ciasteczek miniatureczek też, więc siedź babo na forum i się delektuj...........przynajmniej odpada "problem" skrzętnie ułożonej fryzury na wyjście ............ no i mąz dziwnie pyta, czemu monitor taki wymazany A może kiedyś konferencyjkę na skypie urządzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.08.2007 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Czytam z grubsza o budowie dachu - .a tak sobie obiecałam, że nie tknę tego tematu - no i fizyka na szczycie mnie dopadła: cytacik... Odpływające z miedzi jony szybko zniszczą metale położone pod nią. Z tego też powodu poszczególne rodzaje metali (jeśli zastosowanych jest kilka ich odmian) powinny być usytuowane na dachu – patrząc od góry – w kolejności rosnącej szlachetności elektrycznej. i jeszcze na to mam zwracać uwagę - szkoda, że w hurtowniach nie zwracaja, o korozjach to jeszcze ale jak powiem im czy zadbali w doborze materiałów o rosnącą szlachetność elektryczną, to wkleją na bramie moje zdjęcie z podpisem TEJ PANI NIE OBSŁUGUJEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 28.08.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Cześć kobiałeczki. Burz nie było? Nie było na szczęście ale temperatura wreszcie zrobiła się dla ludzi.... A Kraków jeszcze nie uprzątnięty po ostatniej nawałnicy............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 28.08.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 jak powiem im czy zadbali w doborze materiałów o rosnącą szlachetność elektryczną, to wkleją na bramie moje zdjęcie z podpisem TEJ PANI NIE OBSŁUGUJEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 28.08.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Cześć sorki, że wróce na momencik do starego tematu ale musze skomentować zdjęcie Matki Z super mamy Mamuśkę tak czytam i czytam, nadrabiam zaległości... i coś mi się wydaje, że nigdzie nie ma odpowiedzi na zagadkę Matki Z dotyczącej smakowitego obiadku przygotowanego przez tajemniczego mężczyznę no więc, któż to jest?? kto on?? Czyżby twój braciszek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 28.08.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Czytam z grubsza o budowie dachu - .a tak sobie obiecałam, że nie tknę tego tematu - no i fizyka na szczycie mnie dopadła: hihih, Kochana, no to sobie teraz wyobraź moją skupioną minę, jak czytam o obliczaniu izolacyjności cieplnej ścian, obliczaniu zapotrzebowania budynku na kilowaty i inne takie. Jak temacik potraktowany jest dośc ogólnie, nawet daję radę... ale jak zaczyna się zagłębianie w szczególy to totalnie wymiękam... bardzo nie lubię jak coś czytam i nic nie pojmuję... bardzooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.08.2007 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 BINGO GRZEBIUSZKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 28.08.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 hihi wiedziałam bardzo smakowicie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 28.08.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Czytam z grubsza o budowie dachu - .a tak sobie obiecałam, że nie tknę tego tematu - no i fizyka na szczycie mnie dopadła: cytacik... Odpływające z miedzi jony szybko zniszczą metale położone pod nią. Z tego też powodu poszczególne rodzaje metali (jeśli zastosowanych jest kilka ich odmian) powinny być usytuowane na dachu – patrząc od góry – w kolejności rosnącej szlachetności elektrycznej. Wiem, że nic nie wiem YreQ czy Ty z własnej i nieprzymuszonej woli zgłębiasz takie dziwne tematy? Na wzmocnienie i odświeżenie, ciała oraz ducha proponuję: tea with mint http://farm2.static.flickr.com/1066/1255167263_a4ad5b66e8.jpg Na trawienie po obiadku przygotowanym przez Szanownego Brata naszej Drogiej Matki Z. herbatka ta, również będzie doskonała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 28.08.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 ufffff zdazylam jeszcze w wakacje. dopiero dzis dokopalam sie do tego podforum.prosze mnie dopisac jesli mozna.mam na imie agnieszka, do 30 stki brakuje mi niewiele, buduje Diune III, na razie sa fundamenty.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 28.08.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 ufffff zdazylam jeszcze w wakacje. dopiero dzis dokopalam sie do tego podforum. prosze mnie dopisac jesli mozna. mam na imie agnieszka, do 30 stki brakuje mi niewiele, buduje Diune III, na razie sa fundamenty. pozdrawiam Witam jako pierwsza!! I myślę że nawet jakbyś nie zdążyła w wakacje to nic by się nie stało, bo mam nadzięję że Matka Założycielka nie będzie chciała po wakacjach zwinąć całego Agnieszkowego Interesu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts