basiah2 01.09.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 co porabiacie ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.09.2007 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Jestem chora NA SERIO i baaaardzo poważnie - piszę już sama ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 01.09.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Jestem chora NA SERIO i baaaardzo poważnie - piszę już sama ze sobą a mnie nie zauważyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.09.2007 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Jak przyznawałam się do choroby natury psychicznej to jeszcze mi nie wsoczyłaś na stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 01.09.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Jak przyznawałam się do choroby natury psychicznej to jeszcze mi nie wsoczyłaś na stronkę no to jesteś usprawiedliwiona a tak w ogóle - oprócz problemów natury psychicznej to co ciekawego porabiasz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.09.2007 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 mam zasmarkany dzień przy żelazku - jednego i drugiego niecierpię więc zaglądałam TU co chwilę szukając pretekstu pozbycia się przynajmniej jednej znienawidzonej rzeczy..............i nabawiłam się drugiej choroby - oj lenistwo niepopłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 01.09.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 też nie przepadam specjalnie za pasownaiem Więc na razie się byczę a prasowanie czeka...... aż się doczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.09.2007 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 A Ty Basieńko na dwa fronty ciągniesz - fotozabawę i klubik - nic dziwnego, że "totamto" musi poczekać......... mam ochotę na pyszne ciacho zapodasz, bo nie z centrum dowodzenia piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 01.09.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 A Ty Basieńko na dwa fronty ciągniesz - fotozabawę i klubik - nic dziwnego, że "totamto" musi poczekać......... mam ochotę na pyszne ciacho zapodasz, bo nie z centrum dowodzenia piszę oj czeka czeka - jak kocha to poczeka ciacho dla ciebie http://cbd.com.pl/foto/ciastomalina.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.09.2007 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 no dzięki Ci za pychotkę.... wiedziałam, że jak ja będe w tym klubie to wszystkie zarazicie się "podtekstami".... ja o PRASOWANIU mileńka pisałam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.09.2007 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Tanieją materiały na fundamenty papiery już załatwiliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.09.2007 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 ............ Basia była moją fatamorganą .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 01.09.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 no dzięki Ci za pychotkę.... wiedziałam, że jak ja będe w tym klubie to wszystkie zarazicie się "podtekstami".... ja o PRASOWANIU mileńka pisałam..... ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 01.09.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 ............ Basia była moją fatamorganą .......... sorki już "jezdem" z powrotem a papiery się tworzą....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 01.09.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Jestem chora NA SERIO i baaaardzo poważnie - piszę już sama ze sobą Wiesz, to tak jak z gadaniem do siebie - niektórzy twierdzą, że trzeba czasem z kimś inteligentnym porozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.09.2007 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 ............ Basia była moją fatamorganą .......... sorki już "jezdem" z powrotem a papiery się tworzą....... a ja już sama nie wiem co jest jawą a co snem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.09.2007 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 no dzięki Ci za pychotkę.... wiedziałam, że jak ja będe w tym klubie to wszystkie zarazicie się "podtekstami".... ja o PRASOWANIU mileńka pisałam..... ja też czyli "totamto" zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 01.09.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Jestem chora NA SERIO i baaaardzo poważnie - piszę już sama ze sobą Na poprawę zdrowia zalecam: GARŚĆ WITAMIN, a nawet dwie do wyboru http://bi.gazeta.pl/im/2/1647/z1647902M.jpg http://i.wp.pl/a/f/jpeg/12435/witaminy330.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 01.09.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 a ja już sama nie wiem co jest jawą a co snem to przez chorobę czyli "totamto" zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.09.2007 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Wybieram owoce - na tabletki już patrzec nie mogę a po syropie mam zgagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts