April 13 04.09.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 I kto otworzy 13 stronkę? Prawidłowa odpowiedź brzmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.09.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 YreQ, uśmiechnij się. Ten wczorajszy paskudny dzień masz już za sobą, dzisiaj będzie o wiele lepiej. Pamiętaj, to nam zawsze możesz się wyżalić, to my podtrzymamy Cię na duchu...my znaczy się, Twoje imienniczki (nawet te w 1/2 i z nadania) Nie było jeszcze kawki, więc zapraszam: http://www.spengler.pl/img/kawa_rys.jpg YreQ, prosimy... błagamy... nalegamy...Uśmiechnij się. http://planty.pl/pl_kartki/kartki/usmiech.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.09.2007 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.09.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 YreQ, trochę szerszy ten uśmiech poproszę Coś w tym stylu: http://static.goldenline.pl/group_logo/004/group_17476_af74f1_basic.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.09.2007 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 YreQ, uśmiechnij się. Ten wczorajszy paskudny dzień masz już za sobą, dzisiaj będzie o wiele lepiej. Pamiętaj, to nam zawsze możesz się wyżalić, to my podtrzymamy Cię na duchu...my znaczy się, Twoje imienniczki (nawet te w 1/2 i z nadania) Dzięki, wiedziałam, że mogę na Was liczyć. A jak pogoda w Krakowie? U mnie świeciło słońce , ale jest wietrznie i zimno, potem padało, potem znów słońce a teraz znów się zachmurzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 04.09.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 A jak pogoda w Krakowie? U mnie świeciło słońce , ale jest wietrznie i zimno, potem padało, potem znów słońce a teraz znów się zachmurzyło. dzieńdoberek wszystkim W Krakowie szaro, buro i ponuro................. I taki też mój nastrój....... Wpadłam na sekundkę i już mnie nie ma......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 04.09.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Witam i ja w ten zimny i szary dzień. Na rozgrzanie przyniosłam ze sobą kawkę. Zapraszam http://www.strykowski.net/kawa/Klasyczne_zdjecie_kawy,_kawa_na_zdjeciach_fotki_kawowe_1418.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 04.09.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 stuk puk żyjecie kobity?coś tak pusto i cicho............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.09.2007 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 DOBRY WIECZÓR KOBIAŁKI Basiu ma miła, gdzie nasza fomilija ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 04.09.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 stuk puk żyjecie kobity? coś tak pusto i cicho............. Właśnie ja nawet kawę musiałam sama wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 04.09.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 jestem, jestem...co porabiacie wieczorową porą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 04.09.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Ja zaraz zmykam jeszcze na działkę bo musimy pustaki stropowe przewieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.09.2007 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 ubrałam się o 16.30 i mieliśmy jechać po spodnie dla dziecka - telefon z budowy - brak cementu, zużyli dzisiaj 13 worków - jak ja kocham tę liczbę, zmiana planów .... dopiero wróciłam ...bez spodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.09.2007 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Ja zaraz zmykam jeszcze na działkę bo musimy pustaki stropowe przewieść czyli kociokwik nie tylko u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 04.09.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 - brak cementu, zużyli dzisiaj 13 worków - jak ja kocham tę liczbę, zmiana planów .... dopiero wróciłam ...bez spodni he he jak tak wyciąc wcześniejsze zdanie to wygląda, że zamiast cementu ofiarowałaś budowlańcom własne spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 04.09.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Ja zaraz zmykam jeszcze na działkę bo musimy pustaki stropowe przewieść czyli kociokwik nie tylko u mnie Oj nie u nas dziś się okazało, że zabraknie ok 90 pustaków. 60 już przywieźliśmy wcześniej teraz jedziemy jeszcze do kolegi na budowę, któremu zostało ok 40. I tak tu kilka, tam kilka i załatwiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 04.09.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Ja zaraz zmykam jeszcze na działkę bo musimy pustaki stropowe przewieść czyli kociokwik nie tylko u mnie Oj nie u nas dziś się okazało, że zabraknie ok 90 pustaków. 60 już przywieźliśmy wcześniej teraz jedziemy jeszcze do kolegi na budowę, któremu zostało ok 40. I tak tu kilka, tam kilka i załatwiliśmy no to gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.09.2007 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 ............. pogadamy dziasiaj czy niebardzo ? kładę dziecko a potem kuknę luknę do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.09.2007 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 A wy jak nie musicie dzieci kłaść, to napiszcie o Waszych ulubionych ciastach - jak pieczecie to o przepis poproszę ........... ja na ten sernik z rosą wrzucę też- no chyba, że znacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 04.09.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 ............. pogadamy dziasiaj czy niebardzo ? kładę dziecko a potem kuknę luknę do Was ja niestety muszę zmykac milłego nocnego gadania życzę (poczytam rano ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts