YreQ 22.08.2007 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Matko Założycielko, no teraz to już chyba nikt nie może mieć wątpliwości, żeś samica...znaczy, KOBITKA z krwi i kości!!! amonite.........taaaaak ..... rycząca trzydziestka, która ma na czym usiąść, czym oddychać i czym walnąć - jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 22.08.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 amonite.........taaaaak ..... rycząca trzydziestka, która ma na czym usiąść, czym oddychać i czym walnąć - jak trzeba Ryczące trzydziestki są najlepsze........................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.08.2007 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 no wątpliwości już nie ma Wywołałaś SEX....MISJĘ to masz cobyście koleżanko nie zrezygnowały, się nie bały i dalej pisały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 22.08.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 JA TAK ŁATWO NIE REZYGNUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.08.2007 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 No a teraz kobitki mały porządeczek Lista wpisanych: 1. To sem ja. 2. dżempel 3. amonite 4. agaaa 5. AAgnieszka@ 6. AgaMaj 7. mencel 8. Aga - Żona Facia 9. agwapi 10. Bianka 11. dzióbek Z nadania.... chętne do wpisania : 1. zielonooka 2. basiah2 3. April 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 22.08.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 cześc dziewczyny ,ale tu się dzieje .Czytałam opis imienia -mi się zgadza prawie w 100 %. Kochana założycielko piękna z ciebie kobietka! pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 22.08.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 No a teraz kobitki mały porządeczek Lista wpisanych: 1. To sem ja. 2. dżempel 3. amonite 4. agaaa 5. AAgnieszka@ 6. AgaMaj 7. mencel 8. Aga - Żona Facia 9. agwapi 10. Bianka 11. dzióbek Z nadania.... chętne do wpisania : 1. zielonooka 2. basiah2 3. April 13 Właśnie - dobry pomysł A powiedzcie, kobitki, o co chodzi z tym: Charakter: 96% Promieniowanie: 95% Rezonans: 88 000 drgań/sek. To z opisów charakteru cytowanych wcześniej. Co to za procenty i drgania? Bo nie bardzo kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.08.2007 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 może charakternie oddajemy ....... co kryjemy w sobie......... podczas wibracji nocnych ? ale świntusze dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.08.2007 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 cześc dziewczyny ,ale tu się dzieje .Czytałam opis imienia -mi się zgadza prawie w 100 %. Kochana założycielko piękna z ciebie kobietka! pozdrowionka Cześć dzięki............... hhhmmmmm muszę się zastanowić jak z tym opisem charakteru.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.08.2007 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 April: A powiedzcie, kobitki, o co chodzi z tym: Charakter: 96% Promieniowanie: 95% Rezonans: 88 000 drgań/sek. To z opisów charakteru cytowanych wcześniej. Co to za procenty i drgania? Bo nie bardzo kumam Tak na serio to sama nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.08.2007 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Nie odzywacie się.... .... więc tylko dam znaka, że jutrzejszym dniem rządzi Jowisz i cyfra 4 - więc wszystko co mamy jutro załatwić - uda się...i jest to dzień dla pracowitych a nie leniuchów Przepis na obiad: Kotlety mielone inaczej........zjadliwe na ciepło z frytkami i sosem (albo pomidorowym albo koperkowym).........lub na zimno na budowie - mielone - paczka 500g - 3 podsmażone cebule - 3 jajka - malutka kapusta biała - drobno zszatkowana - woreczek ryżu - woreczek kaszy jęczmiennej - woreczek kaszy gryczanej - 3/4 szkl. kaszy mannej - troszkę soli, pieprz Wszystko dokładnie wymieszć, uformować jak "tradycyjne" mielone, podsmażyć ( bez bułki tartej) z obydwu stron, ułożyć w brytfance "dłuższym boczkiem na sztorc" jeden przy drugim, zalać 1,5 skl. wrzątku z kostką rosołową - i zapiekać w piekarniku przez ok. 40 minut ...podlewając wodą w razie potrzeby....dla bardziej wprawionych warto po 30 minutach "przełożyć na drugi dłuższy boczek" i jeszcze z 10.....15 minutek. Smacznego lasencje Ostrzeżenie....... sporo wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaWus 22.08.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam! Jaki pozytywnie zakręcony wątek Dopisuję się oczywiście AgaWus z Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 22.08.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam koleżanki Agnieszki ja co prawda nie Agnieszka... ale mam siostrę Agnieszkę to co??!! mogę zostać?? opisa Agnieszek bardzo do mojej siostry pasuje Ta co lata wysoko... cała Aga Mają umysł syntetyczny, wszystko nim ogarniają, wszystko rozumieją, ale często potykają się o jakiś drobiazg, którego nie lubią - moja siostra stwierdzila że ortografia jest BE i do tej pory opiera sie tej tajemniej wiedzy jak może ehhh itd itp itd to tez Agnieszka tylko, że Osiecka i jej :"Okularnicy" jedyne co mi nie pasuje do mojej siostry to granie i mnipulowanie ludźmi.... Aga w zyciu by sie na coś takiego nie zdobyła.... i od liceum nie zmieniła przyjaciół... ale od tamtego czasu grono straszliwie jej sie rozrosło... troszkę się rozpisałam... ale kocham bardzo tę moją "małą" introwertyczno-choleryczno-depresyjną siostrę no to przyjmiecie mnie do siebie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 22.08.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 cholera... z wrażenia, że tu wlazłam zapomniałam po co tu jestem YreQ no widze cię kobieto, widze i teraz juz wiem, czemu ten twój mąż taki był zły wieczorkiem ja na jego miejscu juz dawno odciełabym Ci neta!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 23.08.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 o cześć GrzebiuszkaMatka Z chwilowo nieobecna, więc poszarogęszę się w jej imieniu.Witaj - wygląda, że będziesz "z nadania" nr4. Pozdrówka dla wszystkich w nowy dzionek - chmurny i burzowy u mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 23.08.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Witam! Jaki pozytywnie zakręcony wątek Dopisuję się oczywiście AgaWus z Łodzi znowu się szrogęszę - witaj AgaWus - wygląda, że będziesz 12 na liście....... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 23.08.2007 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Witajcie............ Córy moje............ (?).......... Wpadłam na chwileczkę - ........... co ja zrobię jak faktycznie mnie odłączy - Inwestorek mym mężem zwznym - od Was.........przetnie pępowinę -czyli kable- i powie" koniec zabawy ...od dziś życie się zaczyna" Porządeczek........( dzięki basiah za trzymanie ręki na pulsie....hhhhmmmm....a może palca na klawiaturze? ): Lista wpisanych: 1. To sem ja. 2. dżempel 3. amonite 4. agaaa 5. AAgnieszka@ 6. AgaMaj 7. mencel 8. Aga - Żona Facia 9. agwapi 10. Bianka 11. dzióbek 12. AgaWus - witam w naszym świecie Z nadania.... chętne do wpisania : 1. zielonooka 2. basiah2 3. April 13 4. Grzebiuszka - Piłyście kawę?.........a czarną czy z mlekiem, bo tego drugiego za oknem mam pod dostatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 23.08.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Witajcie............ Córy moje............ (?).......... Porządeczek........( dzięki basiah za trzymanie ręki na pulsie....hhhhmmmm....a może palca na klawiaturze? ): Piłyście kawę?.........a czarną czy z mlekiem, bo tego drugiego za oknem mam pod dostatkiem porządeczek - no problem a kawusie "delurkę" i dużo mleczka poproszę MLEKO CI ZA OKNEM CHODZI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 23.08.2007 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 wodę wstawiłam...a za oknem MUGŁA jak mawiałam w dzieciństwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 23.08.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kapewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts