Bianca 04.09.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 A ja tylko się Wam pożalę że okropnego doła mam i nic mi się nie chce przez ten brak widocznych postępów na budowie.... Obyście miały milsze sny ode mnie!!! Pa pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.09.2007 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 A ja tylko się Wam pożalę że okropnego doła mam i nic mi się nie chce przez ten brak widocznych postępów na budowie.... Obyście miały milsze sny ode mnie!!! Pa pa. cześć skarbie, nie dołuj się bo będzie nas dwie..... też mam kryzys, ale że wiara czyni cuda to wierzę, że będzie dobrze.... głowa do góry, dla relaksu oglądam film na tvn z przystojniakiem Małaszyńskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 04.09.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Dziołchy głowy do góry mam dla Was coś na pocieszenie http://michasiaaa.blox.pl/resource/2853.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 04.09.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 A teraz zmykam pcia pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.09.2007 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 są sytuacje, w których faktycznie piwko może nastrój poprawić .... choć problemów nie rozwiąże......ale mała szklaneczka..... a soczek nam do niego dorzucisz? i frytki z sosem czosnkowym, bo jak się bawić to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 04.09.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 ja juz polozylam mojego smyka. ulubione ciasto to sernik i jablecznik przepisy sa na jakims podforum nie chce powtarzac, zmykam odpisac na inne posty. zaraz wracam... spicie agusie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.09.2007 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 jeszcze nie ale niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 04.09.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 są sytuacje, w których faktycznie piwko może nastrój poprawić .... choć problemów nie rozwiąże......ale mała szklaneczka..... a soczek nam do niego dorzucisz? i frytki z sosem czosnkowym, bo jak się bawić to dobrze Się robi piwko z sokim http://www.kuger.pl/fotki/absolutbeer.jpg i frytki http://www.aviko.pl/_images/przepis_frytki-proste.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.09.2007 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 aaaaaalllllllllllleeeeeeee super, już mi kiszki marsza grają, dzięki, nikogo już chyba nie ma więc się rzucam, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 04.09.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 kurde glodna jestem, ale du..pa rosnie wiec po 7pm nic nie jem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 04.09.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 A teraz zmykam pcia pa pa Jak zwykle jestem słowna A teraz już dobranoc http://priv.twoje-sudety.pl/~tomciopaluszek/szablony/fauna/dobranoc4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 04.09.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 kurde glodna jestem, ale du..pa rosnie wiec po 7pm nic nie jem.... Podziwiam ludzi wytrwałych ja sobie to obiecuje za każdym razem ale jakoś nie wychodzi z resztą moją słowność to widać juz po samym żegnaniu się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 04.09.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 jak bede wygladac jak ta laska na avatarku powyzej to zjem wiadro takich frytek. ale teraz to mam jakies 20 kg. wiecej, o bosze pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.09.2007 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 ja pojadłam, piwko wypiłam, ząbki umyłam i spać zmykam.....ale zmarzłam, w górach śnieg ponoć spadł Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 04.09.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 snieg??? no ladne klocki. zimny urlop mi szykuje moja oczyzna lukochana. nieladnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 05.09.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Dzień Doberek z rana. Oczywiście nie przychodzę z pustymi rękoma. Dla śpiochów i nie tylko kawka http://www.virtualbay.co.nz/totallyroasted/pics/cappucino---new.jpg i coś na bioderka http://www.cadbury.com.au/sites/cadbury/Resources/images/Dark%20choc%20cake.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 05.09.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Cześć dziewczyny W Krakowie pada deszcz, wieje wiatr i jest zimno Brrr, pogoda paskudna a ja biedna muszę wyjść z domu. Wezmę ze sobą tęczowy parasol i może w ten sposób przepędzę chmury http://www.ar4u.com.pl/sklep/images/produkty/kategorie/parasol.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 05.09.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Ale cudna kaweczka i parasol u mnie też przydatny więc pożyczam do wieczora.Pa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.09.2007 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 - brak cementu, zużyli dzisiaj 13 worków - jak ja kocham tę liczbę, zmiana planów .... dopiero wróciłam ...bez spodni he he jak tak wyciąc wcześniejsze zdanie to wygląda, że zamiast cementu ofiarowałaś budowlańcom własne spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.09.2007 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Od rana w środę w wyżej położonych dzielnicach Zakopanego sypie gęsty śnieg. Tatry pokryte są 20-centymetrową, a miejscami nawet półmetrową warstwą śniegu - powiedział PAP dyżurny synoptyk z obserwatorium IMGW na Kasprowym Wierchu Jeszcze w środę do północy w województwie mazowieckim będą występować intensywne i obfite opady deszczu - ostrzega Mazowiecki Urząd Wojewódzki. Niezwykle upalna pogoda, utrzymująca się od tygodnia w południowej Kalifornii, przyczyniła się do śmierci co najmniej 13 osób - powiadomiły lokalne władze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts