April 13 08.09.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 A dlaczego nikt nie pyta jak spędziłyśmy czas na spotkanku w realu? Jak spotkanie, drogie panie? Winko było? Plotki były? Męsko-damskie temaciki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 08.09.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Okiej dziewczęta ja juz będe zmykać, mąż do wyrka wzywa bawcie się dobrze, ale nie za dobrze co by jutro nie mieć kacorka papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 08.09.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 hihi no to tylko jeszcze dopowiem, że spotkanko było super :) teraz będziemy sie spotykac regularnie :) a tematy przeważały budowlane hihi ale to było do przewidzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.09.2007 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 A dlaczego nikt nie pyta jak spędziłyśmy czas na spotkanku w realu? Jak spotkanie, drogie panie? Winko było? Plotki były? Męsko-damskie temaciki? bez winka, ale było fajnie może kiedyś dolączysz do nas? A teraz i ja zmykam , bo i mój mąż chce za kable pociągnąc, tzn. neta mi wyłączyć Miłych snów dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 08.09.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Strasznie poźno się zrobiło Czas na sen. Dobranoc... http://th.interia.pl/51,b96683f931949301/sny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.09.2007 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 TO I JA WAS WITAM TEŻ MAM IMIĘ NA MAGICZNĘ CYFRĘ 9 ZARAZ POSZUKAM I JAK ZNAJDĘ TO PRZEPISZĘ WIERSZ JAKI KIEDYŚ DOSTALAM witam, na listę wpiszę jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 08.09.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Oj chyba ciut za późno wróciłam. Wszystkie Siostry łącznie z Matką Z. już śpią. W takim razie i ja idę oddaćsię w ręce Morfeusza http://persjado22.ovh.org/razem/15_pliki/5.gif Kolorowych snów Siostrzyczki i Matko Z. życzę. Dobranoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 09.09.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 TO I JA WAS WITAM TEŻ MAM IMIĘ NA MAGICZNĘ CYFRĘ 9 ZARAZ POSZUKAM I JAK ZNAJDĘ TO PRZEPISZĘ WIERSZ JAKI KIEDYŚ DOSTALAM Witaj, gdzie budujesz? Wstawac śpichy imprezowiczki!!!! Oj ale się działo- wszystko przeczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 09.09.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 TO I JA WAS WITAM TEŻ MAM IMIĘ NA MAGICZNĘ CYFRĘ 9 ZARAZ POSZUKAM I JAK ZNAJDĘ TO PRZEPISZĘ WIERSZ JAKI KIEDYŚ DOSTALAM Ja również witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 09.09.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 basiah2 Ty to widzę ranny ptaszek jesteś. Może by tak kawki się napić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 09.09.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Cześć dziewczyny Z samego rana dzisiaj dojechało na moją działkę drewno na więźbę - kupiłam wcześniej, bo była okazja z dowozem, no i cena korzystna. amonite w jakiej cenie kupiłaś drewno na więźbę? My szukamy, do poniedziałku musimy dać odpowiedź czy bierzemy po 800 zł za metr sześcięnny, a nie wiem tak naprawdę po ile można kupić. A może ktoś inny wie jaka jest cena drewna? Matko Z. a Ty przypadkiem teraz nie kupowałaś? Ja narazie patrzyłam tylko na allegro to od 65 do 90 zł ale nie w moich okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 09.09.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 widzę, że muszę dziś sama wypić kawę Może mąż się nade mną zlituje i wypije ze mną W takim razie kawka http://maxim.com.pl/produkty_obrazki/max/248.jpg a jak by jednak ktoś się jeszcze zdecydował ze mną napić to zostawiam w czajniczkach http://sklep.dil.pl/photo/DIL-HW1431.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 09.09.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 zapomniała o kubeczkach http://sklep.dil.pl/photo/DIL-HW1434.jpg coś mi się wydaje, że gadam sama do siebie ale cóż czasami trzeba porozmawiać z kimś inteligentnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 09.09.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 basiah2 Ty to widzę ranny ptaszek jesteś. Może by tak kawki się napić? takie życie - trzeba rano wstawac Za kawkę dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 09.09.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 oj takie kubeczki i dzbanuszki chciałabym mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 09.09.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 oj takie kubeczki i dzbanuszki chciałabym mieć Zobacz tutaj: http://sklep.dil.pl Mają wiele ciekawych rzeczy w swojej ofercie, m.in kubeczki i dzbanuszki, które Ci się spodobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 09.09.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Witam w ponure deszczowe popołudnie... Tak przynajmniej jest u mnie Widzę, że działo się tu wczoraj, działo... Sztuczne ognie, czary - mary, te sprawy... I jakieś pyszności do jedzonka i picia... A tak przy okazji to chyba już czas na podwieczorek? http://www.e-mieszkanie.pl/zdjecia_artykul/gracja_art..jpg Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 09.09.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 amonite w jakiej cenie kupiłaś drewno na więźbę? My szukamy, do poniedziałku musimy dać odpowiedź czy bierzemy po 800 zł za metr sześcięnny, a nie wiem tak naprawdę po ile można kupić. A może ktoś inny wie jaka jest cena drewna? Matko Z. a Ty przypadkiem teraz nie kupowałaś? Ja narazie patrzyłam tylko na allegro to od 65 do 90 zł ale nie w moich okolicach Kupowałam po 700 zł. za m3, z przywozem (z Limanowej), u nas w okolicy juz od dawna nigdzie w tej cenie nie ma. 65 na allegro? No, to to jest korzystna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 09.09.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 amonite w jakiej cenie kupiłaś drewno na więźbę? My szukamy, do poniedziałku musimy dać odpowiedź czy bierzemy po 800 zł za metr sześcięnny, a nie wiem tak naprawdę po ile można kupić. A może ktoś inny wie jaka jest cena drewna? Matko Z. a Ty przypadkiem teraz nie kupowałaś? Ja narazie patrzyłam tylko na allegro to od 65 do 90 zł ale nie w moich okolicach Kupowałam po 700 zł. za m3, z przywozem (z Limanowej), u nas w okolicy juz od dawna nigdzie w tej cenie nie ma. 65 na allegro? No, to to jest korzystna cena oczywiście 650-900 miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 09.09.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 amonite a drzewo już zaimpregnowane czy surowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts