basiah2 30.08.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 NIe pociesza mnie nawet fakt, że dziś odebrałam pozwolenie na budowe Oj tam nie pociesza - chora jesteś i marudzisz Kuruj się i CIESZ SIĘ pozwoleniem. Ja mogę na razie marzyc o takim świstku Herbatkę gorzką gorącą wypij i wskakuj do łóżeczka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 30.08.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 super wierszyk-cos prawdy w tym jest Witam wszystkie kobietki i też zaznacze że jestem z lat siedemdziesiątych,i też mam małą handre . robie teraz pyszną kawke z dużą ilością słodyczy i zapraszam wszystkie -napewno pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 30.08.2007 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 amonite................ wszystkiego dobrego na nowej drodze....jaką jest budowa domu, walnij sobie smectę na tę okoliczność, bo alkoholu dzisiaj nie możesz A wierszyk .................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 30.08.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 też mam małą handre OLABOGA jakaś epidemia handrowa (ja miałam w poniedziałek taką giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigantyczną) Trzeba lekarstwa szukac. UWAGA CHŁOPAKI JUŻ JADĄ POCIESZAC http://www.artie.pl/gfx/chippendales.jpg tylko grzecznie tam z nimi poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 30.08.2007 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 I jak mamy Cię kobieto za to co robisz dla nas błogosławić..........? Widzę, że z kiepskim nastrojem jest nas już 4............. znów zaczynam liczyć..........o Matko Z kiepsko z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 30.08.2007 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 ...........czyli jeszcze jedna z handrą może wpaść.... mi leży ten pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 30.08.2007 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 .........z chusteczką, ciekawe co ma pod nią i nie tylko..........ale całowanie z Takim to dla mnie dzisiaj zabójstwo - udusiłabym się znaczy, bo że z kichawy się leje to nie pozwala jej być również zatkaną............ale popatrzeć mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 30.08.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Widzę, że z kiepskim nastrojem jest nas już 4............. znów zaczynam liczyć..........o Matko Z kiepsko z tobą MATKA Z. LICZYDŁO????? mi leży ten pierwszy jest twój, tylko co na to małż??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 30.08.2007 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 On ma taki swój ulubiony, zasłyszany w radiu "Z" wierszyk, że : " nic taK Ireneusza nie wzrusza, jak dziewczyna, co wiosną rozkwitać zaczyna" i mam zamiar to wykorzystać na przededniu nadchodzącej jesieni i naszej obecnej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 30.08.2007 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 A z tym liczeniem, to faktycznie jakiś defekt ostatnio mam.......a to liczę na siebie, ....a to liczę ile już wydałam,..........a to liczę uciekające dni........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 30.08.2007 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 April................April..............April.................. a co u Ciebie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 30.08.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Witajcie wieczorową porą. Stawiam się na wezwanie. - u mnie O.K Przynoszę szampana. Wznieśmy toast za PnB amonite i za naszą grupkę. http://www.wsp.krakow.pl/zsp/pages/szampan.jpg Matko Z. czy mogłabyś rozwinąć to zdanie o wykorzystywaniu męża? Może się czegoś nauczymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 30.08.2007 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Cieszę się, że już humorek dopisuje... a ile buteleczek mamy na dzisiejsze świętowanie przygotowanych?????????????????? nie męża wykorzystać tylko wierszyk na obronę, jak sprawa z naszymi wirtualnymi facetami się rypnie............ bo ani nie wiosna, ani nie rozkwitam, inne też jakoś BARDZIEJ ubrane..........a ja chora więc zabawić się w Waszym towarzystwie mogę, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 30.08.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Cześć dziewczyny ...... po drugie - zimno się zrobiło, a ja jestem wybitnie "ciepłolubna"...... Mam mały prezent dla Ciebie: http://www.studioindygo.pl/images/_okladki/pozostale/CN9119rd.jpg Albo może ten "rozgrzewacz" Ci pomoże: http://www.diamant.pl/0203_foty/likier_koniak.jpg Ostatnia szansa na miłe ciepełko to wg. zaleceń Matki Z. wirtualny facet: http://news.xinhuanet.com/english/2006-03/29/xinsrc_08203032911111112392511.jpg Nie wiem czy trafiłam w Twój gust amonite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 30.08.2007 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 skomentuję po amonite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 30.08.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Cieszę się, że już humorek dopisuje... a ile buteleczek mamy na dzisiejsze świętowanie przygotowanych?????????????????? Kilka....... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/10/Champagner1.JPG/350px-Champagner1.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 30.08.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 oj po tych słodyczach co zjadłam przy kawce jest mi jeszcze gorzej humoru nie poprawiły a rozmiar napewno powiększą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 30.08.2007 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Dorzucam do uroczych panów młodego, czarnego Cugowskiego ......... ........o kobietach coś nie chciałyście pisać, dlaczego? .......... no i dla śmiechu proponuję wpisywać PANÓW, którzy w ogóle na nas nie działają i wręcz przeciwnie - jest nam niedobrze jak ich "przez przypadek" w telewizorni lub " na żywca" oglądamy....bądż działają nam nie wiedzieć czemu na układ nerwowy.... 1. Stachurski - po prostu nie trawię faceta i jego tępego spojrzenia..........nie mam pojęcia jakim jest człowiekiem, ale nie przemawia do mnie klękanie na scenie i czynienie znaku krzyża przed koncertem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 30.08.2007 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Cieszę się, że już humorek dopisuje... a ile buteleczek mamy na dzisiejsze świętowanie przygotowanych?????????????????? Kilka....... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/10/Champagner1.JPG/350px-Champagner1.JPG o w mordę jeża ....no to nockę mamy z głowy..........z bani znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 30.08.2007 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 oj po tych słodyczach co zjadłam przy kawce jest mi jeszcze gorzej humoru nie poprawiły a rozmiar napewno powiększą Zatem jak Ci możmy pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts